BadkamermarktBlog
25 feb 2013

Nieuw: plafondspiegel van Alape

Badkamermarkt.nl

Nieuw: plafondspiegel van Alape Alape maakt het nu mogelijk om wastafelmeubels vrij in een ruimte te positioneren en er toch een spiegel boven te plaatsen. Ze hebben namelijk een plafondspiegel ontwikkeld.

20 feb 2013

Badkamer renoveren?

Badkamermarkt.nl

Badkamer renoveren? Uw badkamer renoveren? Een nieuwe badkamer? Bereidt u goed voor om straks ook echt te kunnen zeggen: “Mijn badkamerdroom is uitgekomen!” Het volgende stappenplan kan u hierbij helpen.

14 feb 2013

Kitten: Stap voor stap naar een goed resultaat

Badkamermarkt.nl

Kitten: Stap voor stap naar een goed resultaat Een kier tussen de wastafel en de tegels? De rand bij het bad waterdicht maken? Het kan snel met kit. Voor een mooi resultaat is het handig om het volgende in het achterhoofd te houden.

8 feb 2013

Hansgrohe App voor iPad of smartphone

Badkamermarkt.nl

Hansgrohe App voor iPad of smartphone Wilt u vooraf graag zien hoe die nieuwe Hansgrohe wastafelmengkraan er bij u thuis uit ziet? Dat kan! Hansgrohe heeft een nieuwe app ontwikkeld waarmee u de kraan van uw keuze virtueel op uw bestaande wastafel kunt plaatsen.

29 jan 2013

Duravit Architec Dry: Slimme waterbesparing

Badkamermarkt.nl

Duravit Architec Dry: Slimme waterbesparing Duravit staat bekend om haar duurzame producten. Met de Architec Dry voegt de Duitse fabrikant opnieuw een opmerkelijk product aan deze range toe.

25 jan 2013

Hansgrohe Raindance Select E120

Badkamermarkt.nl

Hansgrohe Raindance Select E120 Noviteit op douchegebied! Hans Grohe komt wederom met een noviteit op douchegebied: De Raindance Select E120 handdouche. Deze handdouche biedt twee straalsoorten, die via één druk op een knop beschikbaar zijn.

22 jan 2013

Tip: Pressalit afvalemmer voor aan muur

Badkamermarkt.nl

Tip: Pressalit afvalemmer voor aan muur Zonder een afvalemmer kunt u niet in uw toilet- of badruimte. Pressalit bracht onlangs een praktische muur-afvalemmer op de markt.

17 jan 2013

Laufen Palomba 2012: organische vormen

Badkamermarkt.nl

Laufen Palomba 2012: organische vormen We zien ze in het gehele interieur terugkomen: de zachte lijnen en ronde vormen. Zo ook bij de nieuwste serie van Laufen, Palomba 2012, inclusief Menhir. Deze serie wordt gekenmerkt door organische vormen die door water gevormd lijken te zijn.

Badkamermarkt.nl blog

Op onze blog vind je het laatste nieuws over badkamers en sanitair, geschreven door onze eigen specialisten. Je leest hier alles over nieuwe producten, veelgestelde vragen, trends, tips en nog veel meer.

Filter berichten:
U vindt ons ook op:
Laatste Badkamermarkt Tweets
Quick view