BadkamermarktBlog
23 apr 2013

Villeroy en Boch Joyce: personaliseer je badkamer

Badkamermarkt.nl

Villeroy en Boch Joyce: personaliseer je badkamer Met smartphones en tablets ontwerpen of personaliseren we tegenwoordig bijna alles: van schoenen en tassen tot koffiemok en fiets. Bijna alle producten moeten er aan geloven.

17 apr 2013

AquaClean Sela: ongekende frisheid en luxe

Badkamermarkt.nl

AquaClean Sela: ongekende frisheid en luxe Steeds meer Nederlanders geven de voorkeur aan het zichzelf met water verfrissen na het toiletgebruik. Geberit speelt hier op in met de nieuwe AquaClean Sela. Een douche-wc die door de geraffineerde technologie én het design hoge ogen gooit.

10 apr 2013

Badkamermarkt doneert aan KWF

Badkamermarkt.nl

Badkamermarkt doneert aan KWF Tijdens pasen heeft Badkamermarkt samen met Elektrototaalmarkt een actie voor het KWF gedaan. We gaven van iedere gedane bestelling tijdens de pasen € 7,50 aan het Alpe D'HuZes team Bike for Charity. Daarmee gaat al het geld rechtstreeks naar de KWF.  

2 apr 2013

Terug in de tijd: Axor Montreux

Badkamermarkt.nl

Terug in de tijd: Axor Montreux Hansgrohe neemt ons mee terug in de tijd. Om precies te zijn naar het begin van de 20e eeuw. De tijd van de romantische kuurbaden en mondaine kuuroorden.

29 mrt 2013

Totaalmarkt.nl wint Thuiswinkel Awards!

Totaalmarkt.nl

Totaalmarkt.nl wint Thuiswinkel Awards! Totaalmarkt.nl, waarvan Badkamermarkt een onderdeel is, heeft de publieksprijs XL gewonnen in de categorie Wonen. De Nationale Thuiswinkel Awards werden op 28 maart uitgereikt in Grand Hotel Huis ter Duin in Noordwijk aan Zee.

24 mrt 2013

Kludi Trendo: vorm en functie

Badkamermarkt.nl

Kludi Trendo: vorm en functie De nieuwe kraan Trendo van Kludi is een perfect voorbeeld van de designfilosofie van Kludi. Deze keukenmengkraan komt de gebruiker tegemoet door vorm en functie.

21 mrt 2013

Het nieuwe Badkamermarkt magazine is uit

Badkamermarkt.nl

Het nieuwe Badkamermarkt magazine is uit Bent u zich aan het orienteren op een nieuwe badkamer? Of wilt u tips en tricks voor het schoonmaken van uw badkamer? Dit en meer leest u in het nieuwe Badkamermarkt Magazine.

18 mrt 2013

Totaalmarkt genomineerd voor Thuiswinkel Awards

Badkamermarkt.nl

Totaalmarkt genomineerd voor Thuiswinkel Awards Badkamermarkt, ook onderdeel van Totaalmarkt.nl, is genomineerd voor de Publieksprijzen van de Nationale Thuiswinkela Awards. Totaalmarkt.nl is genomineerd in de categorie wonen, samen met Hema en Marktplaats.

Badkamermarkt.nl blog

Op onze blog vind je het laatste nieuws over badkamers en sanitair, geschreven door onze eigen specialisten. Je leest hier alles over nieuwe producten, veelgestelde vragen, trends, tips en nog veel meer.

Filter berichten:
U vindt ons ook op:
Laatste Badkamermarkt Tweets
Quick view