BadkamermarktBlog
10 mrt 2014

De Hotsofa van Jaga: een uniek zitobject

Badkamermarkt.nl

De Hotsofa van Jaga: een uniek zitobject Jaga staat bekend om de innovatieve manier waarop men warmte in elke ruimte brengt. Met hun Hotsofa gaan ze nog een stapje verder: de warmte van de radiator wordt letterlijk omarmd en krijgt een tweede functie.

5 mrt 2014

Pressalit-toiletzitting blijvend hygiënisch

Badkamermarkt.nl

Pressalit-toiletzitting blijvend hygiënisch De project-toiletbrillen van Pressalit zoals de series Objecta, Projecta D en Projecta Plus, worden nu standaard geproduceerd met het materiaal Polygiene geïntegreerd in de zitting. Hiermee is de zitting blijvend hygiënisch.

28 feb 2014

Sigma70 van Geberit maakt doorspoelen verleden tijd

Badkamermarkt.nl

Sigma70 van Geberit maakt doorspoelen verleden tijd Geberit schrijft met de Sigma70 bedieningsplaat historie. Want met deze slanke plaat van glas of roestvrij staal is het traditionele ‘doorspoelen’ van het toilet echt niet meer van toepassing.

14 feb 2014

Uw badkamer gestyled met Sealskin Pierra

Badkamermarkt.nl

Uw badkamer gestyled met Sealskin Pierra Sealskin brengt met haar nieuwe accessoires-serie Pierra stijl in uw badkamer. Zonder een ingrijpende verbouwing geeft u uw badkamer met deze accessoires een andere uitstraling.

1 feb 2014

Visuele eenvoud met de iSpa van Gessi

Badkamermarkt.nl

Visuele eenvoud met de iSpa van Gessi Allerlei nieuwe begrippen doen hun intrede in de moderne badkamer. Zo ook ‘biodesign’. Kort samengevat is dat een begrip voor het samen laten komen van milieu, technologie, functionaliteit en esthetiek in een ontwerp. Gessi heeft dit begrip vertaald in een nieuwe collectie, namelijk iSpa.

29 jan 2014

Emco Monolith: sierlijk en tijdloos design

Badkamermarkt.nl

Emco Monolith: sierlijk en tijdloos design De sierlijke en tijdloze serie Emco Monolith is verder uitgebreid met een opbergsysteem met bijpassende accessoires, wastafelmodellen en kastmodules. Alle onderdelen zijn qua uiterlijk optimal afgestemd op de eerder verschenen lichtspiegelkast.

25 jan 2014

Comfort Collectie: Vasco designradiatoren

Badkamermarkt.nl

Comfort Collectie: Vasco designradiatoren Vasco brengt drie nieuwe lijnen designradiatoren op de markt onder de naam Comfort Collectie. Deze radiatoren kenmerken zich door kwaliteit, design, een aantrekkelijke prijs en het feit dat ze uit voorraad leverbaar zijn.

21 jan 2014

Nieuwe Kludi toiletkraan wiskundig mooi

Badkamermarkt.nl

Nieuwe Kludi toiletkraan wiskundig mooi Met de introductie van de nieuwe toiletkraan heeft Kludi de wiskunde in de wc-ruimte gebracht. Deze kraan is namelijk ontworpen aan de hand van de gulden snede, een formule die de ideale verhoudingen oplevert.

s
Badkamermarkt.nl blog

Op onze blog vind je het laatste nieuws over badkamers en sanitair, geschreven door onze eigen specialisten. Je leest hier alles over nieuwe producten, veelgestelde vragen, trends, tips en nog veel meer.

Filter berichten:
U vindt ons ook op:
Laatste Badkamermarkt Tweets
Quick view