BadkamermarktBlog
25 apr 2012

Citterio badkamerserie van Keramag

Badkamermarkt.nl

Citterio badkamerserie van Keramag Keramag brengt een nieuwe badkamerserie Citterio op de markt. Bekende architect en designer Antionio Citterio ontwierp speciaal voor Keramag deze originele en authentieke badkamerserie.

24 apr 2012

Het gemak van een hoge wastafelkraan

Badkamermarkt.nl

Het gemak van een hoge wastafelkraan De nieuwe hoogtes van de Talis wastafelkranen zorgen voor meer bewegingsruimte rondom de kraan. De Hansgrohe Talis kraan heeft tevens een zwenkbare en draaibare uitloop.

23 apr 2012

Sphinx 300 Rimfree wandcloset

Badkamermarkt.nl

Sphinx 300 Rimfree wandcloset Sphinx breidt de meest gebruikte badkamerserie uit met een nieuw diepspoel wandcloset zonder spoelrand: het Sphinx 300 Rimfree wandcloset.

20 apr 2012

HansaPureJet douchesensatie

Badkamermarkt.nl

HansaPureJet douchesensatie Hansa introduceert handdouches met de HansaPureJet Technologie voor douchen zonder menging van lucht, om een luxe, weldadige douche-ervaring te bereiken.

19 apr 2012

Wc brillen Pressalit extra hygiënisch

Badkamermarkt.nl

Wc brillen Pressalit extra hygiënisch Pressalit heeft nu een innovatieve wc-bril op de markt gebracht, deze is extra goed te onderhouden en schoon te maken.

18 apr 2012

De badkamer als leefruimte

Badkamermarkt.nl

De badkamer als leefruimte De laatste jaren wordt de badkamer steeds meer gezien als leef- en woonruimte. Duravit is hiermee een trendsetter met de nieuwe Delos badkamer serie.

17 apr 2012

Kermi douchewanden

Badkamermarkt.nl

Kermi douchewanden Kermi blinkt uit dankzij de slanke en trendy design douchewanden. Vrijwel alle douchedeuren en douchewanden hebben rechte lijnen en zijn voorzien van hoogwaardig deurbeslag.

13 apr 2012

Sealskin baden

Badkamermarkt.nl

Sealskin baden Sealskin bewijst met hun ligbaden dat een moderne, strakke vormgeving en een goed ligcomfort prima samen gaan. De sealskin collectie baden bestaat uit zowel solo- als duobaden (twee-persoons baden). Daarnaast heeft Sealskin uiteraard ook een aantal hoekbaden en speciale baden in het assortiment.

s
Badkamermarkt.nl blog

Op onze blog vind je het laatste nieuws over badkamers en sanitair, geschreven door onze eigen specialisten. Je leest hier alles over nieuwe producten, veelgestelde vragen, trends, tips en nog veel meer.

Filter berichten:
U vindt ons ook op:
Laatste Badkamermarkt Tweets
Quick view