BadkamermarktBlog
18 jan 2012

Hoe maak ik een inloopdouche?

Badkamermarkt.nl

Hoe maak ik een inloopdouche? Een inloopdouche kan met maken van verschillende materialen. Dit is grofweg onder te verdelen in drie soorten: het gebruik van glazen bouwstenen, het zetten van glasplaten, of het maken van een gemetselde muur in de badkamer.

15 jan 2012

Laufen nieuwe serie: Living Square

Badkamermarkt.nl

Laufen nieuwe serie: Living Square Als u een liefhebber bent van kunstzinnig en strak design dan is de serie Living Square van Laufen wellicht wat voor u. Deze badkamerserie kenmerkt zich door de ruimtelijke vormgeving en de authentieke, duurzame materialen.

10 jan 2012

Keramag nieuwe serie: MyDay

Badkamermarkt.nl

Keramag nieuwe serie: MyDay Keramag heeft een vernieuwende badkamerserie in het middelste prijssegment: MyDay. De zwevende vormen van deze badkamerserie zijn gebaseerd op de huidige woontrend van meer licht en emotie. De vormgeving van de MyDay badkamer is erg origineel en heeft een uniek karakter.

9 jan 2012

Echte verwennerij

Badkamermarkt.nl

Echte verwennerij Hoewel een douche eigenlijk altijd wel lekker is, kan je onder de douche ook genieten van ultieme luxe en verwennerij door een massage douche. Een massage douchepaneel is niet alleen uitgerust met een douchekop maar is ook voorzien van een nekstraal en zogeheten zij-jets.

3 jan 2012

Ontspannen hoef je niet alleen te doen

Badkamermarkt.nl

Ontspannen hoef je niet alleen te doen Ontspannen in bad hoef je natuurlijk niet alleen te doen, juist als je in het dagelijks leven weinig tijd hebt voor elkaar is het gezellig om samen met je partner of met je kinderen in bad te gaan. Dan is het zeer fijn om een meerpersoonsbad te hebben.

3 jan 2012

Grohe heeft het 'Designteam van 2011'

Badkamermarkt.nl

Grohe heeft het 'Designteam van 2011' Dit jaar werden de designers van Grohe uitgeroepen tot het 'Red Dot Designteam van het jaar 2011'. Daarmee voegen zij zichzelf, onder leiding van Paul Flowers toe aan een lijst met beroemde winnaars: onder andere Bose, BMW, Adidas, Apple en Sony gingen hen al voor.

3 jan 2012

Natuurlijk design

Badkamermarkt.nl

Natuurlijk design Omdat de badkamer de laatste jaren niet meer alleen functioneel is maar een echte relax-ruimte is geworden zijn de designs ook veranderd. Badkamer ontwerpers denken beter na over de sfeer van de ruimte om dat gevoel van 'even weg van alles' te kunnen versterken.

28 dec 2011

57% liever onder de douche dan in bad

Badkamermarkt.nl

57% liever onder de douche dan in bad Ondanks alle soorten baden die er tegenwoordig bestaan blijkt uit onderzoek dat men nog steeds de voorkeur geeft aan de douche. Uit onderzoek blijkt dat 57% van de Nederlanders liever onder de douche stapt dan in bad gaat liggen.

Badkamermarkt.nl blog

Op onze blog vind je het laatste nieuws over badkamers en sanitair, geschreven door onze eigen specialisten. Je leest hier alles over nieuwe producten, veelgestelde vragen, trends, tips en nog veel meer.

Filter berichten:
U vindt ons ook op:
Laatste Badkamermarkt Tweets
Quick view