BadkamermarktBlog
2 dec 2015

Grohe SmartControl Rainshower

Badkamermarkt.nl

Grohe SmartControl Rainshower De meeste mensen gebruiken de douche iedere dag – om zich te wassen, om wakker te worden, om te ontspannen na een lange dag of om te herstellen. Grohe heeft een nieuw systeem regendouche ontwikkeld om jou optimaal van je dagelijkse douche te laten genieten. Laat je meevoeren en geniet van hedendaags design en innovatieve technologie met de Grohe SmartControl Rainshower.

25 nov 2015

Sinterklaas en Kerst cadeautips voor de badkamer

Badkamermarkt.nl

Sinterklaas en Kerst cadeautips voor de badkamer De feestdagen staan weer voor de deur! Vaak is het lastig om een goed cadeau te bedenken om te geven voor Sinterklaas en/of Kerst. Regelmatig verdwijnen cadeaus in de kast zonder gebruikt te worden. Wil jij een nuttig en praktisch cadeau geven, wat zeker gebruikt gaat worden? Laat je door ons inspireren en geef iets voor in de badkamer!

18 nov 2015

Wastafel: Pronkstuk in de badkamer

Badkamermarkt.nl

Wastafel: Pronkstuk in de badkamer De wastafel is waarschijnlijk het meest gebruikte item in je badkamer. ’s Ochtends bij het opstaan en ’s avonds voor het slapen besteed je de meeste tijd aan je wastafel. Bovendien is het een prominent pronkstuk in je badkamer. Daarom is het een item dat je met zorg uitkiest. Ga je voor een standaard wastafel, een waskom, een in inbouwwastafel, een brede dubbele wastafel, een vrijstaande wastafel of een meubelwastafel? Elke wastafel heeft zijn eigen kwaliteiten. Vind de wastafel die het best bij jou past.

11 nov 2015

Veilig in de badkamer

Badkamermarkt.nl

Veilig in de badkamer Een badkamer is niet altijd de meest veilige plek in huis. Een gladde vloer, gloeiend hete kraan, douchewanden in duizend stukjes, bevangen worden door de hitte, er kunnen zich nogal wat ongelukken voordoen. Gelukkig ontwikkelen veel merken extra veilig sanitair zodat jij, je kinderen, ouders of grootouders veilig zijn in de badkamer. De volgende tips verlagen de kans op ongelukken in de badkamer.

4 nov 2015

Hoe kies ik de juiste bedieningsplaat?

Badkamermarkt.nl

Hoe kies ik de juiste bedieningsplaat? De bedieningsplaat boven je wc, iets waar je je vroeger niet druk om hoefde te maken. Bij een staande toilet had je hier weinig over te zeggen. Tegenwoordig worden er steeds meer wandclosets verkocht. Hierbij kun je je eigen bedieningsplaat uitkiezen. Ga je voor bijpassend wit, modern chroom of luxe roestvrijstaal? Plaats je de plaat verticaal of horizontaal? En hoe weet je dat de bedieningsplaat wel staat bij het tegelwerk? Viega introduceert een tool waarin al deze vragen stap voor stap worden beantwoord.

28 okt 2015

Veelzijdige badkameroplossingen: Grohe douchesystemen

Badkamermarkt.nl

Veelzijdige badkameroplossingen: Grohe douchesystemen Grohe weet als geen ander de perfecte combinatie aan betrouwbare en prestatiegerichte douchesystemen samen te stellen. Grohe biedt stijlvolle en veelzijdige badkameroplossingen zodat je alleen nog maar hoeft te genieten van een heerlijke douche-ervaring.

21 okt 2015

Een opgeruimde badkamer geeft rust

Badkamermarkt.nl

Een opgeruimde badkamer geeft rust De badkamer, de ruimte die je rust en rein geeft. Helaas is dat in de meeste gevallen helemaal niet zo. Na een snelle ochtendsessie in de badkamer is de badkamer vaak verreweg van schoon en opgeruimd. Met deze tips geef je rommel in de badkamer geen kans!

14 okt 2015

Bijzondere badkamerkranen

Badkamermarkt.nl

Bijzondere badkamerkranen Oktober Woonmaand is het ideale moment om je huis aan te pakken. Toch is het veel gevraagd om dat ook met de badkamer te doen. Het kostenplaatje kan aardig oplopen. Je hoeft je badkamer niet compleet te verbouwen wanneer je er verandering in aan wil brengen. Een bijzondere kraan in de badkamer is een echte blikvanger.

s
Badkamermarkt.nl blog

Op onze blog vind je het laatste nieuws over badkamers en sanitair, geschreven door onze eigen specialisten. Je leest hier alles over nieuwe producten, veelgestelde vragen, trends, tips en nog veel meer.

Filter berichten:
U vindt ons ook op:
Laatste Badkamermarkt Tweets
Quick view