BadkamermarktBlog
29 jan 2013

Duravit Architec Dry: Slimme waterbesparing

Badkamermarkt.nl

Duravit Architec Dry: Slimme waterbesparing Duravit staat bekend om haar duurzame producten. Met de Architec Dry voegt de Duitse fabrikant opnieuw een opmerkelijk product aan deze range toe.

25 jan 2013

Hansgrohe Raindance Select E120

Badkamermarkt.nl

Hansgrohe Raindance Select E120 Noviteit op douchegebied! Hans Grohe komt wederom met een noviteit op douchegebied: De Raindance Select E120 handdouche. Deze handdouche biedt twee straalsoorten, die via één druk op een knop beschikbaar zijn.

22 jan 2013

Tip: Pressalit afvalemmer voor aan muur

Badkamermarkt.nl

Tip: Pressalit afvalemmer voor aan muur Zonder een afvalemmer kunt u niet in uw toilet- of badruimte. Pressalit bracht onlangs een praktische muur-afvalemmer op de markt.

17 jan 2013

Laufen Palomba 2012: organische vormen

Badkamermarkt.nl

Laufen Palomba 2012: organische vormen We zien ze in het gehele interieur terugkomen: de zachte lijnen en ronde vormen. Zo ook bij de nieuwste serie van Laufen, Palomba 2012, inclusief Menhir. Deze serie wordt gekenmerkt door organische vormen die door water gevormd lijken te zijn.

14 jan 2013

Badkamer voor elke levensfase met klapstoel Keuco Plan

Badkamermarkt.nl

Badkamer voor elke levensfase met klapstoel Keuco Plan Een trend die dit jaar zeker heerst, is het creëren van doucheruimtes die geschikt zijn voor elke levensfase. Daarom verschijnen er steeds meer badkamers op de begane grond en zijn het steeds vaker ruime, barrière-vrije ruimtes.

10 jan 2013

Spoel je WC door met je smartphone

Badkamermarkt.nl

Spoel je WC door met je smartphone Een Japanse fabrikant van huishoudelijke apparaten heeft een 'slim' toilet ontwikkeld dat via Bluetooth kan communiceren met Android-smartphones. De fabrikant brengt in februari drie wc-modellen op de markt die de gebruiker via een app kan besturen.

8 jan 2013

Nieuw: Kludi Objekta

Badkamermarkt.nl

Nieuw: Kludi Objekta Kludi voegt een nieuwe variant aan haar klassiekers toe, de Kludi Objekta: een basismodel design kraan geschikt voor alle soorten badkamers.

4 jan 2013

Jaga radiator eenvoudig installeren

Badkamermarkt.nl

Jaga radiator eenvoudig installeren Het installeren van een Jaga radiator is vrij gemakkelijk. Bij iedere radiator wordt een geschreven handleiding bijgevoegd, deze geeft een heldere beschrijving van de installatie.

Badkamermarkt.nl blog

Op onze blog vind je het laatste nieuws over badkamers en sanitair, geschreven door onze eigen specialisten. Je leest hier alles over nieuwe producten, veelgestelde vragen, trends, tips en nog veel meer.

Filter berichten:
U vindt ons ook op:
Laatste Badkamermarkt Tweets
Quick view