BadkamermarktBlog
4 jan 2013

Jaga radiator eenvoudig installeren

Badkamermarkt.nl

Jaga radiator eenvoudig installeren Het installeren van een Jaga radiator is vrij gemakkelijk. Bij iedere radiator wordt een geschreven handleiding bijgevoegd, deze geeft een heldere beschrijving van de installatie.

2 jan 2013

Nieuwe PuraVida badkraan

Badkamermarkt.nl

Nieuwe PuraVida badkraan Hansgrohe voegt per 1 januari 2013 een nieuwe badthermostaat toe aan hun PuraVida badkamer serie.

30 dec 2012

Kludi E-GO keukenmengkraan

Badkamermarkt.nl

Kludi E-GO keukenmengkraan De nieuwe Kludi E-Go keukenmengkranen bevat een unieke techniek op het gebied van keukenmengkranen. Het is een hybride systeem waarmee men het water zowel handmatig als elektronisch aan kan sturen.

27 dec 2012

Parket in de badkamer

Badkamermarkt.nl

Parket in de badkamer Tegenwoordig is een parketvloer in uw badkamer geen enkel probleem meer. Door de warme en chique houten vloer krijgt uw badkamer een charmante uitstraling.

24 dec 2012

Besparen op energie met Jaga radiatoren

Badkamermarkt.nl

Besparen op energie met Jaga radiatoren Jaga radiatoren helpen u met innovatieve technologieën om beter, sneller, zuiniger en milieuvriendelijker te verwarmen. De nieuwste vorm is de Jaga Low H2O Energy Saver. Gunstig voor het milieu én uw energierekening.

20 dec 2012

Kleur in het toilet met Pressalit toiletzitting

Badkamermarkt.nl

Kleur in het toilet met Pressalit toiletzitting Pressalit, de Deense fabrikant van toiletzittingen, zorgt ervoor dat u met een kleine aanpassing uw badkamer en toiletruimte kunt laten spetteren van kleur. Met een drietal kleurrijke toiletzittingen zet Pressalit een nieuwe standaard.

12 dec 2012

Vasco brengt nieuwe budget-radiatoren

Badkamermarkt.nl

Vasco brengt nieuwe budget-radiatoren Hoge kwaliteit, betaalbaar en altijd voorradig. Dat zijn de woorden waarmee Vasco de nieuwe ‘midrange’-radiatoren aanprijst. Ze hebben het fraaie uiterlijk en de geavanceerde warmtetechniek van een Vasco-radiator. Ze passen echter wel binnen elk budget.

9 dec 2012

In weelde baden: leuk cadeau voor de feestdagen

Badkamermarkt.nl

In weelde baden: leuk cadeau voor de feestdagen Natasja Hogen schreef het boek “In weelde baden – de geschiedenis van de badkamer in het Nederlandse interieur”. Een rijk geïllustreerd boek dat zal scoren als cadeau onder de kerstboom.

Badkamermarkt.nl blog

Op onze blog vind je het laatste nieuws over badkamers en sanitair, geschreven door onze eigen specialisten. Je leest hier alles over nieuwe producten, veelgestelde vragen, trends, tips en nog veel meer.

Filter berichten:
U vindt ons ook op:
Laatste Badkamermarkt Tweets
Quick view