BadkamermarktBlog
7 dec 2011

Badkamermarkt en 'de wastafelwand'

Badkamermarkt.nl

Badkamermarkt en 'de wastafelwand' We waren er al langer van overtuigd. De moderne wastafels zijn figuurlijk een waar kunstobject in de badkamer. Badkamermarkt.nl heeft nu met plezier bijgedragen aan een letterlijke variant: Kunstwerk 'de wastafelwand' van kunstenaresse Marina Venendaal.

11 okt 2011

Ondernemers bezoeken Badkamermarkt.nl

Cees

Ondernemers bezoeken Badkamermarkt.nl Donderdag 6 oktober bezochten ondernemers van de Stichting Bridges Bernheze Badkamermarkt.nl voor een presentatie en een rondleiding.

4 okt 2011

Meer douchegenot met Trend Thermrain Showerpipe

Meer douchegenot met Trend Thermrain Showerpipe De Trend Thermrain Douche Showerpipe brengt de regen- en handdouche samen tot één praktisch systeem. De Thermrain douche van Trend is niet alleen zeer voordelig geprijsd, maar ook eenvoudig te installeren waardoor u snel kunt genieten van een extra grote regendouche.

28 sep 2011

Nieuw: Easy Drain Clean Set

Nieuw: Easy Drain Clean Set Speciaal voor de RVS douchegoten heeft Easy Drain een schoonmaakset ontwikkeld. Niet altijd is het voor iedereen duidelijk: waarmee kan ik wel en waarmee mag ik niet mijn hoogwaardig RVS douchegoot schoonmaken?

25 sep 2011

Villeroy & Boch wint Red Dot Award

Villeroy & Boch wint Red Dot Award Uit de serie 'My Nature' van Villeroy en boch zijn zowel de vrijstaande badkuip als de wastafel bekroond met de 'Red Dot Design Award' in de categorie productdesign.

19 sep 2011

Dornbracht Deque kraan

Dornbracht Deque kraan Het water voelt zachter aan met deze minimalistische Dornbracht Deque kraan. Door de speciale vormgeving stroomt het water zachtjes uit de kraan. De Deque kraan kenmerkt zich door de weinig verschillende vormen, dat komt tot uitdrukking in de platte, brede uitloop. De kraan is laag en daardoor dichtbij de waskom.

29 aug 2011

Compact inbouwreservoir

Compact inbouwreservoir Het Viega Eco Plus inbouwreservoir is het kleinste hoekelement in de markt. De inbouwreservoirs van Viega zijn niet alleen ideaal voor de individuele badkamer maar bieden ook vele mogelijkheden en flexibiliteit voor grootschalige nieuwbouw- en renovatieprojecten.

23 aug 2011

Badkamermeubels Silk van Keramag

Badkamermeubels Silk van Keramag Het veelzijdige badkamerprogramma Silk van Keramag heeft een tijdloos design en elegante vormentaal met de mogelijkheid tot flexibele inrichting.

Badkamermarkt.nl blog

Op onze blog vind je het laatste nieuws over badkamers en sanitair, geschreven door onze eigen specialisten. Je leest hier alles over nieuwe producten, veelgestelde vragen, trends, tips en nog veel meer.

Filter berichten:
U vindt ons ook op:
Laatste Badkamermarkt Tweets
Quick view