BadkamermarktBlog
7 jan 2015

Badkamertrends 2015

Badkamermarkt.nl

Badkamertrends 2015 Heb je plannen voor het verbouwen van je badkamer en ben je nog op zoek naar inspiratie? Laat je door ons inspireren. Hieronder vind je de vijf badkamertrends van 2015.

31 dec 2014

Waskom Sondo van Alape

Badkamermarkt.nl

Waskom Sondo van Alape Sondo is een moderne, maar toch ook klassieke waskom die is ontstaan in samenwerking met designer Gerhard Busalt.

26 dec 2014

Kludi L-INE S keukenmengkranen

Badkamermarkt.nl

Kludi L-INE S keukenmengkranen Kludi brengt een nieuwe serie keukenmengkranen op de markt met zijdelingse bediening en een hoge draaibare uitloop.

21 dec 2014

De IMO kranenserie van Dornbracht

Badkamermarkt.nl

De IMO kranenserie van Dornbracht IMO is een afkorting voor ‘in my opinion’ en staat symbool voor het accentueren van jouw levensopvattingen. De IMO kranenserie biedt de mogelijkheid om een geheel eigen stijl te creëren in jouw badkamer.

16 dec 2014

Grohe F-digital Deluxe

Badkamermarkt.nl

Grohe F-digital Deluxe Grohe introduceert de F-Digital Deluxe. Deze zorgt voor sfeerverlichting, ontspannende muziek en zachte stoom. Zo verandert jouw douche in een persoonlijke spa.

11 dec 2014

Nieuw: Kludi vrijstaande badmengkranen

Badkamermarkt.nl

Nieuw: Kludi vrijstaande badmengkranen Vrijstaande baden vormen het centrale punt in je badkamer en laten je badkamer groter lijken. Een badkraan die perfect in de ruimte opgaat en ook nog alle functionaliteiten bezit mag dan ook niet ontbreken. Kludi brengt nieuwe vrijstaande badmengkranen op de markt die perfect passen in jouw badkamer.

6 dec 2014

Nieuw: Viega spoelreservoir

Badkamermarkt.nl

Nieuw: Viega spoelreservoir Viega heeft een wc-element ontwikkeld met een bescheiden spoelreservoir. Handig in een kleine ruimte of wanneer de aansluitmogelijkheden beperkt zijn.

1 dec 2014

Gemakkelijk doorspoelen

Badkamermarkt.nl

Gemakkelijk doorspoelen Met de Geberit afstandsbediening Type 70 spoel je gemakkelijk jouw kleine of grote boodschap door.

Badkamermarkt.nl blog

Op onze blog vind je het laatste nieuws over badkamers en sanitair, geschreven door onze eigen specialisten. Je leest hier alles over nieuwe producten, veelgestelde vragen, trends, tips en nog veel meer.

Filter berichten:
U vindt ons ook op:
Maak een wensenlijst
Wat is je e-mailadres?
Bevestigen
Wachtwoord vergeten
ContactgegevensBezorginformatieBetaalmogelijkhedenVerzendkostenMaak een afspraakLees onze beoordelingen