BadkamermarktBlog
22 okt 2014

Grohe wint Product Design Awards

Badkamermarkt.nl

Grohe wint Product Design Awards Grohe heeft vier prominente reddot Product Design Awards gewonnen in de categorieën bad, douche en keuken.

17 okt 2014

Kludi brengt nieuwe wastafelmengkraan op de markt

Badkamermarkt.nl

Kludi brengt nieuwe wastafelmengkraan op de markt Kludi komt met een nieuwe wastafelmengkraan met een hoge draaibare uitloop in drie varianten: Kludi Zenta, Kludi Q-BEO en Kludi O-CEAN.

12 okt 2014

Alape inbouwwaskom

Badkamermarkt.nl

Alape inbouwwaskom In 1970 produceerde Alape haar eerste inbouwwaskom ‘EW 3’ van geglazuurd staal. Alape presenteert een verfijnde versie van deze waskom tijdens Interieur Kortrijk van 17 t/m 26 oktober 2014.

7 okt 2014

Nieuw: Subway 2.0 DirectFlush van Villeroy & Boch

Badkamermarkt.nl

Nieuw: Subway 2.0 DirectFlush van Villeroy & Boch De DirectFlush is een innovatie van Villeroy & Boch. Het innovatieve closet heeft een open spoelrand, waardoor het toilet snel en eenvoudig te reinigen is.

2 okt 2014

DEA-collectie Ideal Standard

Badkamermarkt.nl

DEA-collectie Ideal Standard Robuust, vloeiend, sensueel en royaal zijn kenmerken van de nieuwe badkamer DEA van Ideal Standard die de Britse ontwerper Dick Powell ontwierp.

28 sep 2014

Viega ontwikkelt de Multiplex Trio E-App

Badkamermarkt.nl

Viega ontwikkelt de Multiplex Trio E-App De Multiplex Trio E-App maakt het mogelijk om de elektronische badarmaturen Viega Multiplex Trio E, E2 en E3 op afstand en draadloos te kunnen bedienen.

23 sep 2014

Thessa badkameraccessoires: ranke vormentaal

Badkamermarkt.nl

Thessa badkameraccessoires: ranke vormentaal Thessa is de nieuwste serie badkameraccessoires van producent Geesa. Geesa is al 130 jaar marktleider in Nederland en staat voor badkameraccessoires die uitblinken in design en kwaliteit. Zo ook de nieuwste serie Thessa.

16 sep 2014

Badmeubelcollectie Vero brengt elegantie in de badkamer

Badkamermarkt.nl

Badmeubelcollectie Vero brengt elegantie in de badkamer Producent Duravit heeft haar collectie badkamermeubel Vero uitgebreid met een aantal nieuwe elementen. Ze zijn van de hand van designer Kurt Merki jr. En zorgen voor sfeervolle eenheid met opvallende details in de badkamer.

Badkamermarkt.nl blog

Op onze blog vind je het laatste nieuws over badkamers en sanitair, geschreven door onze eigen specialisten. Je leest hier alles over nieuwe producten, veelgestelde vragen, trends, tips en nog veel meer.

Filter berichten:
U vindt ons ook op:
Maak een wensenlijst
Wat is je e-mailadres?
Bevestigen
Wachtwoord vergeten