BadkamermarktBlog
21 mrt 2013

Het nieuwe Badkamermarkt magazine is uit

Badkamermarkt.nl

Het nieuwe Badkamermarkt magazine is uit Bent u zich aan het orienteren op een nieuwe badkamer? Of wilt u tips en tricks voor het schoonmaken van uw badkamer? Dit en meer leest u in het nieuwe Badkamermarkt Magazine.

18 mrt 2013

Totaalmarkt genomineerd voor Thuiswinkel Awards

Badkamermarkt.nl

Totaalmarkt genomineerd voor Thuiswinkel Awards Badkamermarkt, ook onderdeel van Totaalmarkt.nl, is genomineerd voor de Publieksprijzen van de Nationale Thuiswinkela Awards. Totaalmarkt.nl is genomineerd in de categorie wonen, samen met Hema en Marktplaats.

12 mrt 2013

Nieuw: Easy Drain AQUA doucheputjes

Badkamermarkt.nl

Nieuw: Easy Drain AQUA doucheputjes Recentelijk heeft Easy Drain haar programma verder uitgebreid met een reeks mooie doucheputjes onder de serienaam Aqua.

9 mrt 2013

Viega Visign voor hygiënische bediening

Badkamermarkt.nl

Viega Visign voor hygiënische bediening Uit oogpunt van hygiëne is het gebruik van contactloze bedieningsplaten in toiletten van openbare gebouwen aan te bevelen. Viega biedt hiervoor een oplossing met de recent uitgebreide serie Visign.

5 mrt 2013

Vola Roundshower: unieke douchebeleving

Badkamermarkt.nl

Vola Roundshower: unieke douchebeleving Vola springt in op de designtrend van ronde vormen. Met hun Vola RoundShower spelen ze met bestaande lijnen en hebben ze de cirkel als uitgangspunt genomen.

1 mrt 2013

Sealskin Icon vrijstaande baden

Badkamermarkt.nl

Sealskin Icon vrijstaande baden Sealskin heeft met de Icon-badenserie een collectie vrijstaande baden op de markt gebracht die stijl en comfort in elke badkamer brengen. En bovendien zelf een echte eye-catcher zijn.

25 feb 2013

Nieuw: plafondspiegel van Alape

Badkamermarkt.nl

Nieuw: plafondspiegel van Alape Alape maakt het nu mogelijk om wastafelmeubels vrij in een ruimte te positioneren en er toch een spiegel boven te plaatsen. Ze hebben namelijk een plafondspiegel ontwikkeld.

20 feb 2013

Badkamer renoveren?

Badkamermarkt.nl

Badkamer renoveren? Uw badkamer renoveren? Een nieuwe badkamer? Bereidt u goed voor om straks ook echt te kunnen zeggen: “Mijn badkamerdroom is uitgekomen!” Het volgende stappenplan kan u hierbij helpen.

Badkamermarkt.nl blog

Op onze blog vind je het laatste nieuws over badkamers en sanitair, geschreven door onze eigen specialisten. Je leest hier alles over nieuwe producten, veelgestelde vragen, trends, tips en nog veel meer.

Filter berichten:
U vindt ons ook op:
Laatste Badkamermarkt Tweets
Quick view