BadkamermarktBlog
22 jul 2015

Wat zijn jouw badkamerrituelen?

Badkamermarkt.nl

Wat zijn jouw badkamerrituelen? Hoe vaak in de week douche jij? En doe je dat liever ’s ochtends of ’s avonds? IKEA bracht de Nederlandse badkamerrituelen in kaart met het badkameronderzoek. Een aantal opvallende badkamerrituelen zullen wij hier aan het licht brengen. Daarnaast geven we je graag tips om van jouw badkamer de ideale ontspanningsruimte te maken.

15 jul 2015

Heerlijk relaxen in een lekker warm bad!

Badkamermarkt.nl

Heerlijk relaxen in een lekker warm bad! Na een lange dag werken is er niets zo lekker als een ontspannend bad. Extra lang relaxen in een groot ligbad waar je helemaal in kan wegzakken. Wie wil dat nou niet?

8 jul 2015

Meer vrijheid bij het ontwerpen van jouw badkamer

Badkamermarkt.nl

Meer vrijheid bij het ontwerpen van jouw badkamer Het bouwbesluit is veranderd en is op 1 juli 2015 al officieel ingegaan. Door de wijzigingen in het bouwbesluit is het gemakkelijker geworden om je eigen huis te ontwerpen.

2 jul 2015

Zomerse acties bij Badkamermarkt!

Badkamermarkt.nl

Zomerse acties bij Badkamermarkt! De nieuwe badkamermarktkrant van Badkamermarkt is weer uit! En wel de zomereditie. Hierin staan de laatste badkamertrends voor de zomer, handige tips en leuke zomerse acties. Onze zomerse acties lichten wij deze week speciaal voor jou uit!

24 jun 2015

Neem een kijkje in de badkamer van de familie Grob!

Badkamermarkt.nl

Neem een kijkje in de badkamer van de familie Grob! Familie Grob kocht jaren geleden al een badkamer via internet. Dat was zo goed bevallen, dat ze besloten om het bij hun nieuwe huis net zo aan te pakken. Op internet kwamen ze al snel uit bij Badkamermarkt. Alles verliep soepel en vlekkeloos. De kleine badkamer is omgetoverd tot een moderne badkamer.

17 jun 2015

5 stappenplan voor het renoveren van jouw badkamer

Badkamermarkt.nl

5 stappenplan voor het renoveren van jouw badkamer Gaat jouw badkamer al een tijdje mee? En ben je niet helemaal tevreden meer met de wastafel of de badkamerkraan? Lees dan ons handige 5 stappenplan om jouw badkamer te renoveren.

10 jun 2015

5 zomertrends voor jouw badkamer

Badkamermarkt.nl

5 zomertrends voor jouw badkamer De zomer komt er aan! Tijd om aan de slag te gaan in jouw badkamer voor een lekkere opfrisbeurt. Ook deze zomer zijn er weer een aantal populaire badkamertrends. Lees hieronder onze top 5 en breng de zomer in jouw badkamer.

5 jun 2015

Wereldmilieudag: sta stil bij onze leefomgeving

Badkamermarkt.nl

Wereldmilieudag: sta stil bij onze leefomgeving Ieder jaar organiseert de Verenigde Naties op 5 juni de Wereldmilieudag. Het doel van deze dag is om de samenleving stil te laten staan bij ons milieu en bewustzijn hierover te creëren. Iedereen kan zijn steentje bijdrage aan een duurzame leefomgeving. Benieuwd wat jij kan doen? Met onze bespaartips kun je daar al bij stil staan in je eigen badkamer!

Badkamermarkt.nl blog

Op onze blog vind je het laatste nieuws over badkamers en sanitair, geschreven door onze eigen specialisten. Je leest hier alles over nieuwe producten, veelgestelde vragen, trends, tips en nog veel meer.

Filter berichten:
U vindt ons ook op:
Maak een wensenlijst
Wat is je e-mailadres?
Bevestigen
Wachtwoord vergeten
ContactgegevensBezorginformatieBetaalmogelijkhedenVerzendkostenMaak een afspraakLees onze beoordelingen