BadkamermarktBlog
5 okt 2012

Hansgrohe Raindance Select Showerpipes

Badkamermarkt.nl

Hansgrohe Raindance Select Showerpipes Voor ieder wat wils, dat is de Hansgrohe Raindance Select collectie. Onder het motto 'Raindance Select. Mijn doucheplezier“ ontwikkelde Hansgrohe een nieuw Showerpipe-assortiment.

29 sep 2012

Nieuwe bediening voor ligbaden

Badkamermarkt.nl

Nieuwe bediening voor ligbaden Kaldewei introduceert Comfort Select: een revolutionair electronisch bedieningspaneel dat in de badrand ingebouwd kan worden.

25 sep 2012

Nieuwe wastafelkraan voor de wand

Badkamermarkt.nl

Nieuwe wastafelkraan voor de wand Kludi introduceert met de Kludi Balance kranen een compleet nieuwe oplossing voor bij de wastafel. Deze wandkraan functioneert goed bij, en is perfect te combineren met, een waskom.

21 sep 2012

Elektrische bediening inbouwreservoir

Badkamermarkt.nl

Elektrische bediening inbouwreservoir De moderne badkamer moet voor iedereen, van alle leeftijden, onbeperkte mogelijkheden bieden. Om ook de bediening voor het doorspoelen van het toilet goed bereikbaar te houden, heeft Viega nu een elektrische bediening ontwikkeld.

17 sep 2012

Geberit bedieningsplaten

Badkamermarkt.nl

Geberit bedieningsplaten Geberit heeft diverse bedieningsplaten voor uw toilet en urinoir. Met de Geberit bedieningsplaten geeft u uw toilet of badkamer dé finishing touch. De keuze is aan u.

13 sep 2012

Altijd op de hoogte van Grohe nieuws

Badkamermarkt.nl

Altijd op de hoogte van Grohe nieuws Grohe gebruikt social media om het voor iedereen makkelijker te maken om op de hoogte te blijven van het laatste Grohe nieuws: apps, een mobiele website, Twitter, Facebook en Youtube.

10 sep 2012

Hansgrohe Axor Urquiola wint award

Badkamermarkt.nl

Hansgrohe Axor Urquiola wint award De Design Award van de Bondsrepubliek Duitsland is een prijs als geen ander. Speciaal daarvoor is Philippe Grohe, hoofd van Axor van Hansgrohe, aanwezig bij de ceremonie voor deze Duitse design award.

6 sep 2012

Gespot: plafondspiegels

Badkamermarkt.nl

Gespot: plafondspiegels Nieuw van het merk Alape zijn de speciale plafondspiegels. De ideale oplossing voor badkamers waar het wastafelmeubel vrijstaand is geplaatst.

Badkamermarkt.nl blog

Op onze blog vind je het laatste nieuws over badkamers en sanitair, geschreven door onze eigen specialisten. Je leest hier alles over nieuwe producten, veelgestelde vragen, trends, tips en nog veel meer.

Filter berichten:
U vindt ons ook op:
Maak een wensenlijst
Wat is je e-mailadres?
Bevestigen
Wachtwoord vergeten
ContactgegevensBezorginformatieBetaalmogelijkhedenVerzendkostenMaak een afspraakLees onze beoordelingen