BadkamermarktBlog
13 nov 2013

Hansgrohe LowFlow wastafelkranen voor extra waterbesparing

Badkamermarkt.nl

Hansgrohe LowFlow wastafelkranen voor extra waterbesparing Hansgrohe heeft de afgelopen jaren al vele malen verrast met waterbesparende kranen die toch een hoog comfortgehalte hebben. Door twee reeds bestaande besparingsopties samen te brengen in een nieuwe wastafelkraan, zet Hansgrohe nu een volgende stap als het gaat om waterbesparing.

8 nov 2013

Digitale versie Sphinx Badkamerboek

Badkamermarkt.nl

Digitale versie Sphinx Badkamerboek Sphinx Maastricht heeft een manier bedacht om u nog sneller te voorzien van inspiratie als u op zoek bent naar een nieuwe badkamer of als u uw oude badkamer wilt renoveren: Sphinx badkamerboek app.

9 okt 2013

Kludi presenteert staande waskommengkraan

Badkamermarkt.nl

Kludi presenteert staande waskommengkraan Kludi komt met dé oplossing voor bij de wastafel: de staande waskommengkraan. Het basisidee is steeds hetzelfde bij deze wastafelkranen die aan verschillende Kludi-series zijn toegevoegd.

4 okt 2013

Sphinx 300-serie uitgebreid met nieuwe modellen

Badkamermarkt.nl

Sphinx 300-serie uitgebreid met nieuwe modellen Sphinx heeft de sanitairserie Sphinx 300 uitgebreid met een kranenserie Sphinx 300. Het gaat om een sensorgestuurde wastafelmengkraan, een thermostatische douchemengkraan met hoofd- en handdouche en twee nieuwe thermostatische mengkranen.

30 sep 2013

Nieuwe uittrekbare uitlopen op kranen Dornbracht

Badkamermarkt.nl

Nieuwe uittrekbare uitlopen op kranen Dornbracht Onlangs presenteerde Dornbracht een totaal nieuw modulair kranenprogramma, De uitlopen van de producten ‘Personal needs, individidual spaces’ uit dit kranengamma zijn uittrekbaar en hebben gespecialiseerde vormen.

24 sep 2013

Crisis nekt badkamer-showrooms?

Badkamermarkt.nl

Crisis nekt badkamer-showrooms? Steeds minder mensen zoeken een nieuwe badkamer uit. En dat raakt de badkamer-specialisten hard. Steeds vaker moeten ze hun showrooms sluiten. De omzet is in vijf jaar tijd met ruim een kwart gedaald, dat blijkt uit een artikel van de NOS.

20 sep 2013

Darling New van Duravit: terugkeer van een successerie

Badkamermarkt.nl

Darling New van Duravit: terugkeer van een successerie Duravit laat met Darling New een badkamerklassieker herleven. Flexibel, betaalbaar, elegant en modern zijn de kenmerken van dit nieuwe badkamerprogramma. Opvallend zijn de harmonische cirkelvormen, de verfijnde randen, de individuele wastafelinrichtingen en de vele keuzemogelijkheden.

16 sep 2013

Axor: verrassende nieuwe design-douchesystemen

Badkamermarkt.nl

Axor: verrassende nieuwe design-douchesystemen Hansgrohe Axor presenteert twee totaal nieuwe design douchesystemen: ‘Waterdream’ van het Japanse Nendo en een design van het Zweedse Front Design. Het zijn twee zeer verrassende douchesystemen, zeker qua uiterlijk.

s
Badkamermarkt.nl blog

Op onze blog vind je het laatste nieuws over badkamers en sanitair, geschreven door onze eigen specialisten. Je leest hier alles over nieuwe producten, veelgestelde vragen, trends, tips en nog veel meer.

Filter berichten:
U vindt ons ook op:
Laatste Badkamermarkt Tweets
Quick view