BadkamermarktBlog
29 mrt 2013

Totaalmarkt.nl wint Thuiswinkel Awards!

Totaalmarkt.nl

Totaalmarkt.nl wint Thuiswinkel Awards! Totaalmarkt.nl, waarvan Badkamermarkt een onderdeel is, heeft de publieksprijs XL gewonnen in de categorie Wonen. De Nationale Thuiswinkel Awards werden op 28 maart uitgereikt in Grand Hotel Huis ter Duin in Noordwijk aan Zee.

24 mrt 2013

Kludi Trendo: vorm en functie

Badkamermarkt.nl

Kludi Trendo: vorm en functie De nieuwe kraan Trendo van Kludi is een perfect voorbeeld van de designfilosofie van Kludi. Deze keukenmengkraan komt de gebruiker tegemoet door vorm en functie.

21 mrt 2013

Het nieuwe Badkamermarkt magazine is uit

Badkamermarkt.nl

Het nieuwe Badkamermarkt magazine is uit Bent u zich aan het orienteren op een nieuwe badkamer? Of wilt u tips en tricks voor het schoonmaken van uw badkamer? Dit en meer leest u in het nieuwe Badkamermarkt Magazine.

18 mrt 2013

Totaalmarkt genomineerd voor Thuiswinkel Awards

Badkamermarkt.nl

Totaalmarkt genomineerd voor Thuiswinkel Awards Badkamermarkt, ook onderdeel van Totaalmarkt.nl, is genomineerd voor de Publieksprijzen van de Nationale Thuiswinkela Awards. Totaalmarkt.nl is genomineerd in de categorie wonen, samen met Hema en Marktplaats.

12 mrt 2013

Nieuw: Easy Drain AQUA doucheputjes

Badkamermarkt.nl

Nieuw: Easy Drain AQUA doucheputjes Recentelijk heeft Easy Drain haar programma verder uitgebreid met een reeks mooie doucheputjes onder de serienaam Aqua.

9 mrt 2013

Viega Visign voor hygiënische bediening

Badkamermarkt.nl

Viega Visign voor hygiënische bediening Uit oogpunt van hygiëne is het gebruik van contactloze bedieningsplaten in toiletten van openbare gebouwen aan te bevelen. Viega biedt hiervoor een oplossing met de recent uitgebreide serie Visign.

5 mrt 2013

Vola Roundshower: unieke douchebeleving

Badkamermarkt.nl

Vola Roundshower: unieke douchebeleving Vola springt in op de designtrend van ronde vormen. Met hun Vola RoundShower spelen ze met bestaande lijnen en hebben ze de cirkel als uitgangspunt genomen.

1 mrt 2013

Sealskin Icon vrijstaande baden

Badkamermarkt.nl

Sealskin Icon vrijstaande baden Sealskin heeft met de Icon-badenserie een collectie vrijstaande baden op de markt gebracht die stijl en comfort in elke badkamer brengen. En bovendien zelf een echte eye-catcher zijn.

Badkamermarkt.nl blog

Op onze blog vind je het laatste nieuws over badkamers en sanitair, geschreven door onze eigen specialisten. Je leest hier alles over nieuwe producten, veelgestelde vragen, trends, tips en nog veel meer.

Filter berichten:
U vindt ons ook op:
Laatste Badkamermarkt Tweets
Quick view