BadkamermarktBlog
27 apr 2016

Trend Tennessee douchegoten

Badkamermarkt

Trend Tennessee douchegoten Een douchegoot is onmisbaar in een inloopdouche. Douchegoten zorgen voor de waterafvoer van het douchewater en zijn tegenwoordig oogstrelende oplossingen voor alle soorten douchevloeren. Trend heeft een nieuwe douchegoot in het assortiment: de Tennessee douchegoot. Combineer het inbouwdeel met een van de vier verschillende roosters. Maak je douche met de Tennessee douchegoot compleet.

18 apr 2016

Leava badkamermeubels: duidelijke vormgeving en mooie materialen

Badkamermarkt

Leava badkamermeubels: duidelijke vormgeving en mooie materialen Bij Leava koop je meer dan een badkamer, je koopt een beleving. Deze beleving wordt gecreëerd door de perfecte balans tussen kwaliteit en design. Gekenmerkt door strakke duidelijke vormgeving en mooie materialen biedt Leava stijlvol en duurzaam sanitair voor degene die houden van exclusiviteit. Ontdek nu de prachtige badkamermeubels van Leava.

13 apr 2016

Maak kennis met een nieuw level van comfort

Badkamermarkt

Maak kennis met een nieuw level van comfort Naast producten met water- of energiebesparende eigenschappen wordt het Smart & Eco keurmerk ook toegekend aan producten met slimme eigenschappen. Op die manier zie je in één oogopslag de producten die zich onderscheiden door hun innovatieve eigenschappen. Ontdek de slimme Smart & Eco producten en maak kennis met een nieuw level van comfort.

5 apr 2016

Bespaar op water en energie met een Smart & Eco product

Badkamermarkt

Bespaar op water en energie met een Smart & Eco product Water en energie besparen is goed voor het milieu én je portemonnee. Een product met water- of energiebesparende eigenschappen herken je aan het Smart & Eco keurmerk. Maak nu kennis met een kleine greep producten uit het Smart & Eco assortiment in onze showroom. Start met het besparen op water en energie en draag ook bij aan een duurzame toekomst.

30 mrt 2016

Nooit meer een beslagen spiegel na het douchen

Badkamermarkt

Nooit meer een beslagen spiegel na het douchen Het klinkt vast bekend: je stapt onder de douche vandaan en je wilt in de spiegel kijken, maar de spiegel is compleet beslagen. Een veeg met een handdoek zorgt even voor vrij zicht, echter zorgt de condens ervoor dat de spiegel meteen weer beslaat. Met spiegelverwarming is dit probleem helemaal voorbij, hierdoor heb je nooit meer last van een beslagen spiegel!

23 mrt 2016

Grohe Eurostyle New: met open én dichte greep

Badkamermarkt

Grohe Eurostyle New: met open én dichte greep In de badkamer vormen kranen een belangrijk onderdeel van het interieur. Badkamerkranen dragen namelijk bij aan de sfeer die je badkamer uitstraalt. Naast een mooi design zijn ook comfort en technologie belangrijk. De nieuwe Grohe Eurostyle New badkamerkranen bezitten dit allemaal. Grohe Eurostyle New badkamerkranen zijn er nu met open én dichte greep. Ontdek deze serie nu!

15 mrt 2016

Creëer jouw ideale doucheruimte met Leava Riete of Diamante

Badkamermarkt

Creëer jouw ideale doucheruimte met Leava Riete of Diamante Ben je op zoek naar een nieuwe doucheruimte en wil je je badkamer optisch zo groot mogelijk houden? Dan zijn de nieuwe series, Diamante en Rieti, van Leava iets voor jou. Het transparante, heldere glas met minimale profiel houdt je badkamer een groot geheel. Bekijk nu de nieuwe Diamante en Rieti serie van Leava en ontdek alle mogelijkheden.

9 mrt 2016

Cerabad Port toilet zonder spoelrand: extra hygiënisch

Badkamermarkt

Cerabad Port toilet zonder spoelrand: extra hygiënisch Ben je op zoek naar een nieuw toilet of ga je je huidige badkamer renoveren? Dan dien je een keuze te maken uit veel verschillende toiletten. Een wandcloset of een staand closet, diepspoel of vlakspoel, kies het toilet dat aan jouw wensen voldoet. Cerabad heeft een nieuw toilet in haar assortiment dat geschikt is voor iedere moderne badkamer. Dit nieuwe Cerabad Port wc biedt veel comfort, lees er alles over!

Badkamermarkt.nl blog

Op onze blog vind je het laatste nieuws over badkamers en sanitair, geschreven door onze eigen specialisten. Je leest hier alles over nieuwe producten, veelgestelde vragen, trends, tips en nog veel meer.

Filter berichten:
U vindt ons ook op:
Laatste Badkamermarkt Tweets
Maak een wensenlijst
Wat is je e-mailadres?
Bevestigen
Wachtwoord vergeten