BadkamermarktBlog
21 jan 2014

Nieuwe Kludi toiletkraan wiskundig mooi

Badkamermarkt.nl

Nieuwe Kludi toiletkraan wiskundig mooi Met de introductie van de nieuwe toiletkraan heeft Kludi de wiskunde in de wc-ruimte gebracht. Deze kraan is namelijk ontworpen aan de hand van de gulden snede, een formule die de ideale verhoudingen oplevert.

15 jan 2014

Vola Round Series verder uitgebreid

Badkamermarkt.nl

Vola Round Series verder uitgebreid Met een elektronische handsfree zeepdispenser en een toiletbedieningselement heeft Vola de bekroonde Round Series verder uitgebreid. Elk element in uw badkamer kan nu volgens het concept van “elegant met een in de muur verborgen mechanisme” worden uitgevoerd.

10 jan 2014

Kleurrijk licht met Grohe Nova Cosmopolitan Light

Badkamermarkt.nl

Kleurrijk licht met Grohe Nova Cosmopolitan Light Uw toilet hoeft er niet langer saai of kleurloos uit te zien. De nieuwe Grohe Cosmopolitan Light serie zorgt voor een echte blikvanger in het toilet én de badkamer, Dit chromen bedieningspaneel is namelijk voorzien van een lichtcirkel rondom de spoelknop. Dit zorgt voor sfeer en uitstraling.

6 jan 2014

Nominatie VSK Award Design 2014 voor Viega Eco Plus

Badkamermarkt.nl

Nominatie VSK Award Design 2014 voor Viega Eco Plus Van 3 t/m 7 februari vindt weer de VSK plaats. Een beurs voor de gehele installatiebranche. De nominaties voor de VSK Awards 2014 zijn bekend en één van de kanshebbers is het nieuwe Eco-Plus-element van Viega.

2 jan 2014

Twee nieuwe Geberit sifons: stijlvol en praktisch

Badkamermarkt.nl

Twee nieuwe Geberit sifons: stijlvol en praktisch De sifon voorkomt vieze geurtjes uit uw wastafel. Maar mooi? Nee, dat zijn ze meestal niet. Zelfs de design sifons blijven voor badkamerliefhebbers vaak een doorn in het oog. Geberit heeft nu de oplossing: een onzichtbare sifon.

29 dec 2013

Gestroomlijnde badkamer met Grohe Cube

Badkamermarkt.nl

Gestroomlijnde badkamer met Grohe Cube Met de introductie van thermostaatkraan Grohe Cube kan de liefhebber van een gestroomlijnde badkamer nu aan de slag. Want met deze Grohtherm Cube en de al eerder geïntroduceerde Eurocube en Euphoria Cube biedt Grohe nu alle mogelijke producten aan voor een stijlvol en kubistisch badkamerontwerp waarin alle onderdelen op elkaar zijn afgestemd.

25 dec 2013

Nare luchtjes? Tijd voor de afvoer-schoonmaak!

Badkamermarkt.nl

Nare luchtjes? Tijd voor de afvoer-schoonmaak! Last van een vieze rioollucht in de brandschone badkamer? Dan is er negen van de tien keer sprake van een verstopte sifon van de wastafel of een vies afvoerputje in de douche. Wij helpen u op weg om deze afvoeren schoon te maken én te houden.

20 dec 2013

Betegelbare Advantix-afvoeren van Viega

Badkamermarkt.nl

Betegelbare Advantix-afvoeren van Viega Fraai design en veel bewegingsvrijheid. Dat is waar een inloopdouche voor staat. Viega komt nu met een betegelbaar opzetstuk voor de Advantix-afvoer. Uw vloer is met dit nieuwe product tot in detail barrière vrij en fraai afgewerkt.

s
Badkamermarkt.nl blog

Op onze blog vind je het laatste nieuws over badkamers en sanitair, geschreven door onze eigen specialisten. Je leest hier alles over nieuwe producten, veelgestelde vragen, trends, tips en nog veel meer.

Filter berichten:
U vindt ons ook op:
Laatste Badkamermarkt Tweets
Quick view