BadkamermarktBlog
5 aug 2014

LoooX Closed uitgebreid met inbouw toiletrolhouder

Badkamermarkt.nl

LoooX Closed uitgebreid met inbouw toiletrolhouder Mooi nieuws voor de liefhebbers van de serie LoooX Closed. Deze serie reserverolhouders is namelijk eindelijk uitgebreid met een inbouwversie toiletrolhouder.

29 jul 2014

Easy Drain introduceert twee nieuwe modellen

Badkamermarkt.nl

Easy Drain introduceert twee nieuwe modellen De series Easy Drain Compact en Easy Drain Multi zijn al langere tijd successeries van producent easy Drain. De douchegoten maken comfortabel en barrièrevrij douchen eenvoudig realiseerbaar.

28 apr 2014

Geberit Sela: vloerstaand douchetoilet

Badkamermarkt.nl

Geberit Sela: vloerstaand douchetoilet Vorig jaar introduceerde Geberit de unieke AquaClean Sela douche-wc. Een prachtig zwevend toilet voor ongekende frisheid en hygiëne. Nu heeft ontwerper Thus ook een vloerstaande versie ontworpen. Een douchetoilet is vanaf nu, onafhankelijk van het badkamerontwerp en de plek waar de afvoer zich bevindt, voor iedereen binnen handbereik.

22 apr 2014

Dornbracht MEM: Trendy koper in de badkamer

Badkamermarkt.nl

Dornbracht MEM: Trendy koper in de badkamer Dornbracht speelt met kranenserie MEM in op de huidige interieurtrend van warm glanzende rosé goud- en kopertinten. De succesvolle MEM-serie is nu namelijk ook verkrijgbaar in de uitvoering ‘Cyprum’, een hoogglanzend oppervlak dat op basis van 18-karaats puur goud en echt koper wordt vervaardigd.

17 apr 2014

Zwevend effect met glazen bedieningspaneel Kantos

Badkamermarkt.nl

Zwevend effect met glazen bedieningspaneel Kantos Wisa-sanitair heeft haar succesvolle bedieningspanelenserie Kantos uitgebreid met glazen varianten in de kleuren zwart en wit. Ze bieden comfort en luxe en zijn eenvoudig te onderhouden.

11 apr 2014

Kludi Dual Shower: Altijd de juiste douchehoogte

Badkamermarkt.nl

Kludi Dual Shower: Altijd de juiste douchehoogte Met het nieuwe Kludi Shower System behoort het probleem van de net niet op de juiste hoogte of plaats gemonteerde douche tot het verleden. De Dual Shower is namelijk snel en eenvoudig aan te passen aan veranderende situaties.

2 apr 2014

Geberit Monolith nog functioneler

Badkamermarkt.nl

Geberit Monolith nog functioneler Onlangs lieten we u al kennismaken met het innovatieve Geberit Monolith wc-reservoir. Enkele nieuwe functies maken van de Geberith Monolith Plus letterlijk een eyecatcher in uw sanitaire ruimte.

27 mrt 2014

Hüppe Enjoy Pure wint opnieuw iF product design Award

Badkamermarkt.nl

Hüppe Enjoy Pure wint opnieuw iF product design Award Onlangs werden de prestigieuze iF product design Awards 2013 weer uitgereikt. En wederom viel deze eer ook te beurt aan de Hüppe Enjoy Pure serie.

Badkamermarkt.nl blog

Op onze blog vind je het laatste nieuws over badkamers en sanitair, geschreven door onze eigen specialisten. Je leest hier alles over nieuwe producten, veelgestelde vragen, trends, tips en nog veel meer.

Filter berichten:
U vindt ons ook op:
Maak een wensenlijst
Wat is je e-mailadres?
Bevestigen
Wachtwoord vergeten
ContactgegevensBezorginformatieBetaalmogelijkhedenVerzendkostenMaak een afspraakLees onze beoordelingen