BadkamermarktBlog
21 mrt 2012

Badkamer favoriete rustplek van Belgen

Badkamermarkt.nl

Badkamer favoriete rustplek van Belgen Grohe heeft een grootschalige enquête gehouden onder onze zuiderburen. De enquête ging over de betekenis en het belang van wellness voor de Belg.

19 mrt 2012

Grohe kranen krijgen A-label

Badkamermarkt.nl

Grohe kranen krijgen A-label Grohe is de eerste fabrikant met wastafelkranen die gecertificeerd zijn door het Water Efficiency Label (WELL). En dat met maar liefst zeven verschillende kraanseries.

15 mrt 2012

Nieuw: 2theloo toiletwinkel

Badkamermarkt.nl

Nieuw: 2theloo toiletwinkel In een drukke winkelstraat is het vaak lastig om een schoon toilet te vinden. Daarom is vorig jaar in Amsterdam een heuse toiletwinkel geopend: 2theloo.

9 mrt 2012

Totaalmarkt beste Woon Webwinkel van 2012?

Badkamermarkt.nl

Totaalmarkt beste Woon Webwinkel van 2012? Totaalmarkt.nl, waarvan Badkamermarkt deel uit maakt, is genomineerd voor de Thuiswinkel Awards in de categorie wonen. Gaan we winnen?

7 mrt 2012

Een tevreden klant over Badkamermarkt.nl

Badkamermarkt.nl

Een tevreden klant over Badkamermarkt.nl Dhr. van Dijk bestelde vorig jaar diverse badkamerproducten voor de verbouwing van een monumentaal pand tot woning en winkel. Hij vertelt hier over zijn ervaring met Badkamermarkt.nl.

6 mrt 2012

Tegeltrends in de badkamer

Tegeltrends in de badkamer Het laatste nieuws over tegels voor uw badkamer. Iedereen wil zijn of haar badkamer een persoonlijke stijl en uitstraling geven. De basis voor deze uitstraling begint vaak met het kiezen van de badkamertegels.

5 mrt 2012

Emco badkamermaccessoires

Badkamermarkt.nl

Emco badkamermaccessoires Erg verassend is de nieuwe serie accessoires van Emco: Emco Asio. De serie heeft een puur en minimatistisch uiterlijk.

2 mrt 2012

Gespot: ultra smal fonteintje

Badkamermarkt.nl

Gespot: ultra smal fonteintje Het Blok fonteintje is speciaal ontworpen voor de smalle toiletruimte van de jaren ’30-woning van de ontwerpster zelf. De gedachte daarbij was: ‘Ik ben vast niet de enige met een klein toilet.’

Badkamermarkt.nl blog

Op onze blog vind je het laatste nieuws over badkamers en sanitair, geschreven door onze eigen specialisten. Je leest hier alles over nieuwe producten, veelgestelde vragen, trends, tips en nog veel meer.

Filter berichten:
U vindt ons ook op:
Laatste Badkamermarkt Tweets
Quick view