BadkamermarktBlog
2 sep 2014

Villeroy en Boch presenteert: ViClean douchetoilet

Badkamermarkt.nl

Villeroy en Boch presenteert: ViClean douchetoilet Ze veroveren stormenderwijs de markt: het douchetoilet. Toppunt van hygiëne en ook steeds vaker een streling voor het oog. Dat is zeker het geval met de nieuwste telg van deze productgroep, namelijk de ViClean van Villeroy en Boch.

26 aug 2014

Sphinx 420 New: Eigenzinnig karakter

Badkamermarkt.nl

Sphinx 420 New: Eigenzinnig karakter Sphinx introduceert net voor de zomer een eigenzinnige nieuwe serie: Sphinx 420 New. Een serie die zich kenmerkt door een grote keuzevrijheid en veel combinatiemogelijkheden. Op het eerste gezicht lijkt het een serie met een strakke en sobere sfeer.

19 aug 2014

TECElux: Geen nare luchtjes meer vanuit het toilet

Badkamermarkt.nl

TECElux: Geen nare luchtjes meer vanuit het toilet Steeds vaker twijfelen mensen aan het plaatsen van een toilet in de badkamer. Wel handig zo’n toilet, maar die nare luchtjes verpesten het ontspannen gevoel dat er toch moet heersen in deze natte ruimte. Tece brengt nu de oplossing met de TECElux.

12 aug 2014

Laufen Il Bagno Alessi One nog steeds betoverend

Badkamermarkt.nl

Laufen Il Bagno Alessi One nog steeds betoverend Wie herinnert zich niet de introductie van de Il Bagno Alessi One. De designerswereld was betoverd en u als consument omarmde de serie met de tijdloze vorm en het vleugje excentriciteit. De serie is nu, enige jaren na de introductie, uitgebreid met een staand toilet uit één stuk. En opnieuw is het betoverend.

5 aug 2014

LoooX Closed uitgebreid met inbouw toiletrolhouder

Badkamermarkt.nl

LoooX Closed uitgebreid met inbouw toiletrolhouder Mooi nieuws voor de liefhebbers van de serie LoooX Closed. Deze serie reserverolhouders is namelijk eindelijk uitgebreid met een inbouwversie toiletrolhouder.

29 jul 2014

Easy Drain introduceert twee nieuwe modellen

Badkamermarkt.nl

Easy Drain introduceert twee nieuwe modellen De series Easy Drain Compact en Easy Drain Multi zijn al langere tijd successeries van producent easy Drain. De douchegoten maken comfortabel en barrièrevrij douchen eenvoudig realiseerbaar.

28 apr 2014

Geberit Sela: vloerstaand douchetoilet

Badkamermarkt.nl

Geberit Sela: vloerstaand douchetoilet Vorig jaar introduceerde Geberit de unieke AquaClean Sela douche-wc. Een prachtig zwevend toilet voor ongekende frisheid en hygiëne. Nu heeft ontwerper Thus ook een vloerstaande versie ontworpen. Een douchetoilet is vanaf nu, onafhankelijk van het badkamerontwerp en de plek waar de afvoer zich bevindt, voor iedereen binnen handbereik.

22 apr 2014

Dornbracht MEM: Trendy koper in de badkamer

Badkamermarkt.nl

Dornbracht MEM: Trendy koper in de badkamer Dornbracht speelt met kranenserie MEM in op de huidige interieurtrend van warm glanzende rosé goud- en kopertinten. De succesvolle MEM-serie is nu namelijk ook verkrijgbaar in de uitvoering ‘Cyprum’, een hoogglanzend oppervlak dat op basis van 18-karaats puur goud en echt koper wordt vervaardigd.

Badkamermarkt.nl blog

Op onze blog vind je het laatste nieuws over badkamers en sanitair, geschreven door onze eigen specialisten. Je leest hier alles over nieuwe producten, veelgestelde vragen, trends, tips en nog veel meer.

Filter berichten:
U vindt ons ook op:
Maak een wensenlijst
Wat is je e-mailadres?
Bevestigen
Wachtwoord vergeten
ContactgegevensBezorginformatieBetaalmogelijkhedenVerzendkostenMaak een afspraakLees onze beoordelingen