BadkamermarktBlog
26 jan 2012

Waarom een inbouwreservoir van Grohe of Geberit?

Badkamermarkt.nl

Waarom een inbouwreservoir van Grohe of Geberit? Er zijn veel verschillende merken en types van inbouwreservoirs. Bij een dergelijk product is het belangrijk dat men weet dat het betreffende merk zijn sporen al heeft verdiend in de sanitairbranche.

25 jan 2012

Wat is een stoomcabine?

Badkamermarkt.nl

Wat is een stoomcabine? Een stoomcabine is een afgesloten, wat luxere, douchecabine. In een stoomcabine zorgt de stoom ervoor dat de temperatuur in de cabine oploopt tot zo’n 43 tot 44 graden celsius.

24 jan 2012

Waarom een verhoogd toilet?

Badkamermarkt.nl

Waarom een verhoogd toilet? Deze vraag heeft waarschijnlijk te maken met het verhoogde toilet en waarom men hiervoor zou kunnen kiezen. Eigenlijk zouden we eerst uit moeten gaan van een standaard maat maar naar mate mensen door de geschiedenis heen groter werden is deze maat ook gewijzigd.

23 jan 2012

Douchepanelen

Badkamermarkt.nl

Douchepanelen Douchepanelen zijn er van verschillende merken, de bekendste daarvan zijn toch wel merken als Hansgrohe, Grohe, Ideal Standard en Pharo. Douchepanelen zijn verkrijgbaar met veel verschillende opties en mogelijkheden.

22 jan 2012

Wat is Quaryl?

Badkamermarkt.nl

Wat is Quaryl? Quaryl is een kunstmatig gefabriceerd materiaal gemaakt van natuurlijke grondstoffen. Het hoofd bestanddeel van quaryl is zand, kwarts, daar komt dus ook de naam vandaan. Het zijn voornamelijk ligbaden en douchebakken die van dit materiaal gemaakt worden.

19 jan 2012

Hoe groot moet een badkamer zijn?

Badkamermarkt.nl

Hoe groot moet een badkamer zijn? De grootte van een badkamer is eigenlijk geheel afhankelijk van de wensen voor welke onderdelen erin moeten komen en met hoeveel personen men de badkamer gaat gebruiken. Een badkamer zal niet snel te ruim zijn.

18 jan 2012

Hoe maak ik een inloopdouche?

Badkamermarkt.nl

Hoe maak ik een inloopdouche? Een inloopdouche kan met maken van verschillende materialen. Dit is grofweg onder te verdelen in drie soorten: het gebruik van glazen bouwstenen, het zetten van glasplaten, of het maken van een gemetselde muur in de badkamer.

15 jan 2012

Laufen nieuwe serie: Living Square

Badkamermarkt.nl

Laufen nieuwe serie: Living Square Als u een liefhebber bent van kunstzinnig en strak design dan is de serie Living Square van Laufen wellicht wat voor u. Deze badkamerserie kenmerkt zich door de ruimtelijke vormgeving en de authentieke, duurzame materialen.

Badkamermarkt.nl blog

Op onze blog vind je het laatste nieuws over badkamers en sanitair, geschreven door onze eigen specialisten. Je leest hier alles over nieuwe producten, veelgestelde vragen, trends, tips en nog veel meer.

Filter berichten:
U vindt ons ook op:
Laatste Badkamermarkt Tweets
Quick view