BadkamermarktBlog
2 apr 2014

Geberit Monolith nog functioneler

Badkamermarkt.nl

Geberit Monolith nog functioneler Onlangs lieten we u al kennismaken met het innovatieve Geberit Monolith wc-reservoir. Enkele nieuwe functies maken van de Geberith Monolith Plus letterlijk een eyecatcher in uw sanitaire ruimte.

27 mrt 2014

Hüppe Enjoy Pure wint opnieuw iF product design Award

Badkamermarkt.nl

Hüppe Enjoy Pure wint opnieuw iF product design Award Onlangs werden de prestigieuze iF product design Awards 2013 weer uitgereikt. En wederom viel deze eer ook te beurt aan de Hüppe Enjoy Pure serie.

22 mrt 2014

Jaga Vertiga: Uniek in prestatie én design

Badkamermarkt.nl

Jaga Vertiga: Uniek in prestatie én design Jaga Vertiga is dé radiator als u op zoek bent naar een radiator die kan werken met lage temperatuursystemen én ook op andere gebieden milieuvriendelijk is. Deze designradiator bestaat namelijk voor een groot gedeelte uit recyclebare materialen én optioneel over een behuizing die gemaakt is uit afval van soja. Het resultaat is een unieke en kenmerkende korrelige afwerking.

18 mrt 2014

Haiku badkameraccessoires van Geesa ware kunst

Badkamermarkt.nl

Haiku badkameraccessoires van Geesa ware kunst De Haiku badkamerserie van Geesa is niet alleen langer in de badkamer te bewonderen. De door Marcel Wanders ontworpen badkameraccessoires zijn nu opgenomen in de tentoonstelling ‘Pinned Up’ in het Stedelijk Museum.

17 mrt 2014

Focus Care kranen van Hansgrohe voor extra bedieningsgemak

Badkamermarkt.nl

Focus Care kranen van Hansgrohe voor extra bedieningsgemak Voor meer bedieningsgemak in de badkamer heeft Hansgrohe de nieuwe kranenserie Focus Care ontwikkeld. Samen met de al eerder geïntroduceerde Talis Care zorgt de Focus Care voor een veilige en comfortabele badkamer voor iedereen.

10 mrt 2014

De Hotsofa van Jaga: een uniek zitobject

Badkamermarkt.nl

De Hotsofa van Jaga: een uniek zitobject Jaga staat bekend om de innovatieve manier waarop men warmte in elke ruimte brengt. Met hun Hotsofa gaan ze nog een stapje verder: de warmte van de radiator wordt letterlijk omarmd en krijgt een tweede functie.

5 mrt 2014

Pressalit-toiletzitting blijvend hygiënisch

Badkamermarkt.nl

Pressalit-toiletzitting blijvend hygiënisch De project-toiletbrillen van Pressalit zoals de series Objecta, Projecta D en Projecta Plus, worden nu standaard geproduceerd met het materiaal Polygiene geïntegreerd in de zitting. Hiermee is de zitting blijvend hygiënisch.

28 feb 2014

Sigma70 van Geberit maakt doorspoelen verleden tijd

Badkamermarkt.nl

Sigma70 van Geberit maakt doorspoelen verleden tijd Geberit schrijft met de Sigma70 bedieningsplaat historie. Want met deze slanke plaat van glas of roestvrij staal is het traditionele ‘doorspoelen’ van het toilet echt niet meer van toepassing.

Badkamermarkt.nl blog

Op onze blog vind je het laatste nieuws over badkamers en sanitair, geschreven door onze eigen specialisten. Je leest hier alles over nieuwe producten, veelgestelde vragen, trends, tips en nog veel meer.

Filter berichten:
U vindt ons ook op:
Maak een wensenlijst
Wat is je e-mailadres?
Bevestigen
Wachtwoord vergeten
ContactgegevensBezorginformatieBetaalmogelijkhedenVerzendkostenMaak een afspraakLees onze beoordelingen