i.v.m. werkzaamheden aan het stroomnet zijn wij woensdagochtend tussen 09:00u en 12:00u mogelijk slecht bereikbaar. Onze excuses voor het ongemak.
BadkamermarktBlog
19 aug 2014

TECElux: Geen nare luchtjes meer vanuit het toilet

Badkamermarkt.nl

TECElux: Geen nare luchtjes meer vanuit het toilet Steeds vaker twijfelen mensen aan het plaatsen van een toilet in de badkamer. Wel handig zo’n toilet, maar die nare luchtjes verpesten het ontspannen gevoel dat er toch moet heersen in deze natte ruimte. Tece brengt nu de oplossing met de TECElux.

12 aug 2014

Laufen Il Bagno Alessi One nog steeds betoverend

Badkamermarkt.nl

Laufen Il Bagno Alessi One nog steeds betoverend Wie herinnert zich niet de introductie van de Il Bagno Alessi One. De designerswereld was betoverd en u als consument omarmde de serie met de tijdloze vorm en het vleugje excentriciteit. De serie is nu, enige jaren na de introductie, uitgebreid met een staand toilet uit één stuk. En opnieuw is het betoverend.

5 aug 2014

LoooX Closed uitgebreid met inbouw toiletrolhouder

Badkamermarkt.nl

LoooX Closed uitgebreid met inbouw toiletrolhouder Mooi nieuws voor de liefhebbers van de serie LoooX Closed. Deze serie reserverolhouders is namelijk eindelijk uitgebreid met een inbouwversie toiletrolhouder.

29 jul 2014

Easy Drain introduceert twee nieuwe modellen

Badkamermarkt.nl

Easy Drain introduceert twee nieuwe modellen De series Easy Drain Compact en Easy Drain Multi zijn al langere tijd successeries van producent easy Drain. De douchegoten maken comfortabel en barrièrevrij douchen eenvoudig realiseerbaar.

28 apr 2014

Geberit Sela: vloerstaand douchetoilet

Badkamermarkt.nl

Geberit Sela: vloerstaand douchetoilet Vorig jaar introduceerde Geberit de unieke AquaClean Sela douche-wc. Een prachtig zwevend toilet voor ongekende frisheid en hygiëne. Nu heeft ontwerper Thus ook een vloerstaande versie ontworpen. Een douchetoilet is vanaf nu, onafhankelijk van het badkamerontwerp en de plek waar de afvoer zich bevindt, voor iedereen binnen handbereik.

22 apr 2014

Dornbracht MEM: Trendy koper in de badkamer

Badkamermarkt.nl

Dornbracht MEM: Trendy koper in de badkamer Dornbracht speelt met kranenserie MEM in op de huidige interieurtrend van warm glanzende rosé goud- en kopertinten. De succesvolle MEM-serie is nu namelijk ook verkrijgbaar in de uitvoering ‘Cyprum’, een hoogglanzend oppervlak dat op basis van 18-karaats puur goud en echt koper wordt vervaardigd.

17 apr 2014

Zwevend effect met glazen bedieningspaneel Kantos

Badkamermarkt.nl

Zwevend effect met glazen bedieningspaneel Kantos Wisa-sanitair heeft haar succesvolle bedieningspanelenserie Kantos uitgebreid met glazen varianten in de kleuren zwart en wit. Ze bieden comfort en luxe en zijn eenvoudig te onderhouden.

11 apr 2014

Kludi Dual Shower: Altijd de juiste douchehoogte

Badkamermarkt.nl

Kludi Dual Shower: Altijd de juiste douchehoogte Met het nieuwe Kludi Shower System behoort het probleem van de net niet op de juiste hoogte of plaats gemonteerde douche tot het verleden. De Dual Shower is namelijk snel en eenvoudig aan te passen aan veranderende situaties.

Badkamermarkt.nl blog

Op onze blog vind je het laatste nieuws over badkamers en sanitair, geschreven door onze eigen specialisten. Je leest hier alles over nieuwe producten, veelgestelde vragen, trends, tips en nog veel meer.

Filter berichten:
U vindt ons ook op:
Laatste Badkamermarkt Tweets
Quick view