BadkamermarktBlog
12 sep 2013

Kaldewei Comfort Select

Badkamermarkt.nl

Kaldewei Comfort Select Kaldewei brengt met Comfort Select een elektronische badkraan met bedieningspaneel op de markt. In deze kraan komen drie elementen samen, die voornamelijk terugkomen in het interieur van de hedendaagse badkamer: design, comfort en de uitvoering van moderne technologie.

8 sep 2013

Bette inloopdouche met laterale afvoer

Badkamermarkt.nl

Bette inloopdouche met laterale afvoer De inloopdouches van BetteFloor hebben douchecomfort hoog in het vaandel staan, vandaar dat ze staal/emaille als doucheoppervlak hanteren. Dit materiaal heeft meerdere voordelen: het is stabiel, hygiënisch en huidvriendelijk. De douche wordt met dit materiaal een zone waar puur genieten centraal staat.

5 sep 2013

Emco Asis: nieuwe trend

Badkamermarkt.nl

Emco Asis: nieuwe trend Emco is met haar inrichtingsmethode Asis gekomen met een fraaie nieuwe trend. Wel acht nieuwe producten werden toegevoegd aan deze Emco Asis lijn, die geheel aansluiten op de kenmerken van deze prachtige serie: klassieke badkameraccesoires in een besparende, maar stijlvolle ruimte.

31 aug 2013

Sphinx 300 Kids: innovatieve wastafel vult Kids-serie aan

Badkamermarkt.nl

Sphinx 300 Kids: innovatieve wastafel vult Kids-serie aan De Sphinx 300 Kids serie heeft als doel om kinderen op een veilige manier kennis te laten maken met lichaamsverzorging.

28 aug 2013

True Oak nieuwe badmeubels van Villeroy & Boch

True Oak nieuwe badmeubels van Villeroy & Boch Deze nieuwe collectie draagt de naam 'True Oak'. De naam is gebaseerd op het feit dat het materiaal hout helemaal centraal staat in dit nieuwe assortiment. Daarnaast worden diverse meubelen voor een groot deel met de hand gecreëerd.

25 aug 2013

Sphinx 320 XS: kleine badkamer met groots plezier

Badkamermarkt.nl

Sphinx 320 XS: kleine badkamer met groots plezier In nieuwe woningen komt het vaak voor dat badkamers steeds groter worden. Echter, in bestaande woningen is het vaak heel anders. De Sphinx XS serie biedt u verschillende, ingenieuze producten voor een kleine, maar moderne badkamer.

21 aug 2013

Keramag Design nieuwe producten

Badkamermarkt.nl

Keramag Design nieuwe producten Keramag Design heeft een aantal nieuwe, kwalitatief hoogstaande producten toegevoegd aan haar productenlijn. Het elegante voorwandelement van ´Universal´, de ´Opale´ douchebakken en het ´Mattis´ vrijstaande bad. Deze bijzondere producten bieden alledrie luxe en comfort.

16 aug 2013

Download Grohe's nieuwe app

Download Grohe's nieuwe app Bent u bezig met een project maar heeft u last van een gebrek aan inspiratie? Grohe helpt u een handje verder. De Grohe Water Enjoyment app van referenties over de hele wereld is een interessante inspiratiebron.

s
Badkamermarkt.nl blog

Op onze blog vind je het laatste nieuws over badkamers en sanitair, geschreven door onze eigen specialisten. Je leest hier alles over nieuwe producten, veelgestelde vragen, trends, tips en nog veel meer.

Filter berichten:
U vindt ons ook op:
Laatste Badkamermarkt Tweets
Quick view