BadkamermarktBlog
28 okt 2015

Veelzijdige badkameroplossingen: Grohe douchesystemen

Badkamermarkt

Veelzijdige badkameroplossingen: Grohe douchesystemen Grohe weet als geen ander de perfecte combinatie aan betrouwbare en prestatiegerichte douchesystemen samen te stellen. Grohe biedt stijlvolle en veelzijdige badkameroplossingen zodat je alleen nog maar hoeft te genieten van een heerlijke douche-ervaring.

21 okt 2015

Een opgeruimde badkamer geeft rust

Badkamermarkt

Een opgeruimde badkamer geeft rust De badkamer, de ruimte die je rust en rein geeft. Helaas is dat in de meeste gevallen helemaal niet zo. Na een snelle ochtendsessie in de badkamer is de badkamer vaak verreweg van schoon en opgeruimd. Met deze tips geef je rommel in de badkamer geen kans!

14 okt 2015

Bijzondere badkamerkranen

Badkamermarkt

Bijzondere badkamerkranen Oktober Woonmaand is het ideale moment om je huis aan te pakken. Toch is het veel gevraagd om dat ook met de badkamer te doen. Het kostenplaatje kan aardig oplopen. Je hoeft je badkamer niet compleet te verbouwen wanneer je er verandering in aan wil brengen. Een bijzondere kraan in de badkamer is een echte blikvanger.

7 okt 2015

Designradiator voor de badkamer kopen?

Badkamermarkt

Designradiator voor de badkamer kopen? Je badkamer is een van de ruimtes waar het in de koude maanden behaaglijk warm moet zijn. Niets heerlijkers dan een lekker warme badkamer in te stappen! Tegenwoordig heb je heel veel keuze in designradiatoren die jouw badkamer niet alleen verwarmen maar ook bijdragen aan de look en feel van de ruimte.

30 sep 2015

Oktober woonmaand bij Badkamermarkt

Badkamermarkt.nl

Oktober woonmaand bij Badkamermarkt Vanaf 1 oktober is het de hele maand oktober woonmaand. Deze hele maand staat in het teken van wonen, ook bij ons! Daarom krijg je deze maand bij aankoop van een badkamer in onze showroom een gratis waterdichte bluetooth Sound-box ter waarde van € 109,-!

23 sep 2015

De 5 badkamertrends van dit najaar!

Badkamermarkt.nl

De 5 badkamertrends van dit najaar! Heeft jouw badkamer een najaars boost nodig? Doe inspiratie op met onze 5 badkamertrends voor dit najaar!

16 sep 2015

Do It Yourself ideeën voor in de badkamer!

Badkamermarkt.nl

Do It Yourself ideeën voor in de badkamer! Wil je creatief aan de slag gaan in jouw badkamer en ben je op zoek naar inspiratie? Deze week lichten wij de leukste DIY ideeën uit die wij tegenkwamen!

9 sep 2015

5 tips voor een schone badkamer

Badkamermarkt.nl

5 tips voor een schone badkamer Het schoonmaken van de badkamer is nu niet bepaald het favoriete klusje in huis. Daarom geven wij deze week 5 tips om jouw badkamer langer en gemakkelijker schoon te houden.

Badkamermarkt.nl blog

Op onze blog vind je het laatste nieuws over badkamers en sanitair, geschreven door onze eigen specialisten. Je leest hier alles over nieuwe producten, veelgestelde vragen, trends, tips en nog veel meer.

Filter berichten:
U vindt ons ook op:
Maak een wensenlijst
Wat is je e-mailadres?
Bevestigen
Wachtwoord vergeten
ContactgegevensBezorginformatieBetaalmogelijkhedenVerzendkostenMaak een afspraakLees onze beoordelingen