BadkamermarktBlog
19 sep 2011

Dornbracht Deque kraan

Dornbracht Deque kraan Het water voelt zachter aan met deze minimalistische Dornbracht Deque kraan. Door de speciale vormgeving stroomt het water zachtjes uit de kraan. De Deque kraan kenmerkt zich door de weinig verschillende vormen, dat komt tot uitdrukking in de platte, brede uitloop. De kraan is laag en daardoor dichtbij de waskom.

29 aug 2011

Compact inbouwreservoir

Compact inbouwreservoir Het Viega Eco Plus inbouwreservoir is het kleinste hoekelement in de markt. De inbouwreservoirs van Viega zijn niet alleen ideaal voor de individuele badkamer maar bieden ook vele mogelijkheden en flexibiliteit voor grootschalige nieuwbouw- en renovatieprojecten.

23 aug 2011

Badkamermeubels Silk van Keramag

Badkamermeubels Silk van Keramag Het veelzijdige badkamerprogramma Silk van Keramag heeft een tijdloos design en elegante vormentaal met de mogelijkheid tot flexibele inrichting.

10 aug 2011

Relaxen in een whirlpool bad

Relaxen in een whirlpool bad Het toppunt van relaxen is natuurlijk een whirlpool massagebad. Diep wegzakken in het warme, schuimende water met de krant of een goed boek en ondertussen lekker genieten van een ontspannende massage.

7 aug 2011

Grohe bedieningsplaten

Grohe bedieningsplaten Bedieningsplaten zijn er in veel verschillende maten, vormen en designstijlen. Grohe biedt de juiste bedieningsplaat voor iedere smaak.

3 aug 2011

Therapeutische warmte

Therapeutische warmte Iedereen weet dat een sauna goed is voor de bloedsomloop, het afweersysteem en de stofwisseling. Maar de droge warmte is ook goed voor je huid, je hart en je bloedvaten. Voor al deze gezondheid hoef je tegenwoordig niet meer naar een openbare sauna, maar kan je gewoon genieten in je eigen badkamer.

20 jul 2011

Nederlanders houden zich graag schoon

Nederlanders houden zich graag schoon Driekwart van de Nederlanders stapt gemiddeld vijf keer per week onder de douche. Een kwart doet dit zelfs vaker dan één keer per dag.

19 jul 2011

Irritaties in de badkamer

Irritaties in de badkamer Uit onderzoek blijkt dat men niet graag gestoord wordt tijdens een badkamerbezoek. Voor een derde (34%) van de Nederlanders is dit de grootste irritatie in de badkamer. 20% van de mannen vindt het behoorlijk irritant als er iemand ongeduldig staat te wachten wanneer hij in de badkamer is. Een andere ergernis is wanneer iemand binnenkomt en de WC gebruikt terwijl men onder de douche staat of in bad ligt.

Badkamermarkt.nl blog

Op onze blog vind je het laatste nieuws over badkamers en sanitair, geschreven door onze eigen specialisten. Je leest hier alles over nieuwe producten, veelgestelde vragen, trends, tips en nog veel meer.

Filter berichten:
U vindt ons ook op:
Laatste Badkamermarkt Tweets
Quick view