BadkamermarktBlog
20 dec 2013

Betegelbare Advantix-afvoeren van Viega

Badkamermarkt.nl

Betegelbare Advantix-afvoeren van Viega Fraai design en veel bewegingsvrijheid. Dat is waar een inloopdouche voor staat. Viega komt nu met een betegelbaar opzetstuk voor de Advantix-afvoer. Uw vloer is met dit nieuwe product tot in detail barrière vrij en fraai afgewerkt.

18 dec 2013

Vacature Verkoper Showroom fulltime Badkamermarkt.nl

Badkamermarkt.nl

Vacature Verkoper Showroom fulltime Badkamermarkt.nl Als verkoopadviseur adviseer je klanten op een inspirerende en klantvriendelijke wijze bij de aanschaf van badkamers. Je verrast klanten met jouw kennis en creativiteit en zet hun wensen om in een passend advies op maat.

16 dec 2013

LoooX BoX-serie uitgebreid

Badkamermarkt.nl

LoooX BoX-serie uitgebreid Dé oplossing voor het creëren van ruimte in de badkamer: De LoooX BoX. Een 100% geborsteld RVS inbouwnis met een geringe inbouwdiepte van slechts 7 cm. De serie is nu uitgebreid met twee nieuwe lengtes, namelijk 90 en 120 cm.

12 dec 2013

Heerlijk én duurzaam zitten op een Pressalit-toiletzitting

Badkamermarkt.nl

Heerlijk én duurzaam zitten op een Pressalit-toiletzitting Pressalit is met haar toiletzittingen voor alle actuele keramiekmerken zoals Sphinx, Duravit, Keramag en Laufen bijna niet meer weg te denken uit de badkamer en het toilet.

8 dec 2013

Extra allure in de douche met designrooster van Geberit

Badkamermarkt.nl

Extra allure in de douche met designrooster van Geberit Een mooie badkamer kenmerkt zich door de aandacht voor het detail. Geberit heeft met dit gegeven in het achterhoofd een zestal designroosters voor de vierkante afvoerputten van de inloopdouche op de markt gebracht. Ze zijn los verkrijgbaar en dus ook in een handomdraai op een bestaande doucheput te plaatsen.

4 dec 2013

De douche WC ... wist u dit?

Badkamermarkt.nl

De douche WC ... wist u dit? Ook wij Nederlanders gaan steeds vaker overstag als het gaat om reinigen met water op het toilet. Steeds meer mensen kiezen voor producten zoals de Aquaclean douchewc van Geberit en we spreken al over het ‘Nieuwe Welzijn’.

1 dec 2013

Erkenning voor Geesa-collectie Wynk

Badkamermarkt.nl

Erkenning voor Geesa-collectie Wynk Tijdens de Dutch Design Week is sanitairproducent Geesa dubbel in de prijzen gevallen. Zowel voor de R60 spiegelcollectie als voor de Wynk-collectie ontving het bedrijf de Erkenning Goed Industrieel Ontwerp 2013 (GIO 2013).

27 nov 2013

Hansaloft mengkranen ware pronkstukken

Badkamermarkt.nl

Hansaloft mengkranen ware pronkstukken Hansa brengt met de nieuwe Hansaloft mengkranen een krachtige uitstraling in de badkamer. De twee basismodellen zijn ware pronkstukken en bovendien voldoen ze met een waterverbruik van slechts 6 liter per minuut aan alle moderne verbruikseisen.

s
Badkamermarkt.nl blog

Op onze blog vind je het laatste nieuws over badkamers en sanitair, geschreven door onze eigen specialisten. Je leest hier alles over nieuwe producten, veelgestelde vragen, trends, tips en nog veel meer.

Filter berichten:
U vindt ons ook op:
Laatste Badkamermarkt Tweets
Quick view