BadkamermarktBlog
17 mei 2016

De spiegelkast: onmisbaar in je badkamer

Badkamermarkt

De spiegelkast: onmisbaar in je badkamer Boven je wastafel of badkamermeubel, een spiegelkast is ideaal om in de badkamer te hebben. Ongemerkt heeft een spiegelkast veel voordelen. Van het opruimen van je accessoires tot perfect beeld tijdens het klaarmaken. Het aanbod aan spiegelkasten is erg groot. Lees in deze blog meer over de voordelen en mogelijkheden van een spiegelkast.

9 mei 2016

Een Villeroy & Boch toilet voor optimale hygiëne en perfect comfort

Badkamermarkt

Een Villeroy & Boch toilet voor optimale hygiëne en perfect comfort Traditie, kwaliteit en authenticiteit: dat zijn de klassieke eigenschappen van Villeroy & Boch. Wanneer je kiest voor een Villeroy & Boch toilet kies je voor optimale hygiëne en perfect comfort. De moderne toiletten hebben tegenwoordig veel meer te bieden dan hun basisfunctie. Lees in deze blog meer over de kwaliteit van Villeroy & Boch toiletten.

4 mei 2016

De mobiele badkamer: ideaal tijdens je badkamer verbouwing

Badkamermarkt

De mobiele badkamer: ideaal tijdens je badkamer verbouwing Ben jij van plan je badkamer te verbouwen? Dan ben je vaak afhankelijk van je buren of familie voor een douche, gezien je op dat moment zelf geen badkamer thuis hebt. Een mobiele badkamer biedt uitkomst tijdens je badkamer verbouwing. Op die manier kun je douchen op het moment dat jij wilt, zonder afhankelijkheid. Lees in deze blog meer over de mobiele badkamer.

27 apr 2016

Trend Tennessee douchegoten

Badkamermarkt

Trend Tennessee douchegoten Een douchegoot is onmisbaar in een inloopdouche. Douchegoten zorgen voor de waterafvoer van het douchewater en zijn tegenwoordig oogstrelende oplossingen voor alle soorten douchevloeren. Trend heeft een nieuwe douchegoot in het assortiment: de Tennessee douchegoot. Combineer het inbouwdeel met een van de vier verschillende roosters. Maak je douche met de Tennessee douchegoot compleet.

18 apr 2016

Leava badkamermeubels: duidelijke vormgeving en mooie materialen

Badkamermarkt

Leava badkamermeubels: duidelijke vormgeving en mooie materialen Bij Leava koop je meer dan een badkamer, je koopt een beleving. Deze beleving wordt gecreëerd door de perfecte balans tussen kwaliteit en design. Gekenmerkt door strakke duidelijke vormgeving en mooie materialen biedt Leava stijlvol en duurzaam sanitair voor degene die houden van exclusiviteit. Ontdek nu de prachtige badkamermeubels van Leava.

13 apr 2016

Maak kennis met een nieuw level van comfort

Badkamermarkt

Maak kennis met een nieuw level van comfort Naast producten met water- of energiebesparende eigenschappen wordt het Smart & Eco keurmerk ook toegekend aan producten met slimme eigenschappen. Op die manier zie je in één oogopslag de producten die zich onderscheiden door hun innovatieve eigenschappen. Ontdek de slimme Smart & Eco producten en maak kennis met een nieuw level van comfort.

5 apr 2016

Bespaar op water en energie met een Smart & Eco product

Badkamermarkt

Bespaar op water en energie met een Smart & Eco product Water en energie besparen is goed voor het milieu én je portemonnee. Een product met water- of energiebesparende eigenschappen herken je aan het Smart & Eco keurmerk. Maak nu kennis met een kleine greep producten uit het Smart & Eco assortiment in onze showroom. Start met het besparen op water en energie en draag ook bij aan een duurzame toekomst.

30 mrt 2016

Nooit meer een beslagen spiegel na het douchen

Badkamermarkt

Nooit meer een beslagen spiegel na het douchen Het klinkt vast bekend: je stapt onder de douche vandaan en je wilt in de spiegel kijken, maar de spiegel is compleet beslagen. Een veeg met een handdoek zorgt even voor vrij zicht, echter zorgt de condens ervoor dat de spiegel meteen weer beslaat. Met spiegelverwarming is dit probleem helemaal voorbij, hierdoor heb je nooit meer last van een beslagen spiegel!

Badkamermarkt.nl blog

Op onze blog vind je het laatste nieuws over badkamers en sanitair, geschreven door onze eigen specialisten. Je leest hier alles over nieuwe producten, veelgestelde vragen, trends, tips en nog veel meer.

Filter berichten:
U vindt ons ook op:
Maak een wensenlijst
Wat is je e-mailadres?
Bevestigen
Wachtwoord vergeten