BadkamermarktBlog
19 jan 2016

Voor wie niet kan kiezen: een bad met douchegedeelte

Badkamermarkt.nl

Voor wie niet kan kiezen: een bad met douchegedeelte Vaak wanneer je beperkte ruimte hebt in je badkamer sta je voor een keuze, kies je voor een douche of ga je voor een bad? Een bad met douchegedeelte biedt een oplossing voor dit probleem. Met een bad met douchegedeelte kun je namelijk badderen én douchen. In deze blog kun je inspiratie opdoen voor jouw bad met douchegedeelte.

12 jan 2016

Alles voor een warme en stijlvolle badkamer

Badkamermarkt.nl

Alles voor een warme en stijlvolle badkamer Niets is fijner dan een lekker warme badkamer. Tegenwoordig is een radiator niet langer een storend element in je badkamer. Laat je radiator als eyecatcher fungeren of laat hem integreren met jouw badkamerinterieur. Hoe creëer je nou een lekker warme en comfortabele badkamer? Wij zetten de mogelijkheden in deze blog voor je op een rijtje.

6 jan 2016

Badkamertrends voor het nieuwe jaar: 2016

Badkamermarkt.nl

Badkamertrends voor het nieuwe jaar: 2016 Een badkamer is tegenwoordig veel meer dan een praktische ruimte met weinig sfeer. Er zijn zoveel verschillende stijlen dat je je badkamer helemaal kunt inrichten en aankleden naar jouw persoonlijke smaak. Zoek je nog inspiratie om jouw badkamer om te toveren naar jouw droomplek? Wij helpen je graag op weg en geven je de trends voor 2016.

23 dec 2015

Bruynzeel badkamermeubels

Badkamermarkt.nl

Bruynzeel badkamermeubels Bruynzeel is een erg bekend en populair badkamermerk in Nederland. De badkamers van Bruynzeel worden gekenmerkt door de hoogste kwaliteit. Bruynzeel badkamermeubels hebben alles in zich om een badkamer helemaal naar je eigen wensen in te richten. Gebruiksgemak, design en kwaliteit gaan daarbij hand in hand. Ontdek hier verschillende Bruynzeel badkamermeubels.

16 dec 2015

Schoon toilet maakt goede gastvrouw

Badkamermarkt.nl

Schoon toilet maakt goede gastvrouw Of jouw gasten je een goede gastvrouw of gastheer vinden, is voor een groot deel afhankelijk van de staat van je wc. Uit onderzoek van Geberit blijkt dat 70% van de Nederlanders  een goede gastvrouw of –heer zegt te herkennen aan een fris en schoon toilet. Daarnaast kwam er ook een top 3 van ergernissen naar voren, die echter gemakkelijk kunnen worden voorkomen. Lees hieronder op welke manieren.

9 dec 2015

Leava: perfecte balans tussen kwaliteit en design

Badkamermarkt.nl

Leava: perfecte balans tussen kwaliteit en design In korte tijd is het merk Leava uitgegroeid tot een toonaangevend merk en dankt haar inspiratie aan het bijzondere Scandinavische landschap. Zoals dat landschap leeft, leeft Leava ook. Daarom koop je met Leava ook geen badkamer, maar een beleving. Leava brengt je badkamer naar een hoger niveau en dat zie je ook terug in haar kwaliteit. Naast kwaliteit kenmerkt Leava zich ook aan comfort, design en luxe.

2 dec 2015

Grohe SmartControl Rainshower

Badkamermarkt.nl

Grohe SmartControl Rainshower De meeste mensen gebruiken de douche iedere dag – om zich te wassen, om wakker te worden, om te ontspannen na een lange dag of om te herstellen. Grohe heeft een nieuw systeem regendouche ontwikkeld om jou optimaal van je dagelijkse douche te laten genieten. Laat je meevoeren en geniet van hedendaags design en innovatieve technologie met de Grohe SmartControl Rainshower.

25 nov 2015

Sinterklaas en Kerst cadeautips voor de badkamer

Badkamermarkt.nl

Sinterklaas en Kerst cadeautips voor de badkamer De feestdagen staan weer voor de deur! Vaak is het lastig om een goed cadeau te bedenken om te geven voor Sinterklaas en/of Kerst. Regelmatig verdwijnen cadeaus in de kast zonder gebruikt te worden. Wil jij een nuttig en praktisch cadeau geven, wat zeker gebruikt gaat worden? Laat je door ons inspireren en geef iets voor in de badkamer!

Badkamermarkt.nl blog

Op onze blog vind je het laatste nieuws over badkamers en sanitair, geschreven door onze eigen specialisten. Je leest hier alles over nieuwe producten, veelgestelde vragen, trends, tips en nog veel meer.

Filter berichten:
U vindt ons ook op:
Maak een wensenlijst
Wat is je e-mailadres?
Bevestigen
Wachtwoord vergeten
ContactgegevensBezorginformatieBetaalmogelijkhedenVerzendkostenMaak een afspraakLees onze beoordelingen