BadkamermarktBlog
6 feb 2012

Wat is een inloopdouche?

Badkamermarkt.nl

Wat is een inloopdouche? Een inloopdouche is eigenlijk een verzamelnaam omdat men op verschillende manier een inloopdouche kan maken. De doucheruimte moet aan een aantal voorwaarden of eisen voldoen om het een inloopdouche te noemen.

5 feb 2012

Wat kost een nieuw toilet?

Badkamermarkt.nl

Wat kost een nieuw toilet? De kosten van een toilet verschillen wel bij nieuwbouw of bij renovatie. Ook ligt het er natuurlijk aan of een toiletruimte nog in zijn geheel gemaakt moet worden. In de meeste gevallen is het bestaande toilet een staande toiletpot of duoblok, hier zit de afvoer iets verder naar voren.

1 feb 2012

Vijf handige badkamertips

Badkamermarkt.nl

Vijf handige badkamertips U heeft een kleine badkamer? Is uw badkamer niet meer up-to-date en wilt u wat aanpassingen gaan doen? Of wilt u graag wat kleur in de badkamer? Houd dan rekening met de volgende tips, hierdoor haalt u meer uit uw badkamer en kunt u de ruimte op de juiste manier indelen en inrichten. De volgende tips kunnen u van pas komen.

30 jan 2012

Badkamermarkt geeft 500,- euro aan een goed doel

Badkamermarkt.nl

Badkamermarkt geeft 500,- euro aan een goed doel Afgelopen maanden was onze Facebook pagina in de ban van een hele hoop goede doelen. Fans konden een goed doel aandragen waarvan ze vonden dat dit doel € 500,- verdiende.

29 jan 2012

Badkamermarkt Youtube kanaal vernieuwd

Badkamermarkt.nl

Badkamermarkt Youtube kanaal vernieuwd Badkamermarkt.nl is al lang bezig met het maken van handige films en mooi beeldmateriaal om jullie zo goed mogelijk onze producten te laten zien. Nu hebben we sinds kort ons Youtube Kanaal opgeknapt! 

26 jan 2012

Waarom een inbouwreservoir van Grohe of Geberit?

Badkamermarkt.nl

Waarom een inbouwreservoir van Grohe of Geberit? Er zijn veel verschillende merken en types van inbouwreservoirs. Bij een dergelijk product is het belangrijk dat men weet dat het betreffende merk zijn sporen al heeft verdiend in de sanitairbranche.

25 jan 2012

Wat is een stoomcabine?

Badkamermarkt.nl

Wat is een stoomcabine? Een stoomcabine is een afgesloten, wat luxere, douchecabine. In een stoomcabine zorgt de stoom ervoor dat de temperatuur in de cabine oploopt tot zo’n 43 tot 44 graden celsius.

24 jan 2012

Waarom een verhoogd toilet?

Badkamermarkt.nl

Waarom een verhoogd toilet? Deze vraag heeft waarschijnlijk te maken met het verhoogde toilet en waarom men hiervoor zou kunnen kiezen. Eigenlijk zouden we eerst uit moeten gaan van een standaard maat maar naar mate mensen door de geschiedenis heen groter werden is deze maat ook gewijzigd.

Badkamermarkt.nl blog

Op onze blog vind je het laatste nieuws over badkamers en sanitair, geschreven door onze eigen specialisten. Je leest hier alles over nieuwe producten, veelgestelde vragen, trends, tips en nog veel meer.

Filter berichten:
U vindt ons ook op:
Laatste Badkamermarkt Tweets
Quick view