BadkamermarktBlog
7 nov 2012

Kludi Fizz: Buitengewoon doucheplezier

Badkamermarkt.nl

Kludi Fizz: Buitengewoon doucheplezier Een vloeiend geheel. Zo kunnen we spreken over de nieuwe serie Kludi Fizz. De hand- en hoofddouches uit deze serie hebben een buitengewoon design, dat bovendien de functionaliteit van de douches ten goede komt.

4 nov 2012

Sphinx 300 Comfort

Badkamermarkt.nl

Sphinx 300 Comfort Zelfstandigheid is goed voor je zelfvertrouwen. Dat geldt zeker voor mindervalide mensen. Met dit in gedachte heeft Sphinx de 300 Comfort-serie op de markt gebracht. Een serie waarin elk onderdeel ergonomisch doordacht is en afgestemd op mensen met minder bewegingsvrijheid.

1 nov 2012

Flexibel met water via de Kludi Flexx.boxx

Badkamermarkt.nl

Flexibel met water via de Kludi Flexx.boxx Inbouwmengkranen zijn een elegante oplossing in de moderne badkamer. Ze geven een strak uiterlijk aan de ruimte en zorgen er bovendien voor dat er waardevolle centimeters worden gewonnen en er minder randen en naden ontstaan die slecht zijn schoon te houden.

28 okt 2012

Emco Fino: badkameraccessoires met karakter

Badkamermarkt.nl

Emco Fino: badkameraccessoires met karakter Emco Fino is een badkameraccessoires-serie die gekenmerkt wordt door subtiel en elegant design, vlakke lijnen en ronde natuurlijke kenmerken. Karakteristiek is de vlakke bandvorm die uitloopt in een rond wandelement.

23 okt 2012

Duurzame douchethermostaatkranen

Badkamermarkt.nl

Duurzame douchethermostaatkranen De belangrijkste kenmerken van alle Hansgrohe producten zijn vernieuwing en innovatie. Hansgrohe probeert dit zoveel mogelijk terug te laten komen in zijn producten, zoals bijvoorbeeld in de Hansgrohe Ecostat Comfort kranen.

21 okt 2012

Grohe Power & Soul: one-click showering

Badkamermarkt.nl

Grohe Power & Soul: one-click showering Grohe introduceerde onlangs de Power & Soul. Een one-click showring die garant staat voor een persoonlijke douchebeleving.

18 okt 2012

Decoratiemogelijkheden met Novellini In Art douchewanden

Badkamermarkt.nl

Decoratiemogelijkheden met Novellini In Art douchewanden Met de ‘In Art-collectie’ van Novellini zijn de decoratiemogelijkheden voor de bad- en doucheruimte enorm toegenomen. Met deze douchewanden kunt u een echte persoonlijke touch aan uw badkamer geven.

14 okt 2012

Vasco onthult trendy radiatoren Beams en Meta

Badkamermarkt.nl

Vasco onthult trendy radiatoren Beams en Meta Op de beurs Interieur 2012, die van 20 tot 28 oktober plaatsvindt in Kortijk-België, introduceert Vasco twee nieuwe designradiatoren. De alumnium radiatoren die ideaal zijn voor de badkamer luisteren naar de namen Beams en Meta.

Badkamermarkt.nl blog

Op onze blog vind je het laatste nieuws over badkamers en sanitair, geschreven door onze eigen specialisten. Je leest hier alles over nieuwe producten, veelgestelde vragen, trends, tips en nog veel meer.

Filter berichten:
U vindt ons ook op:
Maak een wensenlijst
Wat is je e-mailadres?
Bevestigen
Wachtwoord vergeten
ContactgegevensBezorginformatieBetaalmogelijkhedenVerzendkostenMaak een afspraakLees onze beoordelingen