BadkamermarktBlog
17 feb 2012

Een modern alternatief voor een 'gewoon' toilet

Badkamermarkt.nl

Een modern alternatief voor een 'gewoon' toilet Wilt u graag uw huidige toilet renoveren en heeft u nu een lelijke laaghangende stortbak? Dan is de Geberit Monolith een pefecte oplossing! Het Monolith reservoir van Geberit is een nieuw en modern wc-reservoir.

16 feb 2012

Badplezier voor twee

Badkamermarkt.nl

Badplezier voor twee Met zijn tweetjes een bad nemen is gezellig, maar wie moet er met zijn rug tegen die oncomfortabele bedieningsknop zitten? Dat probleem is nu verleden tijd met de ultraplatte drukknup van Geberit.

15 feb 2012

Waar moet men op letten bij het kopen van een whirlpool bad?

Badkamermarkt.nl

Waar moet men op letten bij het kopen van een whirlpool bad? Als eerste is het even belangrijk om duidelijk het verschil uit te leggen tussen een whirlpool met luchtjets of met waterjets. Maar ook een combinatie van lucht- en waterjets is mogelijk.

14 feb 2012

Wat is het verschil tussen vlakspoel en diepspoel?

Badkamermarkt.nl

Wat is het verschil tussen vlakspoel en diepspoel? Een vlakspoel toilet of wandcloset is voorzien van een plateau waar de ‘boodschap’ op blijft liggen. Dat is het grote verschil in vergelijking met een diepspoel toilet, daarbij valt de ‘boodschap’ direct in het water.

10 feb 2012

Team Walking on Sunshine ontvangt 500 euro

Badkamermarkt.nl

Team Walking on Sunshine ontvangt 500 euro Vrijdagmiddag 10 februari 2012 heeft Badkamermarkt.nl € 500,- uitgereikt aan Team Walking on Sunshine. Zij wonnen de Facebook Goede Doelen Actie.

8 feb 2012

Wat kost een badkamer verbouwing?

Badkamermarkt.nl

Wat kost een badkamer verbouwing? De kosten die komen kijken bij het verbouwen van een badkamer zijn iets anders dan het bouwen van een nieuwe badkamer.

7 feb 2012

Smal, smaller ... Easy Drain XS

Badkamermarkt.nl

Smal, smaller ... Easy Drain XS De Easy Drain XS douchegoot wint de 'Interior Innovation Award 2012'. Easy Drain presenteert begin 2012 de unieke XS Line. Naast de kwaliteitsproducten als Easy Drain Modulo en Aqua Jewels is deze XS Line een zeer fraaie aanvulling op de design afvoergoten.

6 feb 2012

Wat is een inloopdouche?

Badkamermarkt.nl

Wat is een inloopdouche? Een inloopdouche is eigenlijk een verzamelnaam omdat men op verschillende manier een inloopdouche kan maken. De doucheruimte moet aan een aantal voorwaarden of eisen voldoen om het een inloopdouche te noemen.

Badkamermarkt.nl blog

Op onze blog vind je het laatste nieuws over badkamers en sanitair, geschreven door onze eigen specialisten. Je leest hier alles over nieuwe producten, veelgestelde vragen, trends, tips en nog veel meer.

Filter berichten:
U vindt ons ook op:
Laatste Badkamermarkt Tweets
Quick view