BadkamermarktBlog
13 jul 2016

Meer kleur in de badkamer met Artis van Villeroy & Boch

Badkamermarkt.nl

Meer kleur in de badkamer met Artis van Villeroy & Boch In de jaren ’70 waren de badkamers ontzettend kleurrijk. In de laatste jaren overheersen echter minimalistische kleuren zoals zwart en wit de badkamer. Villeroy & Boch introduceert met Artis weer kleur in de badkamer. De Artis opzetwastafels zijn verkrijgbaar in 12 nieuwe trendkleuren en 3 aanvullende neutrale kleuren. Ontdek deze nieuwe kleurentrend nu.

6 jul 2016

Leava Lecce fontein: een bijzonder fonteinmeubel

Badkamermarkt.nl

Leava Lecce fontein: een bijzonder fonteinmeubel Een fonteintje is een kleine wastafel en is uitermate geschikt voor in een toiletruimte. Het biedt toiletbezoekers de mogelijkheid om hun handen te wassen. Wanneer je van het fonteinmeubel in je toiletruimte echt iets bijzonders wil maken biedt het Leava Lecce fonteinmeubel alles wat je zoekt. Net nieuw in het assortiment en een echte blikvanger! Ontdek de nieuwe Leava Lecce fontein nu.

29 jun 2016

Nare luchtjes? Tijd voor de afvoer-schoonmaak!

Badkamermarkt.nl

Nare luchtjes? Tijd voor de afvoer-schoonmaak! Last van een vieze rioollucht in de brandschone badkamer? Dan is er negen van de tien keer sprake van een verstopte wastafel sifon of een vies afvoerputje in de douche. Niks is vervelender dan een verstopping in de badkamer. Wij helpen je op weg om deze verschillende afvoeren schoon te maken én te houden. Lees erover in deze blog.

22 jun 2016

Looox accessoires brengen je badkamer naar een hoger niveau

Badkamermarkt.nl

Looox accessoires brengen je badkamer naar een hoger niveau Badkameraccessoires maken je badkamer helemaal af. Looox heeft een uitgebreid assortiment aan verschillende badkameraccessoires van onder andere spiegels en closetrolhouders. Deze accessoires zijn een combinatie van functionaliteit en design. De originele vormgeving van deze accessoires geven je badkamer karakter. Lees meer over Looox accessoires in deze blog.

15 jun 2016

Bruynzeel douchecabines in vele slimme designvariaties

Badkamermarkt.nl

Bruynzeel douchecabines in vele slimme designvariaties Een douchecabine kan alleen een praktisch onderdeel zijn van de badkamer. Met een Bruynzeel douchecabine is het echter ook mogelijk om de douchecabine een opvallend en karaktervol onderdeel van de badkamer te laten zijn. Het assortiment van Bruynzeel douchecabines kent daarom vele slimme designvariaties en elegante uitvoeringen. Lees er meer over in deze blog.

8 jun 2016

Grohe Eurocube Joy: strakke lijnen met een bijzondere bediening

Badkamermarkt.nl

Grohe Eurocube Joy: strakke lijnen met een bijzondere bediening Eurocube Joy van Grohe past perfect bij een modern interieur. Het overkoepelende concept van Grohe Eurocube Joy doet denken aan de dynamische levensstijl van drukke mensen en benadrukt de schoonheid van een kubus. Omring jezelf door rustige, rechte lijnen en het moderne, drukke leven wordt een beetje beter beheersbaar. Lees in deze blog meer over Grohe Eurocube Joy.

1 jun 2016

Ontdek de veelzijdigheid van het Leava Empoli badkamermeubel

Badkamermarkt.nl

Ontdek de veelzijdigheid van het Leava Empoli badkamermeubel Het Leava Empoli badkamermeubel biedt vele mogelijkheden in de badkamer. Kies uit alle verschillende afmetingen en kleuren jouw favoriet. Afhankelijk van jouw keuze kun je met het Leava Empoli badkamermeubel een moderne, luxe, landelijke of klassieke sfeer in je badkamer creëren. Bekijk alle mogelijkheden en laat je creativiteit de vrije loop.

18 mei 2016

De spiegelkast: onmisbaar in je badkamer

Badkamermarkt.nl

De spiegelkast: onmisbaar in je badkamer Boven je wastafel of badkamermeubel, een spiegelkast is ideaal om in de badkamer te hebben. Ongemerkt heeft een spiegelkast veel voordelen. Van het opruimen van je accessoires tot perfect beeld tijdens het klaarmaken. Het aanbod aan spiegelkasten is erg groot. Lees in deze blog meer over de voordelen en mogelijkheden van een spiegelkast.

Badkamermarkt.nl blog

Op onze blog vind je het laatste nieuws over badkamers en sanitair, geschreven door onze eigen specialisten. Je leest hier alles over nieuwe producten, veelgestelde vragen, trends, tips en nog veel meer.

Filter berichten:
U vindt ons ook op:
Maak een wensenlijst
Wat is je e-mailadres?
Bevestigen
Wachtwoord vergeten
ContactgegevensBezorginformatieBetaalmogelijkhedenVerzendkostenMaak een afspraakLees onze beoordelingen