BadkamermarktBlog
17 jul 2013

LoooX Colour Box en Colour Shelf

Badkamermarkt.nl

LoooX Colour Box en Colour Shelf LoooX is een badkamermerk dat nieuwe en hippe accessoires voor de badkamer op de markt brengt. Na de LoooX Box worden nu de series LoooX Colour Box en de LoooX Colour Shelf geïntroduceerd.

12 jul 2013

Radiatorcapaciteit berekenen

Badkamermarkt.nl

Radiatorcapaciteit berekenen Een radiator wordt gebruikt om een fijne temperatuur te creëren in een ruimte. Het is van belang om voor iedere badkamer te bepalen wat een geschikte radiator zou kunnen zijn, want niet elke ruimte is bijvoorbeeld hetzelfde qua grootte.

7 jul 2013

Vrouwen langer in de badkamer dan mannen

Badkamermarkt.nl

Vrouwen langer in de badkamer dan mannen Ideal Standard deed onderzoek naar het doen en laten in verschillende badkamers. Aan dit onderzoek deden mannen en vrouwen uit vier verschillende landen mee.

3 jul 2013

Badkamergedrag in de praktijk

Badkamermarkt.nl

Badkamergedrag in de praktijk Voor velen is de badkamer dé ideale plek om tijd te maken voor zichzelf en compleet tot rust te komen. Maar hoe gebruiken mensen de ruimte in de badkamer nou daadwerkelijk?

29 jun 2013

Nieuwe gewaagde kleuren Pressalit Scandinavia PLUS

Badkamermarkt.nl

Nieuwe gewaagde kleuren Pressalit Scandinavia PLUS Pressalit is de Deense fabrikant van closetzittingen. Dit merk introduceert u drie verrassend nieuwe kleuren binnen de Scandinavia PLUS collectie.

25 jun 2013

Wandcloset zonder spoelrand

Badkamermarkt.nl

Wandcloset zonder spoelrand In huis heeft u waarschijnlijk veel schoonmaakklussen, maar we kunnen het ons voorstellen dat het schoonmaken van een wc onder de minst favoriete valt. Vooral de spoelrand is een probleem, waar vaak bacteriën en vuil volop aanwezig zijn.

22 jun 2013

Huppe Studio Berlin Pure douchecabine

Badkamermarkt.nl

Huppe Studio Berlin Pure douchecabine Heeft u een grote badkamer? Dan is het een idee om de douche- en toiletruimte gescheiden te houden van de rest van de ruimte door gebruik te maken van de douchecabine Studio Berlin (Pure).

19 jun 2013

Villeroy & Boch Up2u badmeubels

Badkamermarkt.nl

Villeroy & Boch Up2u badmeubels De nieuwe serie Up2u van Villeroy & Boch is een collectie van moderne wastafelmeubels. Er is veel opbergruimte en het design is fraai.

Badkamermarkt.nl blog

Op onze blog vind je het laatste nieuws over badkamers en sanitair, geschreven door onze eigen specialisten. Je leest hier alles over nieuwe producten, veelgestelde vragen, trends, tips en nog veel meer.

Filter berichten:
U vindt ons ook op:
Laatste Badkamermarkt Tweets
Quick view