BadkamermarktBlog
9 mrt 2012

Totaalmarkt beste Woon Webwinkel van 2012?

Badkamermarkt.nl

Totaalmarkt beste Woon Webwinkel van 2012? Totaalmarkt.nl, waarvan Badkamermarkt deel uit maakt, is genomineerd voor de Thuiswinkel Awards in de categorie wonen. Gaan we winnen?

7 mrt 2012

Een tevreden klant over Badkamermarkt.nl

Badkamermarkt.nl

Een tevreden klant over Badkamermarkt.nl Dhr. van Dijk bestelde vorig jaar diverse badkamerproducten voor de verbouwing van een monumentaal pand tot woning en winkel. Hij vertelt hier over zijn ervaring met Badkamermarkt.nl.

6 mrt 2012

Tegeltrends in de badkamer

Tegeltrends in de badkamer Het laatste nieuws over tegels voor uw badkamer. Iedereen wil zijn of haar badkamer een persoonlijke stijl en uitstraling geven. De basis voor deze uitstraling begint vaak met het kiezen van de badkamertegels.

5 mrt 2012

Emco badkamermaccessoires

Badkamermarkt.nl

Emco badkamermaccessoires Erg verassend is de nieuwe serie accessoires van Emco: Emco Asio. De serie heeft een puur en minimatistisch uiterlijk.

2 mrt 2012

Gespot: ultra smal fonteintje

Badkamermarkt.nl

Gespot: ultra smal fonteintje Het Blok fonteintje is speciaal ontworpen voor de smalle toiletruimte van de jaren ’30-woning van de ontwerpster zelf. De gedachte daarbij was: ‘Ik ben vast niet de enige met een klein toilet.’

28 feb 2012

Optica: wastafel met emotie

Badkamermarkt.nl

Optica: wastafel met emotie De Optica wastafels is een echte eye-catcher, het design gaat een stap verder dan functionaliteit en stijl. Deze wastafels neemt je mee in een wereld van emotie.

27 feb 2012

Douchekoppen

Badkamermarkt.nl

Douchekoppen Om optimaal gebruik te maken van uw douche is een fijne douchekop eigenlijk onmisbaar. De douchekop kunt u eenboudig van de douchestang afhalen en handmatig te spoelen waar u wilt, bijvoorbeeld op uw schouders, onderrug of nek.

23 feb 2012

Grohe New Tempesta handdouches

Badkamermarkt.nl

Grohe New Tempesta handdouches Als het om een douchesysteem gaat heeft iedereen zo zijn eigen voorkeur. Toch voldoet de Grohe New Tempesta douche aan vrijwel alles wat men maar kan wensen van een douchesysteem.

Badkamermarkt.nl blog

Op onze blog vind je het laatste nieuws over badkamers en sanitair, geschreven door onze eigen specialisten. Je leest hier alles over nieuwe producten, veelgestelde vragen, trends, tips en nog veel meer.

Filter berichten:
U vindt ons ook op:
Laatste Badkamermarkt Tweets
Quick view