BadkamermarktBlog
9 dec 2012

In weelde baden: leuk cadeau voor de feestdagen

Badkamermarkt.nl

In weelde baden: leuk cadeau voor de feestdagen Natasja Hogen schreef het boek “In weelde baden – de geschiedenis van de badkamer in het Nederlandse interieur”. Een rijk geïllustreerd boek dat zal scoren als cadeau onder de kerstboom.

6 dec 2012

Sealskin Duka 1700: dé individuele doucheoplossing

Badkamermarkt.nl

Sealskin Duka 1700: dé individuele doucheoplossing Nieuw bij Sealskin is de douchecabine Duka 1700. Subtiel design gaat hier hand-in-hand met verfijnde technieken en veel variatiemogelijkheden en maatwerkoplossingen. Duka 1700 is zo dé individuele doucheoplossing.

3 dec 2012

Nieuwe serie accessoires Dornbracht: Gentle

Badkamermarkt.nl

Nieuwe serie accessoires Dornbracht: Gentle Dornbracht introduceert een nieuwe serie accessoires die perfect passen bij de in 2011 geïntroduceerde kranenserie Gentle.

30 nov 2012

Horizontaal douchen: een geheel nieuwe ervaring

Badkamermarkt.nl

Horizontaal douchen: een geheel nieuwe ervaring In plaats van onder de douche te stappen, gaat u voor het nemen van een douche heerlijk liggen op een marmeren vlak. Met die vinding brengt Dornbracht hun slogan ‘The spirit of water’ opnieuw helemaal tot leven.

27 nov 2012

Axor Bourellec: Feel Free to Compose

Badkamermarkt.nl

Axor Bourellec: Feel Free to Compose Axor Bouroullec is een collectie badkamerproducten van Hansgrohe die uw individuele vormgevingswensen tot in detail kunnen vervullen. Feel Free to Compose dus ...

25 nov 2012

Grohe Blue: frisser kan het niet

Badkamermarkt.nl

Grohe Blue: frisser kan het niet Kraanwater. Meestal gebruiken we het om eten te koken en koffie of thee te zetten. Voor een lekker fris glas drinkwater kiezen we vaak voor mineraalwater uit de fles. Jammer, want bij ons is kraanwater juist prima te drinken. Zeker met het Grohe Blue-watersysteem.

22 nov 2012

Quaryl: Materiaalinnovatie van Villeroy & Boch

Badkamermarkt.nl

Quaryl: Materiaalinnovatie van Villeroy & Boch Quaryl is een materiaalinnovatie van Villeroy & Boch. De hoogwaardige eigenschappen van kwarts en acryl worden hierin samengebracht. Met Quaryl zijn vormen en designs mogelijk die met andere materialen moeilijk realiseerbaar zijn. Bovendien is Quaryl heel duurzaam en goed te onderhouden.

20 nov 2012

Doucheplezier: een nieuwe kijk op water

Badkamermarkt.nl

Doucheplezier: een nieuwe kijk op water Voor de een is een douche een snelle opfrisbeurt, een ander geniet liever van een prikkelende massage, of ziet douchen als een reinigend ritueel. Steeds meer mensen genieten ook van een tropisch moment onder de regendouche.

Badkamermarkt.nl blog

Op onze blog vind je het laatste nieuws over badkamers en sanitair, geschreven door onze eigen specialisten. Je leest hier alles over nieuwe producten, veelgestelde vragen, trends, tips en nog veel meer.

Filter berichten:
U vindt ons ook op:
Laatste Badkamermarkt Tweets
Quick view