BadkamermarktBlog
14 feb 2014

Uw badkamer gestyled met Sealskin Pierra

Badkamermarkt.nl

Uw badkamer gestyled met Sealskin Pierra Sealskin brengt met haar nieuwe accessoires-serie Pierra stijl in uw badkamer. Zonder een ingrijpende verbouwing geeft u uw badkamer met deze accessoires een andere uitstraling.

1 feb 2014

Visuele eenvoud met de iSpa van Gessi

Badkamermarkt.nl

Visuele eenvoud met de iSpa van Gessi Allerlei nieuwe begrippen doen hun intrede in de moderne badkamer. Zo ook ‘biodesign’. Kort samengevat is dat een begrip voor het samen laten komen van milieu, technologie, functionaliteit en esthetiek in een ontwerp. Gessi heeft dit begrip vertaald in een nieuwe collectie, namelijk iSpa.

29 jan 2014

Emco Monolith: sierlijk en tijdloos design

Badkamermarkt.nl

Emco Monolith: sierlijk en tijdloos design De sierlijke en tijdloze serie Emco Monolith is verder uitgebreid met een opbergsysteem met bijpassende accessoires, wastafelmodellen en kastmodules. Alle onderdelen zijn qua uiterlijk optimal afgestemd op de eerder verschenen lichtspiegelkast.

25 jan 2014

Comfort Collectie: Vasco designradiatoren

Badkamermarkt.nl

Comfort Collectie: Vasco designradiatoren Vasco brengt drie nieuwe lijnen designradiatoren op de markt onder de naam Comfort Collectie. Deze radiatoren kenmerken zich door kwaliteit, design, een aantrekkelijke prijs en het feit dat ze uit voorraad leverbaar zijn.

21 jan 2014

Nieuwe Kludi toiletkraan wiskundig mooi

Badkamermarkt.nl

Nieuwe Kludi toiletkraan wiskundig mooi Met de introductie van de nieuwe toiletkraan heeft Kludi de wiskunde in de wc-ruimte gebracht. Deze kraan is namelijk ontworpen aan de hand van de gulden snede, een formule die de ideale verhoudingen oplevert.

15 jan 2014

Vola Round Series verder uitgebreid

Badkamermarkt.nl

Vola Round Series verder uitgebreid Met een elektronische handsfree zeepdispenser en een toiletbedieningselement heeft Vola de bekroonde Round Series verder uitgebreid. Elk element in uw badkamer kan nu volgens het concept van “elegant met een in de muur verborgen mechanisme” worden uitgevoerd.

10 jan 2014

Kleurrijk licht met Grohe Nova Cosmopolitan Light

Badkamermarkt.nl

Kleurrijk licht met Grohe Nova Cosmopolitan Light Uw toilet hoeft er niet langer saai of kleurloos uit te zien. De nieuwe Grohe Cosmopolitan Light serie zorgt voor een echte blikvanger in het toilet én de badkamer, Dit chromen bedieningspaneel is namelijk voorzien van een lichtcirkel rondom de spoelknop. Dit zorgt voor sfeer en uitstraling.

6 jan 2014

Nominatie VSK Award Design 2014 voor Viega Eco Plus

Badkamermarkt.nl

Nominatie VSK Award Design 2014 voor Viega Eco Plus Van 3 t/m 7 februari vindt weer de VSK plaats. Een beurs voor de gehele installatiebranche. De nominaties voor de VSK Awards 2014 zijn bekend en één van de kanshebbers is het nieuwe Eco-Plus-element van Viega.

Badkamermarkt.nl blog

Op onze blog vind je het laatste nieuws over badkamers en sanitair, geschreven door onze eigen specialisten. Je leest hier alles over nieuwe producten, veelgestelde vragen, trends, tips en nog veel meer.

Filter berichten:
U vindt ons ook op:
Laatste Badkamermarkt Tweets
Maak een wensenlijst
Wat is je e-mailadres?
Bevestigen
Wachtwoord vergeten