BadkamermarktBlog
4 okt 2013

Sphinx 300-serie uitgebreid met nieuwe modellen

Badkamermarkt.nl

Sphinx 300-serie uitgebreid met nieuwe modellen Sphinx heeft de sanitairserie Sphinx 300 uitgebreid met een kranenserie Sphinx 300. Het gaat om een sensorgestuurde wastafelmengkraan, een thermostatische douchemengkraan met hoofd- en handdouche en twee nieuwe thermostatische mengkranen.

30 sep 2013

Nieuwe uittrekbare uitlopen op kranen Dornbracht

Badkamermarkt.nl

Nieuwe uittrekbare uitlopen op kranen Dornbracht Onlangs presenteerde Dornbracht een totaal nieuw modulair kranenprogramma, De uitlopen van de producten ‘Personal needs, individidual spaces’ uit dit kranengamma zijn uittrekbaar en hebben gespecialiseerde vormen.

24 sep 2013

Crisis nekt badkamer-showrooms?

Badkamermarkt.nl

Crisis nekt badkamer-showrooms? Steeds minder mensen zoeken een nieuwe badkamer uit. En dat raakt de badkamer-specialisten hard. Steeds vaker moeten ze hun showrooms sluiten. De omzet is in vijf jaar tijd met ruim een kwart gedaald, dat blijkt uit een artikel van de NOS.

20 sep 2013

Darling New van Duravit: terugkeer van een successerie

Badkamermarkt.nl

Darling New van Duravit: terugkeer van een successerie Duravit laat met Darling New een badkamerklassieker herleven. Flexibel, betaalbaar, elegant en modern zijn de kenmerken van dit nieuwe badkamerprogramma. Opvallend zijn de harmonische cirkelvormen, de verfijnde randen, de individuele wastafelinrichtingen en de vele keuzemogelijkheden.

16 sep 2013

Axor: verrassende nieuwe design-douchesystemen

Badkamermarkt.nl

Axor: verrassende nieuwe design-douchesystemen Hansgrohe Axor presenteert twee totaal nieuwe design douchesystemen: ‘Waterdream’ van het Japanse Nendo en een design van het Zweedse Front Design. Het zijn twee zeer verrassende douchesystemen, zeker qua uiterlijk.

12 sep 2013

Kaldewei Comfort Select

Badkamermarkt.nl

Kaldewei Comfort Select Kaldewei brengt met Comfort Select een elektronische badkraan met bedieningspaneel op de markt. In deze kraan komen drie elementen samen, die voornamelijk terugkomen in het interieur van de hedendaagse badkamer: design, comfort en de uitvoering van moderne technologie.

8 sep 2013

Bette inloopdouche met laterale afvoer

Badkamermarkt.nl

Bette inloopdouche met laterale afvoer De inloopdouches van BetteFloor hebben douchecomfort hoog in het vaandel staan, vandaar dat ze staal/emaille als doucheoppervlak hanteren. Dit materiaal heeft meerdere voordelen: het is stabiel, hygiënisch en huidvriendelijk. De douche wordt met dit materiaal een zone waar puur genieten centraal staat.

5 sep 2013

Emco Asis: nieuwe trend

Badkamermarkt.nl

Emco Asis: nieuwe trend Emco is met haar inrichtingsmethode Asis gekomen met een fraaie nieuwe trend. Wel acht nieuwe producten werden toegevoegd aan deze Emco Asis lijn, die geheel aansluiten op de kenmerken van deze prachtige serie: klassieke badkameraccesoires in een besparende, maar stijlvolle ruimte.

Badkamermarkt.nl blog

Op onze blog vind je het laatste nieuws over badkamers en sanitair, geschreven door onze eigen specialisten. Je leest hier alles over nieuwe producten, veelgestelde vragen, trends, tips en nog veel meer.

Filter berichten:
U vindt ons ook op:
Laatste Badkamermarkt Tweets
Quick view