BadkamermarktBlog
23 mrt 2016

Grohe Eurostyle New: met open én dichte greep

Badkamermarkt.nl

Grohe Eurostyle New: met open én dichte greep In de badkamer vormen kranen een belangrijk onderdeel van het interieur. Badkamerkranen dragen namelijk bij aan de sfeer die je badkamer uitstraalt. Naast een mooi design zijn ook comfort en technologie belangrijk. De nieuwe Grohe Eurostyle New badkamerkranen bezitten dit allemaal. Grohe Eurostyle New badkamerkranen zijn er nu met open én dichte greep. Ontdek deze serie nu!

15 mrt 2016

Creëer jouw ideale doucheruimte met Leava Riete of Diamante

Badkamermarkt.nl

Creëer jouw ideale doucheruimte met Leava Riete of Diamante Ben je op zoek naar een nieuwe doucheruimte en wil je je badkamer optisch zo groot mogelijk houden? Dan zijn de nieuwe series, Diamante en Rieti, van Leava iets voor jou. Het transparante, heldere glas met minimale profiel houdt je badkamer een groot geheel. Bekijk nu de nieuwe Diamante en Rieti serie van Leava en ontdek alle mogelijkheden.

9 mrt 2016

Cerabad Port toilet zonder spoelrand: extra hygiënisch

Badkamermarkt.nl

Cerabad Port toilet zonder spoelrand: extra hygiënisch Ben je op zoek naar een nieuw toilet of ga je je huidige badkamer renoveren? Dan dien je een keuze te maken uit veel verschillende toiletten. Een wandcloset of een staand closet, diepspoel of vlakspoel, kies het toilet dat aan jouw wensen voldoet. Cerabad heeft een nieuw toilet in haar assortiment dat geschikt is voor iedere moderne badkamer. Dit nieuwe Cerabad Port wc biedt veel comfort, lees er alles over!

1 mrt 2016

Leava Lecce: hoogwaardige massief eiken badkamermeubels

Badkamermarkt.nl

Leava Lecce: hoogwaardige massief eiken badkamermeubels Het toonaangevende merk Leava brengt je badkamer naar een hoger niveau. Dit zie je terug in de kwaliteit van haar producten. Naast kwaliteit kenmerkt Leava zich ook door comfort, design en luxe. Leava heeft een nieuwe serie badkamermeubels opgenomen in haar assortiment. Een badmeubel met een prachtig hoogwaardig design van massief eiken. Ontdek het nieuwe Leava Lecce badkamermeubel nu.

24 feb 2016

De Sunshower brengt al het goede van buiten naar binnen

Badkamermarkt.nl

De Sunshower brengt al het goede van buiten naar binnen Teveel zonlicht is niet goed voor je, maar zonder kun je niet leven. Daarnaast heeft zonlicht een bewezen helende werking op het lichaam. Met een Sunshower haal je het goede van de zon op een verantwoorde manier naar jouw badkamer. Geniet op een verantwoordelijke manier van de voordelen die Uv-licht en infraroodstralen te bieden hebben. Ontdek de Sunshower nu.

17 feb 2016

Grohe Cube voor kubistische badkamer

Badkamermarkt.nl

Grohe Cube voor kubistische badkamer De Cube serie van Grohe kenmerkt zich door strakke, rechthoekige vormen. Afgestemd op de huidige interieurtrends biedt Grohe met Grohtherm Cube geavanceerde, kubistische producten tegen een betaalbare prijs. De prachtige Cube producten maken je moderne, minimalistische badkamer helemaal compleet. Ontdek de verschillende Grohe Cube series nu!

10 feb 2016

Google-medewerker maakt slimme badkamerspiegel

Badkamermarkt.nl

Google-medewerker maakt slimme badkamerspiegel Een futuristische spiegel zoals je vaker in films ziet bestond tot voor kort nog niet. Een spiegel waarin je de tijd, het weer en het nieuws kunt aflezen. Bij gebrek aan een leverancier heeft een handige Google-medewerker zelf een slimme badkamerspiegel gebouwd. Het resultaat: tijdens het scheren en tandenpoetsen kan de man het laatste nieuws en weersverwachting lezen. Lees meer over deze slimme spiegel.

3 feb 2016

Onmisbaar in de badkamer: de basket

Badkamermarkt.nl

Onmisbaar in de badkamer: de basket De basket is al vele jaren onmisbaar in de badkamer. Iedereen kent de talloze flessen shampoos en douchegels in de badkamer wel. Met behulp van een basket of een zeephouder ruim je deze geordend op. De basket zorgt er voor dat je douche of bad netjes en opgeruimd blijft en heeft zich hiermee onmisbaar gemaakt in elke badkamer.

Badkamermarkt.nl blog

Op onze blog vind je het laatste nieuws over badkamers en sanitair, geschreven door onze eigen specialisten. Je leest hier alles over nieuwe producten, veelgestelde vragen, trends, tips en nog veel meer.

Filter berichten:
U vindt ons ook op:
Maak een wensenlijst
Wat is je e-mailadres?
Bevestigen
Wachtwoord vergeten
ContactgegevensBezorginformatieBetaalmogelijkhedenVerzendkostenMaak een afspraakLees onze beoordelingen