BadkamermarktBlog
24 dec 2012

Besparen op energie met Jaga radiatoren

Badkamermarkt.nl

Besparen op energie met Jaga radiatoren Jaga radiatoren helpen u met innovatieve technologieën om beter, sneller, zuiniger en milieuvriendelijker te verwarmen. De nieuwste vorm is de Jaga Low H2O Energy Saver. Gunstig voor het milieu én uw energierekening.

20 dec 2012

Kleur in het toilet met Pressalit toiletzitting

Badkamermarkt.nl

Kleur in het toilet met Pressalit toiletzitting Pressalit, de Deense fabrikant van toiletzittingen, zorgt ervoor dat u met een kleine aanpassing uw badkamer en toiletruimte kunt laten spetteren van kleur. Met een drietal kleurrijke toiletzittingen zet Pressalit een nieuwe standaard.

12 dec 2012

Vasco brengt nieuwe budget-radiatoren

Badkamermarkt.nl

Vasco brengt nieuwe budget-radiatoren Hoge kwaliteit, betaalbaar en altijd voorradig. Dat zijn de woorden waarmee Vasco de nieuwe ‘midrange’-radiatoren aanprijst. Ze hebben het fraaie uiterlijk en de geavanceerde warmtetechniek van een Vasco-radiator. Ze passen echter wel binnen elk budget.

9 dec 2012

In weelde baden: leuk cadeau voor de feestdagen

Badkamermarkt.nl

In weelde baden: leuk cadeau voor de feestdagen Natasja Hogen schreef het boek “In weelde baden – de geschiedenis van de badkamer in het Nederlandse interieur”. Een rijk geïllustreerd boek dat zal scoren als cadeau onder de kerstboom.

6 dec 2012

Sealskin Duka 1700: dé individuele doucheoplossing

Badkamermarkt.nl

Sealskin Duka 1700: dé individuele doucheoplossing Nieuw bij Sealskin is de douchecabine Duka 1700. Subtiel design gaat hier hand-in-hand met verfijnde technieken en veel variatiemogelijkheden en maatwerkoplossingen. Duka 1700 is zo dé individuele doucheoplossing.

3 dec 2012

Nieuwe serie accessoires Dornbracht: Gentle

Badkamermarkt.nl

Nieuwe serie accessoires Dornbracht: Gentle Dornbracht introduceert een nieuwe serie accessoires die perfect passen bij de in 2011 geïntroduceerde kranenserie Gentle.

30 nov 2012

Horizontaal douchen: een geheel nieuwe ervaring

Badkamermarkt.nl

Horizontaal douchen: een geheel nieuwe ervaring In plaats van onder de douche te stappen, gaat u voor het nemen van een douche heerlijk liggen op een marmeren vlak. Met die vinding brengt Dornbracht hun slogan ‘The spirit of water’ opnieuw helemaal tot leven.

27 nov 2012

Axor Bourellec: Feel Free to Compose

Badkamermarkt.nl

Axor Bourellec: Feel Free to Compose Axor Bouroullec is een collectie badkamerproducten van Hansgrohe die uw individuele vormgevingswensen tot in detail kunnen vervullen. Feel Free to Compose dus ...

Badkamermarkt.nl blog

Op onze blog vind je het laatste nieuws over badkamers en sanitair, geschreven door onze eigen specialisten. Je leest hier alles over nieuwe producten, veelgestelde vragen, trends, tips en nog veel meer.

Filter berichten:
U vindt ons ook op:
Laatste Badkamermarkt Tweets
Quick view