BadkamermarktBlog
27 nov 2012

Axor Bourellec: Feel Free to Compose

Badkamermarkt.nl

Axor Bourellec: Feel Free to Compose Axor Bouroullec is een collectie badkamerproducten van Hansgrohe die uw individuele vormgevingswensen tot in detail kunnen vervullen. Feel Free to Compose dus ...

25 nov 2012

Grohe Blue: frisser kan het niet

Badkamermarkt.nl

Grohe Blue: frisser kan het niet Kraanwater. Meestal gebruiken we het om eten te koken en koffie of thee te zetten. Voor een lekker fris glas drinkwater kiezen we vaak voor mineraalwater uit de fles. Jammer, want bij ons is kraanwater juist prima te drinken. Zeker met het Grohe Blue-watersysteem.

22 nov 2012

Quaryl: Materiaalinnovatie van Villeroy & Boch

Badkamermarkt.nl

Quaryl: Materiaalinnovatie van Villeroy & Boch Quaryl is een materiaalinnovatie van Villeroy & Boch. De hoogwaardige eigenschappen van kwarts en acryl worden hierin samengebracht. Met Quaryl zijn vormen en designs mogelijk die met andere materialen moeilijk realiseerbaar zijn. Bovendien is Quaryl heel duurzaam en goed te onderhouden.

20 nov 2012

Doucheplezier: een nieuwe kijk op water

Badkamermarkt.nl

Doucheplezier: een nieuwe kijk op water Voor de een is een douche een snelle opfrisbeurt, een ander geniet liever van een prikkelende massage, of ziet douchen als een reinigend ritueel. Steeds meer mensen genieten ook van een tropisch moment onder de regendouche.

18 nov 2012

Hansgrohe Starck Organic

Badkamermarkt.nl

Hansgrohe Starck Organic Terug naar de essentie van het leven. Dat was het doel van Axor en ontwerper Philippe Starck bij het ontwerpen van de nieuwe kranenserie Axor Starck Organic. In dit unieke, organische en minimalistische design zijn de lijnen en vormen van de natuur te herkennen.

16 nov 2012

Een chocolade douche?

Badkamermarkt.nl

Een chocolade douche? Niet alleen de smaak, maar ook ook de geur en de kleur maken chocolade onweerstaanbaar. Chocolade geeft je een blij gevoel. Dus waarom geen chocolade in de badkamer?

15 nov 2012

Ecostat Select thermostaatkraan

Badkamermarkt.nl

Ecostat Select thermostaatkraan De douche thermostaatkraan Ecostat Select van Hansgrohe kent vele voordelen. Wij zetten ze voor u op een rij.

14 nov 2012

Hüppe douchebakken in hardsteenlook

Badkamermarkt.nl

Hüppe douchebakken in hardsteenlook Hardsteen is en duurzaam en mooi materiaal. Het is dan ook niet zo verwonderlijk dat dit materiaal steeds vaker wordt toegepast in badkamers en welness-ruimten.

Badkamermarkt.nl blog

Op onze blog vind je het laatste nieuws over badkamers en sanitair, geschreven door onze eigen specialisten. Je leest hier alles over nieuwe producten, veelgestelde vragen, trends, tips en nog veel meer.

Filter berichten:
U vindt ons ook op:
Laatste Badkamermarkt Tweets
Quick view