BadkamermarktBlog
21 mei 2013

Kranen in de badkamer: essentieel én sfeer verhogend

Badkamermarkt.nl

Kranen in de badkamer: essentieel én sfeer verhogend Kranen. Lange tijd waren ze slechts een onderdeel van de badkamer dat standaard aanwezig was. Er moest water uitkomen, dat was zo ongeveer de enige eis die er aan een badkamerkraan werd gesteld. Maar dat is nu anders.

16 mei 2013

De nieuwe online Roomplanner geeft woning inrichten extra dimensie

Badkamermarkt.nl

De nieuwe online Roomplanner geeft woning inrichten extra dimensie De Roomplanner, de online interieurontwerper van Wonenonline.nl, passeerde onlangs de grens van 200.000 gebruikers. Via dit veelzijdige programma kunnen bezoekers gratis een 2D- of 3D-schets van hun inrichting maken en hun creativiteit de vrije loop laten.

2 mei 2013

Winnaars Hansgrohe Winactie bekend

Badkamermarkt.nl

Winnaars Hansgrohe Winactie bekend Badkamermarkt verloot in samenwerking met Hansgrohe maar liefst 3 x één hotelovernachting voor 2 personen incl. 4-gangen diner in Teaching Hotel Chateau Bethlehem te Maastricht. Bekijk hier of u één van de drie winnaars bent.

23 apr 2013

Villeroy en Boch Joyce: personaliseer je badkamer

Badkamermarkt.nl

Villeroy en Boch Joyce: personaliseer je badkamer Met smartphones en tablets ontwerpen of personaliseren we tegenwoordig bijna alles: van schoenen en tassen tot koffiemok en fiets. Bijna alle producten moeten er aan geloven.

17 apr 2013

AquaClean Sela: ongekende frisheid en luxe

Badkamermarkt.nl

AquaClean Sela: ongekende frisheid en luxe Steeds meer Nederlanders geven de voorkeur aan het zichzelf met water verfrissen na het toiletgebruik. Geberit speelt hier op in met de nieuwe AquaClean Sela. Een douche-wc die door de geraffineerde technologie én het design hoge ogen gooit.

10 apr 2013

Badkamermarkt doneert aan KWF

Badkamermarkt.nl

Badkamermarkt doneert aan KWF Tijdens pasen heeft Badkamermarkt samen met Elektrototaalmarkt een actie voor het KWF gedaan. We gaven van iedere gedane bestelling tijdens de pasen € 7,50 aan het Alpe D'HuZes team Bike for Charity. Daarmee gaat al het geld rechtstreeks naar de KWF.  

2 apr 2013

Terug in de tijd: Axor Montreux

Badkamermarkt.nl

Terug in de tijd: Axor Montreux Hansgrohe neemt ons mee terug in de tijd. Om precies te zijn naar het begin van de 20e eeuw. De tijd van de romantische kuurbaden en mondaine kuuroorden.

29 mrt 2013

Totaalmarkt.nl wint Thuiswinkel Awards!

Totaalmarkt.nl

Totaalmarkt.nl wint Thuiswinkel Awards! Totaalmarkt.nl, waarvan Badkamermarkt een onderdeel is, heeft de publieksprijs XL gewonnen in de categorie Wonen. De Nationale Thuiswinkel Awards werden op 28 maart uitgereikt in Grand Hotel Huis ter Duin in Noordwijk aan Zee.

Badkamermarkt.nl blog

Op onze blog vind je het laatste nieuws over badkamers en sanitair, geschreven door onze eigen specialisten. Je leest hier alles over nieuwe producten, veelgestelde vragen, trends, tips en nog veel meer.

Filter berichten:
U vindt ons ook op:
Laatste Badkamermarkt Tweets
Quick view