BadkamermarktBlog
2 okt 2014

DEA-collectie Ideal Standard

Badkamermarkt.nl

DEA-collectie Ideal Standard Robuust, vloeiend, sensueel en royaal zijn kenmerken van de nieuwe badkamer DEA van Ideal Standard die de Britse ontwerper Dick Powell ontwierp.

28 sep 2014

Viega ontwikkelt de Multiplex Trio E-App

Badkamermarkt.nl

Viega ontwikkelt de Multiplex Trio E-App De Multiplex Trio E-App maakt het mogelijk om de elektronische badarmaturen Viega Multiplex Trio E, E2 en E3 op afstand en draadloos te kunnen bedienen.

23 sep 2014

Thessa badkameraccessoires: ranke vormentaal

Badkamermarkt.nl

Thessa badkameraccessoires: ranke vormentaal Thessa is de nieuwste serie badkameraccessoires van producent Geesa. Geesa is al 130 jaar marktleider in Nederland en staat voor badkameraccessoires die uitblinken in design en kwaliteit. Zo ook de nieuwste serie Thessa.

16 sep 2014

Badmeubelcollectie Vero brengt elegantie in de badkamer

Badkamermarkt.nl

Badmeubelcollectie Vero brengt elegantie in de badkamer Producent Duravit heeft haar collectie badkamermeubel Vero uitgebreid met een aantal nieuwe elementen. Ze zijn van de hand van designer Kurt Merki jr. En zorgen voor sfeervolle eenheid met opvallende details in de badkamer.

9 sep 2014

Agape Solid: Badkamerspiegel als designobject

Badkamermarkt.nl

Agape Solid: Badkamerspiegel als designobject In geen enkele badkamer ontbreekt een spiegel. Vaak zijn ze plat en zeker geen in het oog springend object. Dat beeld van een spiegel is algemeen, maar zeker niet van toepassing op de Agape Solid.

2 sep 2014

Villeroy en Boch presenteert: ViClean douchetoilet

Badkamermarkt.nl

Villeroy en Boch presenteert: ViClean douchetoilet Ze veroveren stormenderwijs de markt: het douchetoilet. Toppunt van hygiëne en ook steeds vaker een streling voor het oog. Dat is zeker het geval met de nieuwste telg van deze productgroep, namelijk de ViClean van Villeroy en Boch.

26 aug 2014

Sphinx 420 New: Eigenzinnig karakter

Badkamermarkt.nl

Sphinx 420 New: Eigenzinnig karakter Sphinx introduceert net voor de zomer een eigenzinnige nieuwe serie: Sphinx 420 New. Een serie die zich kenmerkt door een grote keuzevrijheid en veel combinatiemogelijkheden. Op het eerste gezicht lijkt het een serie met een strakke en sobere sfeer.

19 aug 2014

TECElux: Geen nare luchtjes meer vanuit het toilet

Badkamermarkt.nl

TECElux: Geen nare luchtjes meer vanuit het toilet Steeds vaker twijfelen mensen aan het plaatsen van een toilet in de badkamer. Wel handig zo’n toilet, maar die nare luchtjes verpesten het ontspannen gevoel dat er toch moet heersen in deze natte ruimte. Tece brengt nu de oplossing met de TECElux.

s
Badkamermarkt.nl blog

Op onze blog vind je het laatste nieuws over badkamers en sanitair, geschreven door onze eigen specialisten. Je leest hier alles over nieuwe producten, veelgestelde vragen, trends, tips en nog veel meer.

Filter berichten:
U vindt ons ook op:
Laatste Badkamermarkt Tweets
Quick view