BadkamermarktBlog
11 jun 2013

Energiebesparing met Easy Drain WTW

Badkamermarkt.nl

Energiebesparing met Easy Drain WTW Easy Drain presenteert de modernste techniek in een Multi inzetbaar WTW (warmte terug winning) systeem. Dit systeem is gemakkelijk in onderhoud en tevens ook eenvoudig in te bouwen. Het WTW systeem is door de Multi techniek van Easy Drain gemakkelijk te verbinden met Easy Drain Multi douchegoten.

7 jun 2013

Geesa Nemox: toiletborstel en closetrolhouder in één

Badkamermarkt.nl

Geesa Nemox: toiletborstel en closetrolhouder in één Bij Geesa is men erg gesteld op design, en gaat men voor de perfecte combinatie van een fraai ontwerp met een functionele toepassing. Het draait bij Geesa erom de details in beschouwing te nemen, zowel van de badkamer als van het toilet.

28 mei 2013

Geberit Sigma 10: luxe bedieningsplaat

Badkamermarkt.nl

Geberit Sigma 10: luxe bedieningsplaat Een mooi afgewerkte badkamer en toilet is in deze tijd zeker geen overbodige luxe. U zult bijvoorbeeld ook moeten denken aan een fatsoenlijke bedieningsplaat voor uw toilet. Geberit Sigma 10 bedieningsplaten beloven u kwaliteit en keuze.

21 mei 2013

Kranen in de badkamer: essentieel én sfeer verhogend

Badkamermarkt.nl

Kranen in de badkamer: essentieel én sfeer verhogend Kranen. Lange tijd waren ze slechts een onderdeel van de badkamer dat standaard aanwezig was. Er moest water uitkomen, dat was zo ongeveer de enige eis die er aan een badkamerkraan werd gesteld. Maar dat is nu anders.

16 mei 2013

De nieuwe online Roomplanner geeft woning inrichten extra dimensie

Badkamermarkt.nl

De nieuwe online Roomplanner geeft woning inrichten extra dimensie De Roomplanner, de online interieurontwerper van Wonenonline.nl, passeerde onlangs de grens van 200.000 gebruikers. Via dit veelzijdige programma kunnen bezoekers gratis een 2D- of 3D-schets van hun inrichting maken en hun creativiteit de vrije loop laten.

2 mei 2013

Winnaars Hansgrohe Winactie bekend

Badkamermarkt.nl

Winnaars Hansgrohe Winactie bekend Badkamermarkt verloot in samenwerking met Hansgrohe maar liefst 3 x één hotelovernachting voor 2 personen incl. 4-gangen diner in Teaching Hotel Chateau Bethlehem te Maastricht. Bekijk hier of u één van de drie winnaars bent.

23 apr 2013

Villeroy en Boch Joyce: personaliseer je badkamer

Badkamermarkt.nl

Villeroy en Boch Joyce: personaliseer je badkamer Met smartphones en tablets ontwerpen of personaliseren we tegenwoordig bijna alles: van schoenen en tassen tot koffiemok en fiets. Bijna alle producten moeten er aan geloven.

17 apr 2013

AquaClean Sela: ongekende frisheid en luxe

Badkamermarkt.nl

AquaClean Sela: ongekende frisheid en luxe Steeds meer Nederlanders geven de voorkeur aan het zichzelf met water verfrissen na het toiletgebruik. Geberit speelt hier op in met de nieuwe AquaClean Sela. Een douche-wc die door de geraffineerde technologie én het design hoge ogen gooit.

Badkamermarkt.nl blog

Op onze blog vind je het laatste nieuws over badkamers en sanitair, geschreven door onze eigen specialisten. Je leest hier alles over nieuwe producten, veelgestelde vragen, trends, tips en nog veel meer.

Filter berichten:
U vindt ons ook op:
Laatste Badkamermarkt Tweets
Quick view