BadkamermarktBlog
25 aug 2013

Sphinx 320 XS: kleine badkamer met groots plezier

Badkamermarkt.nl

Sphinx 320 XS: kleine badkamer met groots plezier In nieuwe woningen komt het vaak voor dat badkamers steeds groter worden. Echter, in bestaande woningen is het vaak heel anders. De Sphinx XS serie biedt u verschillende, ingenieuze producten voor een kleine, maar moderne badkamer.

21 aug 2013

Keramag Design nieuwe producten

Badkamermarkt.nl

Keramag Design nieuwe producten Keramag Design heeft een aantal nieuwe, kwalitatief hoogstaande producten toegevoegd aan haar productenlijn. Het elegante voorwandelement van ´Universal´, de ´Opale´ douchebakken en het ´Mattis´ vrijstaande bad. Deze bijzondere producten bieden alledrie luxe en comfort.

16 aug 2013

Download Grohe's nieuwe app

Download Grohe's nieuwe app Bent u bezig met een project maar heeft u last van een gebrek aan inspiratie? Grohe helpt u een handje verder. De Grohe Water Enjoyment app van referenties over de hele wereld is een interessante inspiratiebron.

14 aug 2013

Geberit inbouwreservoirs

Badkamermarkt.nl

Geberit inbouwreservoirs Geberit is al sinds 1874 een leider op het gebied van sanitair. Tegenwoordig is Geberit een wereldwijd aanbieder van sanitaire technologie met ongeveer 6100 medewerkers in maar liefst 41 landen.

21 jul 2013

Water gebruik en water besparen

Badkamermarkt.nl

Water gebruik en water besparen Ieder persoon gebruikt zo'n 150 liter water per dag. Echter, als we nagaan hoeveel water er nodig is voor alles wat er geconsumeerd wordt, gebruiken we per persoon totaal 4.645 liter per dag, elke dag weer.

17 jul 2013

LoooX Colour Box en Colour Shelf

Badkamermarkt.nl

LoooX Colour Box en Colour Shelf LoooX is een badkamermerk dat nieuwe en hippe accessoires voor de badkamer op de markt brengt. Na de LoooX Box worden nu de series LoooX Colour Box en de LoooX Colour Shelf geïntroduceerd.

12 jul 2013

Radiatorcapaciteit berekenen

Badkamermarkt.nl

Radiatorcapaciteit berekenen Een radiator wordt gebruikt om een fijne temperatuur te creëren in een ruimte. Het is van belang om voor iedere badkamer te bepalen wat een geschikte radiator zou kunnen zijn, want niet elke ruimte is bijvoorbeeld hetzelfde qua grootte.

7 jul 2013

Vrouwen langer in de badkamer dan mannen

Badkamermarkt.nl

Vrouwen langer in de badkamer dan mannen Ideal Standard deed onderzoek naar het doen en laten in verschillende badkamers. Aan dit onderzoek deden mannen en vrouwen uit vier verschillende landen mee.

Badkamermarkt.nl blog

Op onze blog vind je het laatste nieuws over badkamers en sanitair, geschreven door onze eigen specialisten. Je leest hier alles over nieuwe producten, veelgestelde vragen, trends, tips en nog veel meer.

Filter berichten:
U vindt ons ook op:
Laatste Badkamermarkt Tweets
Quick view