BadkamermarktBlog
23 okt 2012

Duurzame douchethermostaatkranen

Badkamermarkt.nl

Duurzame douchethermostaatkranen De belangrijkste kenmerken van alle Hansgrohe producten zijn vernieuwing en innovatie. Hansgrohe probeert dit zoveel mogelijk terug te laten komen in zijn producten, zoals bijvoorbeeld in de Hansgrohe Ecostat Comfort kranen.

21 okt 2012

Grohe Power & Soul: one-click showering

Badkamermarkt.nl

Grohe Power & Soul: one-click showering Grohe introduceerde onlangs de Power & Soul. Een one-click showring die garant staat voor een persoonlijke douchebeleving.

18 okt 2012

Decoratiemogelijkheden met Novellini In Art douchewanden

Badkamermarkt.nl

Decoratiemogelijkheden met Novellini In Art douchewanden Met de ‘In Art-collectie’ van Novellini zijn de decoratiemogelijkheden voor de bad- en doucheruimte enorm toegenomen. Met deze douchewanden kunt u een echte persoonlijke touch aan uw badkamer geven.

14 okt 2012

Vasco onthult trendy radiatoren Beams en Meta

Badkamermarkt.nl

Vasco onthult trendy radiatoren Beams en Meta Op de beurs Interieur 2012, die van 20 tot 28 oktober plaatsvindt in Kortijk-België, introduceert Vasco twee nieuwe designradiatoren. De alumnium radiatoren die ideaal zijn voor de badkamer luisteren naar de namen Beams en Meta.

9 okt 2012

LED-lichtspiegels van Emco: elegant en exclusief

Badkamermarkt.nl

LED-lichtspiegels van Emco: elegant en exclusief Emco introduceert een nieuwe serie LED-lichtspiegels met rondom lopende LED-verlichting die het spiegelvlak volledig omringt. Het design sluit aan op het vorig jaar met groot succes op de markt geïntroduceerde LED-lichtspiegelkast ‘Prestige’.

5 okt 2012

Hansgrohe Raindance Select Showerpipes

Badkamermarkt.nl

Hansgrohe Raindance Select Showerpipes Voor ieder wat wils, dat is de Hansgrohe Raindance Select collectie. Onder het motto 'Raindance Select. Mijn doucheplezier“ ontwikkelde Hansgrohe een nieuw Showerpipe-assortiment.

29 sep 2012

Nieuwe bediening voor ligbaden

Badkamermarkt.nl

Nieuwe bediening voor ligbaden Kaldewei introduceert Comfort Select: een revolutionair electronisch bedieningspaneel dat in de badrand ingebouwd kan worden.

25 sep 2012

Nieuwe wastafelkraan voor de wand

Badkamermarkt.nl

Nieuwe wastafelkraan voor de wand Kludi introduceert met de Kludi Balance kranen een compleet nieuwe oplossing voor bij de wastafel. Deze wandkraan functioneert goed bij, en is perfect te combineren met, een waskom.

Badkamermarkt.nl blog

Op onze blog vind je het laatste nieuws over badkamers en sanitair, geschreven door onze eigen specialisten. Je leest hier alles over nieuwe producten, veelgestelde vragen, trends, tips en nog veel meer.

Filter berichten:
U vindt ons ook op:
Maak een wensenlijst
Wat is je e-mailadres?
Bevestigen
Wachtwoord vergeten
ContactgegevensBezorginformatieBetaalmogelijkhedenVerzendkostenMaak een afspraakLees onze beoordelingen