BadkamermarktBlog
3 jan 2012

Grohe heeft het 'Designteam van 2011'

Badkamermarkt.nl

Grohe heeft het 'Designteam van 2011' Dit jaar werden de designers van Grohe uitgeroepen tot het 'Red Dot Designteam van het jaar 2011'. Daarmee voegen zij zichzelf, onder leiding van Paul Flowers toe aan een lijst met beroemde winnaars: onder andere Bose, BMW, Adidas, Apple en Sony gingen hen al voor.

3 jan 2012

Natuurlijk design

Badkamermarkt.nl

Natuurlijk design Omdat de badkamer de laatste jaren niet meer alleen functioneel is maar een echte relax-ruimte is geworden zijn de designs ook veranderd. Badkamer ontwerpers denken beter na over de sfeer van de ruimte om dat gevoel van 'even weg van alles' te kunnen versterken.

28 dec 2011

57% liever onder de douche dan in bad

Badkamermarkt.nl

57% liever onder de douche dan in bad Ondanks alle soorten baden die er tegenwoordig bestaan blijkt uit onderzoek dat men nog steeds de voorkeur geeft aan de douche. Uit onderzoek blijkt dat 57% van de Nederlanders liever onder de douche stapt dan in bad gaat liggen.

19 dec 2011

Villeroy en Boch Memento New Glory

Badkamermarkt.nl

Villeroy en Boch Memento New Glory Het lijkt in tegenspraak: minimalisme en barokke uitbundigheid. Toch is Villeroy & Boch de uitdaging aangegaan en heeft deze twee stijlen gecombineerd in de serie Memento New Glory.

10 dec 2011

Detremmerie geeft 'strak' een nieuwe dimensie

Badkamermarkt.nl

Detremmerie geeft 'strak' een nieuwe dimensie De Belgische badmeubelfabrikant Detremmerie concludeert na een analyse van de badmeubelmarkt in de Benelux 'dat strak in is en klassiek terrein verliest.' Detremmerie speelt op deze conclusie in door het op de markt brengen van twee nieuwe collecties: Art Collection en Personalised Design.

7 dec 2011

Badkamermarkt en 'de wastafelwand'

Badkamermarkt.nl

Badkamermarkt en 'de wastafelwand' We waren er al langer van overtuigd. De moderne wastafels zijn figuurlijk een waar kunstobject in de badkamer. Badkamermarkt.nl heeft nu met plezier bijgedragen aan een letterlijke variant: Kunstwerk 'de wastafelwand' van kunstenaresse Marina Venendaal.

11 okt 2011

Ondernemers bezoeken Badkamermarkt.nl

Cees

Ondernemers bezoeken Badkamermarkt.nl Donderdag 6 oktober bezochten ondernemers van de Stichting Bridges Bernheze Badkamermarkt.nl voor een presentatie en een rondleiding.

4 okt 2011

Meer douchegenot met Trend Thermrain Showerpipe

Meer douchegenot met Trend Thermrain Showerpipe De Trend Thermrain Douche Showerpipe brengt de regen- en handdouche samen tot één praktisch systeem. De Thermrain douche van Trend is niet alleen zeer voordelig geprijsd, maar ook eenvoudig te installeren waardoor u snel kunt genieten van een extra grote regendouche.

Badkamermarkt.nl blog

Op onze blog vind je het laatste nieuws over badkamers en sanitair, geschreven door onze eigen specialisten. Je leest hier alles over nieuwe producten, veelgestelde vragen, trends, tips en nog veel meer.

Filter berichten:
U vindt ons ook op:
Laatste Badkamermarkt Tweets
Quick view