BadkamermarktBlog
26 aug 2015

5 ideeën voor de aangepaste badkamer

Badkamermarkt.nl

5 ideeën voor de aangepaste badkamer Een badkamer is onmisbaar in huis, daarom is het van belang dat deze veilig en comfortabel aanvoelt voor iedereen. Ook als je slecht ter been bent of hulp nodig hebt in de badkamer zijn er tal van mogelijkheden. Hieronder zullen wij 5 ideeën uitlichten voor de aangepaste badkamer.

19 aug 2015

Tips voor een kleine badkamer

Badkamermarkt.nl

Tips voor een kleine badkamer De meeste huizen zijn niet gezegend met een balzaal van een badkamer, maar met een kleine ruimte die het meest tot zijn recht komt wanneer deze praktisch is ingericht. Bij een kleine badkamer moet je je goed bedenken wat je allemaal in de badkamer wil zetten.

12 aug 2015

Waar moet je aan denken bij het verbouwen van je badkamer?

Badkamermarkt.nl

Waar moet je aan denken bij het verbouwen van je badkamer? Bij de verbouwing van de badkamer komt heel wat kijken. Er moeten weloverwogen keuzes gemaakt worden wat betreft leidingen, vloer, sanitair en ventilatie. Met de volgende tips heb je meer overlevingskans op de fikse verbouwingsklus en is jouw badkamer voor je het weet omgetoverd tot de badkamer waar je altijd van gedroomd hebt.

5 aug 2015

Zoek je badkamer uit tijdens een ontbijtdate

Badkamermarkt.nl

Zoek je badkamer uit tijdens een ontbijtdate Nieuw bij Badkamermarkt: kom voor openingstijd langs in de showroom en zoek een badkamer uit terwijl je geniet van een lekker ontbijtje. 

30 jul 2015

Ontdek de luxe van hygiëne en frisheid met een douche wc

Badkamermarkt.nl

Ontdek de luxe van hygiëne en frisheid met een douche wc Schoner van de wc afkomen dan dat je erheen gaat? Dat kan met een douche wc. Met de douche wc ga je weer terug naar hoe het allemaal begon: geen toiletpapier. Buiten dat het een hoop in de kosten scheelt om geen toiletpapier meer aan te schaffen, is reinigen met water veel hygiënischer.

22 jul 2015

Wat zijn jouw badkamerrituelen?

Badkamermarkt.nl

Wat zijn jouw badkamerrituelen? Hoe vaak in de week douche jij? En doe je dat liever ’s ochtends of ’s avonds? IKEA bracht de Nederlandse badkamerrituelen in kaart met het badkameronderzoek. Een aantal opvallende badkamerrituelen zullen wij hier aan het licht brengen. Daarnaast geven we je graag tips om van jouw badkamer de ideale ontspanningsruimte te maken.

15 jul 2015

Heerlijk relaxen in een lekker warm bad!

Badkamermarkt.nl

Heerlijk relaxen in een lekker warm bad! Na een lange dag werken is er niets zo lekker als een ontspannend bad. Extra lang relaxen in een groot ligbad waar je helemaal in kan wegzakken. Wie wil dat nou niet?

8 jul 2015

Meer vrijheid bij het ontwerpen van jouw badkamer

Badkamermarkt.nl

Meer vrijheid bij het ontwerpen van jouw badkamer Het bouwbesluit is veranderd en is op 1 juli 2015 al officieel ingegaan. Door de wijzigingen in het bouwbesluit is het gemakkelijker geworden om je eigen huis te ontwerpen.

Badkamermarkt.nl blog

Op onze blog vind je het laatste nieuws over badkamers en sanitair, geschreven door onze eigen specialisten. Je leest hier alles over nieuwe producten, veelgestelde vragen, trends, tips en nog veel meer.

Filter berichten:
U vindt ons ook op:
Maak een wensenlijst
Wat is je e-mailadres?
Bevestigen
Wachtwoord vergeten
ContactgegevensBezorginformatieBetaalmogelijkhedenVerzendkostenMaak een afspraakLees onze beoordelingen