BadkamermarktBlog
3 apr 2012

HansaCuisine keukenmengkranen

Badkamermarkt.nl

HansaCuisine keukenmengkranen Maak nu uw droomkeuken compleet met een nieuwe kraan uit de HansaCuisine serie van Hansa. Er zijn drie verschillende varianten, voor ieder wat wils zodat voor iedere keuken de juiste oplossing te vinden is binnen deze prachtige serie.

30 mrt 2012

De Nationale Thuiswinkel Awards 2012

Badkamermarkt.nl

De Nationale Thuiswinkel Awards 2012 Gisteren, 29 maart 2012, vond in Grand Hotel Huis Ter Duin in Noordwijk het Thuiswinkel Awards Gala plaats. Samen met Wehkamp.nl en Fonq.nl was Totaalmarkt.nl (waarvan Badkamermarkt.nl onderdeel is) genomineerd in de categorie Wonen.

29 mrt 2012

'Groene' kranen van Hansa

Badkamermarkt.nl

'Groene' kranen van Hansa HansaUnita is de nieuwste aanwinst binnen het assortiment douchethermostaten van Hansa. Deze kraan is samen met de HansaViva handdouche en de HansaHome wastafelmengkraan een opvallend goede combinatie.

27 mrt 2012

Sphinx 320: minimalistisch design

Badkamermarkt.nl

Sphinx 320: minimalistisch design De basis voor deze nieuwe Sphinx 320 badkamerserie is een geometrische en minimalistische vorm. De rechthoekige vorm is een strak uitgangspunt maar wordt verzacht door de afgeronde hoeken.

26 mrt 2012

Nieuwe radiatoren in 2012

Badkamermarkt.nl

Nieuwe radiatoren in 2012 Het bekende radiatoren merk Jaga ontwikkelt steeds nieuwe producten en werkt daarmee continu aan innovaties. Ook in 2012 weer verschijnen nieuwe producten van dit merk. Nieuw dit jaar is de lagetemperatuur radiator Vertiga en later dit jaar zullen aluminium radiatoren hun opwachting maken.

23 mrt 2012

Villeroy & Boch pakt toiletrand aan

Badkamermarkt.nl

Villeroy & Boch pakt toiletrand aan Villeroy & Boch pakt nu de pot bij de rand aan. Het kan beter, zowel technisch, hygienisch als qua vorm.

21 mrt 2012

Badkamer favoriete rustplek van Belgen

Badkamermarkt.nl

Badkamer favoriete rustplek van Belgen Grohe heeft een grootschalige enquête gehouden onder onze zuiderburen. De enquête ging over de betekenis en het belang van wellness voor de Belg.

19 mrt 2012

Grohe kranen krijgen A-label

Badkamermarkt.nl

Grohe kranen krijgen A-label Grohe is de eerste fabrikant met wastafelkranen die gecertificeerd zijn door het Water Efficiency Label (WELL). En dat met maar liefst zeven verschillende kraanseries.

Badkamermarkt.nl blog

Op onze blog vind je het laatste nieuws over badkamers en sanitair, geschreven door onze eigen specialisten. Je leest hier alles over nieuwe producten, veelgestelde vragen, trends, tips en nog veel meer.

Filter berichten:
U vindt ons ook op:
Laatste Badkamermarkt Tweets
Quick view