BadkamermarktBlog
14 nov 2012

Hüppe douchebakken in hardsteenlook

Badkamermarkt.nl

Hüppe douchebakken in hardsteenlook Hardsteen is en duurzaam en mooi materiaal. Het is dan ook niet zo verwonderlijk dat dit materiaal steeds vaker wordt toegepast in badkamers en welness-ruimten.

10 nov 2012

Unieke waterbeleving met Raindance Select van Hansgrohe

Badkamermarkt.nl

Unieke waterbeleving met Raindance Select van Hansgrohe De Raindance Select handdouche van Hansgrohe zorgt voor meer doucheplezier! Deze handdouche heeft een vloeiende, ronde en moderne vormgeving en is een nieuwe uitbereiding van de succesvolle Raindance douches van Hansgrohe.

7 nov 2012

Kludi Fizz: Buitengewoon doucheplezier

Badkamermarkt.nl

Kludi Fizz: Buitengewoon doucheplezier Een vloeiend geheel. Zo kunnen we spreken over de nieuwe serie Kludi Fizz. De hand- en hoofddouches uit deze serie hebben een buitengewoon design, dat bovendien de functionaliteit van de douches ten goede komt.

4 nov 2012

Sphinx 300 Comfort

Badkamermarkt.nl

Sphinx 300 Comfort Zelfstandigheid is goed voor je zelfvertrouwen. Dat geldt zeker voor mindervalide mensen. Met dit in gedachte heeft Sphinx de 300 Comfort-serie op de markt gebracht. Een serie waarin elk onderdeel ergonomisch doordacht is en afgestemd op mensen met minder bewegingsvrijheid.

1 nov 2012

Flexibel met water via de Kludi Flexx.boxx

Badkamermarkt.nl

Flexibel met water via de Kludi Flexx.boxx Inbouwmengkranen zijn een elegante oplossing in de moderne badkamer. Ze geven een strak uiterlijk aan de ruimte en zorgen er bovendien voor dat er waardevolle centimeters worden gewonnen en er minder randen en naden ontstaan die slecht zijn schoon te houden.

28 okt 2012

Emco Fino: badkameraccessoires met karakter

Badkamermarkt.nl

Emco Fino: badkameraccessoires met karakter Emco Fino is een badkameraccessoires-serie die gekenmerkt wordt door subtiel en elegant design, vlakke lijnen en ronde natuurlijke kenmerken. Karakteristiek is de vlakke bandvorm die uitloopt in een rond wandelement.

23 okt 2012

Duurzame douchethermostaatkranen

Badkamermarkt.nl

Duurzame douchethermostaatkranen De belangrijkste kenmerken van alle Hansgrohe producten zijn vernieuwing en innovatie. Hansgrohe probeert dit zoveel mogelijk terug te laten komen in zijn producten, zoals bijvoorbeeld in de Hansgrohe Ecostat Comfort kranen.

21 okt 2012

Grohe Power & Soul: one-click showering

Badkamermarkt.nl

Grohe Power & Soul: one-click showering Grohe introduceerde onlangs de Power & Soul. Een one-click showring die garant staat voor een persoonlijke douchebeleving.

Badkamermarkt.nl blog

Op onze blog vind je het laatste nieuws over badkamers en sanitair, geschreven door onze eigen specialisten. Je leest hier alles over nieuwe producten, veelgestelde vragen, trends, tips en nog veel meer.

Filter berichten:
U vindt ons ook op:
Maak een wensenlijst
Wat is je e-mailadres?
Bevestigen
Wachtwoord vergeten
ContactgegevensBezorginformatieBetaalmogelijkhedenVerzendkostenMaak een afspraakLees onze beoordelingen