BadkamermarktBlog
2 mrt 2012

Gespot: ultra smal fonteintje

Badkamermarkt.nl

Gespot: ultra smal fonteintje Het Blok fonteintje is speciaal ontworpen voor de smalle toiletruimte van de jaren ’30-woning van de ontwerpster zelf. De gedachte daarbij was: ‘Ik ben vast niet de enige met een klein toilet.’

28 feb 2012

Optica: wastafel met emotie

Badkamermarkt.nl

Optica: wastafel met emotie De Optica wastafels is een echte eye-catcher, het design gaat een stap verder dan functionaliteit en stijl. Deze wastafels neemt je mee in een wereld van emotie.

27 feb 2012

Douchekoppen

Badkamermarkt.nl

Douchekoppen Om optimaal gebruik te maken van uw douche is een fijne douchekop eigenlijk onmisbaar. De douchekop kunt u eenboudig van de douchestang afhalen en handmatig te spoelen waar u wilt, bijvoorbeeld op uw schouders, onderrug of nek.

23 feb 2012

Grohe New Tempesta handdouches

Badkamermarkt.nl

Grohe New Tempesta handdouches Als het om een douchesysteem gaat heeft iedereen zo zijn eigen voorkeur. Toch voldoet de Grohe New Tempesta douche aan vrijwel alles wat men maar kan wensen van een douchesysteem.

17 feb 2012

Een modern alternatief voor een 'gewoon' toilet

Badkamermarkt.nl

Een modern alternatief voor een 'gewoon' toilet Wilt u graag uw huidige toilet renoveren en heeft u nu een lelijke laaghangende stortbak? Dan is de Geberit Monolith een pefecte oplossing! Het Monolith reservoir van Geberit is een nieuw en modern wc-reservoir.

16 feb 2012

Badplezier voor twee

Badkamermarkt.nl

Badplezier voor twee Met zijn tweetjes een bad nemen is gezellig, maar wie moet er met zijn rug tegen die oncomfortabele bedieningsknop zitten? Dat probleem is nu verleden tijd met de ultraplatte drukknup van Geberit.

15 feb 2012

Waar moet men op letten bij het kopen van een whirlpool bad?

Badkamermarkt.nl

Waar moet men op letten bij het kopen van een whirlpool bad? Als eerste is het even belangrijk om duidelijk het verschil uit te leggen tussen een whirlpool met luchtjets of met waterjets. Maar ook een combinatie van lucht- en waterjets is mogelijk.

14 feb 2012

Wat is het verschil tussen vlakspoel en diepspoel?

Badkamermarkt.nl

Wat is het verschil tussen vlakspoel en diepspoel? Een vlakspoel toilet of wandcloset is voorzien van een plateau waar de ‘boodschap’ op blijft liggen. Dat is het grote verschil in vergelijking met een diepspoel toilet, daarbij valt de ‘boodschap’ direct in het water.

Badkamermarkt.nl blog

Op onze blog vind je het laatste nieuws over badkamers en sanitair, geschreven door onze eigen specialisten. Je leest hier alles over nieuwe producten, veelgestelde vragen, trends, tips en nog veel meer.

Filter berichten:
U vindt ons ook op:
Laatste Badkamermarkt Tweets
Quick view