BadkamermarktBlog
28 dec 2011

57% liever onder de douche dan in bad

Badkamermarkt.nl

57% liever onder de douche dan in bad Ondanks alle soorten baden die er tegenwoordig bestaan blijkt uit onderzoek dat men nog steeds de voorkeur geeft aan de douche. Uit onderzoek blijkt dat 57% van de Nederlanders liever onder de douche stapt dan in bad gaat liggen.

19 dec 2011

Villeroy en Boch Memento New Glory

Badkamermarkt.nl

Villeroy en Boch Memento New Glory Het lijkt in tegenspraak: minimalisme en barokke uitbundigheid. Toch is Villeroy & Boch de uitdaging aangegaan en heeft deze twee stijlen gecombineerd in de serie Memento New Glory.

10 dec 2011

Detremmerie geeft 'strak' een nieuwe dimensie

Badkamermarkt.nl

Detremmerie geeft 'strak' een nieuwe dimensie De Belgische badmeubelfabrikant Detremmerie concludeert na een analyse van de badmeubelmarkt in de Benelux 'dat strak in is en klassiek terrein verliest.' Detremmerie speelt op deze conclusie in door het op de markt brengen van twee nieuwe collecties: Art Collection en Personalised Design.

7 dec 2011

Badkamermarkt en 'de wastafelwand'

Badkamermarkt.nl

Badkamermarkt en 'de wastafelwand' We waren er al langer van overtuigd. De moderne wastafels zijn figuurlijk een waar kunstobject in de badkamer. Badkamermarkt.nl heeft nu met plezier bijgedragen aan een letterlijke variant: Kunstwerk 'de wastafelwand' van kunstenaresse Marina Venendaal.

11 okt 2011

Ondernemers bezoeken Badkamermarkt.nl

Cees

Ondernemers bezoeken Badkamermarkt.nl Donderdag 6 oktober bezochten ondernemers van de Stichting Bridges Bernheze Badkamermarkt.nl voor een presentatie en een rondleiding.

4 okt 2011

Meer douchegenot met Trend Thermrain Showerpipe

Meer douchegenot met Trend Thermrain Showerpipe De Trend Thermrain Douche Showerpipe brengt de regen- en handdouche samen tot één praktisch systeem. De Thermrain douche van Trend is niet alleen zeer voordelig geprijsd, maar ook eenvoudig te installeren waardoor u snel kunt genieten van een extra grote regendouche.

28 sep 2011

Nieuw: Easy Drain Clean Set

Nieuw: Easy Drain Clean Set Speciaal voor de RVS douchegoten heeft Easy Drain een schoonmaakset ontwikkeld. Niet altijd is het voor iedereen duidelijk: waarmee kan ik wel en waarmee mag ik niet mijn hoogwaardig RVS douchegoot schoonmaken?

25 sep 2011

Villeroy & Boch wint Red Dot Award

Villeroy & Boch wint Red Dot Award Uit de serie 'My Nature' van Villeroy en boch zijn zowel de vrijstaande badkuip als de wastafel bekroond met de 'Red Dot Design Award' in de categorie productdesign.

Badkamermarkt.nl blog

Op onze blog vind je het laatste nieuws over badkamers en sanitair, geschreven door onze eigen specialisten. Je leest hier alles over nieuwe producten, veelgestelde vragen, trends, tips en nog veel meer.

Filter berichten:
U vindt ons ook op:
Laatste Badkamermarkt Tweets
Quick view