BadkamermarktBlog
3 jul 2013

Badkamergedrag in de praktijk

Badkamermarkt.nl

Badkamergedrag in de praktijk Voor velen is de badkamer dé ideale plek om tijd te maken voor zichzelf en compleet tot rust te komen. Maar hoe gebruiken mensen de ruimte in de badkamer nou daadwerkelijk?

29 jun 2013

Nieuwe gewaagde kleuren Pressalit Scandinavia PLUS

Badkamermarkt.nl

Nieuwe gewaagde kleuren Pressalit Scandinavia PLUS Pressalit is de Deense fabrikant van closetzittingen. Dit merk introduceert u drie verrassend nieuwe kleuren binnen de Scandinavia PLUS collectie.

25 jun 2013

Wandcloset zonder spoelrand

Badkamermarkt.nl

Wandcloset zonder spoelrand In huis heeft u waarschijnlijk veel schoonmaakklussen, maar we kunnen het ons voorstellen dat het schoonmaken van een wc onder de minst favoriete valt. Vooral de spoelrand is een probleem, waar vaak bacteriën en vuil volop aanwezig zijn.

22 jun 2013

Huppe Studio Berlin Pure douchecabine

Badkamermarkt.nl

Huppe Studio Berlin Pure douchecabine Heeft u een grote badkamer? Dan is het een idee om de douche- en toiletruimte gescheiden te houden van de rest van de ruimte door gebruik te maken van de douchecabine Studio Berlin (Pure).

19 jun 2013

Villeroy & Boch Up2u badmeubels

Badkamermarkt.nl

Villeroy & Boch Up2u badmeubels De nieuwe serie Up2u van Villeroy & Boch is een collectie van moderne wastafelmeubels. Er is veel opbergruimte en het design is fraai.

14 jun 2013

Rainshower handdouches en hoofddouches Grohe

Badkamermarkt.nl

Rainshower handdouches en hoofddouches Grohe De Rainshower handdouches en hoofddouches van Grohe zien er indrukwekkend uit in de badkamer. Tegenwoordig kunt u uw badkamer, zonder al te veel moeite, eenvoudig opknappen met behulp van fraaie designs. Een handdouche kunt u kopen als onderdeel van een doucheset, of gewoon los.

11 jun 2013

Energiebesparing met Easy Drain WTW

Badkamermarkt.nl

Energiebesparing met Easy Drain WTW Easy Drain presenteert de modernste techniek in een Multi inzetbaar WTW (warmte terug winning) systeem. Dit systeem is gemakkelijk in onderhoud en tevens ook eenvoudig in te bouwen. Het WTW systeem is door de Multi techniek van Easy Drain gemakkelijk te verbinden met Easy Drain Multi douchegoten.

7 jun 2013

Geesa Nemox: toiletborstel en closetrolhouder in één

Badkamermarkt.nl

Geesa Nemox: toiletborstel en closetrolhouder in één Bij Geesa is men erg gesteld op design, en gaat men voor de perfecte combinatie van een fraai ontwerp met een functionele toepassing. Het draait bij Geesa erom de details in beschouwing te nemen, zowel van de badkamer als van het toilet.

Badkamermarkt.nl blog

Op onze blog vind je het laatste nieuws over badkamers en sanitair, geschreven door onze eigen specialisten. Je leest hier alles over nieuwe producten, veelgestelde vragen, trends, tips en nog veel meer.

Filter berichten:
U vindt ons ook op:
Laatste Badkamermarkt Tweets
Quick view