BadkamermarktBlog
10 sep 2012

Hansgrohe Axor Urquiola wint award

Badkamermarkt.nl

Hansgrohe Axor Urquiola wint award De Design Award van de Bondsrepubliek Duitsland is een prijs als geen ander. Speciaal daarvoor is Philippe Grohe, hoofd van Axor van Hansgrohe, aanwezig bij de ceremonie voor deze Duitse design award.

6 sep 2012

Gespot: plafondspiegels

Badkamermarkt.nl

Gespot: plafondspiegels Nieuw van het merk Alape zijn de speciale plafondspiegels. De ideale oplossing voor badkamers waar het wastafelmeubel vrijstaand is geplaatst.

3 sep 2012

Designradiatoren Vasco

Badkamermarkt.nl

Designradiatoren Vasco De Vasco designradiatoren combineren de nieuwe technologieën met design. Vasco biedt dus een perfecte oplossing voor iedere ruimte in huis, dus niet alleen de badkamer.

30 aug 2012

Hout in de badkamer

Badkamermarkt.nl

Hout in de badkamer De badkamer heeft de laatste jaren als ruimte in de woning een ware transformatie ondergaan. Van een simpele witte ruimte die enkel bedoelt was om jezelf te reinigen is de badkamer geëvolueerd tot een waar ontspanningsoord.

28 aug 2012

Ronde waskom Alape

Badkamermarkt.nl

Ronde waskom Alape Alape brengt een nieuwe waskom op de markt: de Unisono ronde waskom. Vorm, kwaliteit en functionaliteit worden op perfecte wijze gecombineerd.

24 aug 2012

Op maat gemaakte baden

Badkamermarkt.nl

Op maat gemaakte baden Sealskin heeft het ultieme ligbad ontwikkeld: het model Sealskin Canvas. Extra comfort en een modern 'Dutch' design, gemaakt van hoogwaardig materiaal.

21 aug 2012

Bergruimte in de badkamer

Badkamermarkt.nl

Bergruimte in de badkamer In de badkamer bent u dagelijks veel tijd kwijt met baden, douchen, tandenpoetsen, scheren of opmaken. Hiervoor gebruiken we behoorlijk wat producten die allemaal een plek moeten krijgen in de badkamer.

17 aug 2012

Een toilet uitkiezen

Badkamermarkt.nl

Een toilet uitkiezen Gemiddeld gaan we namelijk 7 á 8 keer per dag naar het toilet. Het toilet neemt een belangrijke positie in in ons dagelijks leven, daarom helpen wij u graag bij het uitkiezen van het juiste toilet.

Badkamermarkt.nl blog

Op onze blog vind je het laatste nieuws over badkamers en sanitair, geschreven door onze eigen specialisten. Je leest hier alles over nieuwe producten, veelgestelde vragen, trends, tips en nog veel meer.

Filter berichten:
U vindt ons ook op:
Laatste Badkamermarkt Tweets
Maak een wensenlijst
Wat is je e-mailadres?
Bevestigen
Wachtwoord vergeten