BadkamermarktBlog
6 jan 2014

Nominatie VSK Award Design 2014 voor Viega Eco Plus

Badkamermarkt.nl

Nominatie VSK Award Design 2014 voor Viega Eco Plus Van 3 t/m 7 februari vindt weer de VSK plaats. Een beurs voor de gehele installatiebranche. De nominaties voor de VSK Awards 2014 zijn bekend en één van de kanshebbers is het nieuwe Eco-Plus-element van Viega.

2 jan 2014

Twee nieuwe Geberit sifons: stijlvol en praktisch

Badkamermarkt.nl

Twee nieuwe Geberit sifons: stijlvol en praktisch De sifon voorkomt vieze geurtjes uit uw wastafel. Maar mooi? Nee, dat zijn ze meestal niet. Zelfs de design sifons blijven voor badkamerliefhebbers vaak een doorn in het oog. Geberit heeft nu de oplossing: een onzichtbare sifon.

29 dec 2013

Gestroomlijnde badkamer met Grohe Cube

Badkamermarkt.nl

Gestroomlijnde badkamer met Grohe Cube Met de introductie van thermostaatkraan Grohe Cube kan de liefhebber van een gestroomlijnde badkamer nu aan de slag. Want met deze Grohtherm Cube en de al eerder geïntroduceerde Eurocube en Euphoria Cube biedt Grohe nu alle mogelijke producten aan voor een stijlvol en kubistisch badkamerontwerp waarin alle onderdelen op elkaar zijn afgestemd.

25 dec 2013

Nare luchtjes? Tijd voor de afvoer-schoonmaak!

Badkamermarkt.nl

Nare luchtjes? Tijd voor de afvoer-schoonmaak! Last van een vieze rioollucht in de brandschone badkamer? Dan is er negen van de tien keer sprake van een verstopte sifon van de wastafel of een vies afvoerputje in de douche. Wij helpen u op weg om deze afvoeren schoon te maken én te houden.

20 dec 2013

Betegelbare Advantix-afvoeren van Viega

Badkamermarkt.nl

Betegelbare Advantix-afvoeren van Viega Fraai design en veel bewegingsvrijheid. Dat is waar een inloopdouche voor staat. Viega komt nu met een betegelbaar opzetstuk voor de Advantix-afvoer. Uw vloer is met dit nieuwe product tot in detail barrière vrij en fraai afgewerkt.

18 dec 2013

Vacature Verkoper Showroom fulltime Badkamermarkt.nl

Badkamermarkt.nl

Vacature Verkoper Showroom fulltime Badkamermarkt.nl Als verkoopadviseur adviseer je klanten op een inspirerende en klantvriendelijke wijze bij de aanschaf van badkamers. Je verrast klanten met jouw kennis en creativiteit en zet hun wensen om in een passend advies op maat.

16 dec 2013

LoooX BoX-serie uitgebreid

Badkamermarkt.nl

LoooX BoX-serie uitgebreid Dé oplossing voor het creëren van ruimte in de badkamer: De LoooX BoX. Een 100% geborsteld RVS inbouwnis met een geringe inbouwdiepte van slechts 7 cm. De serie is nu uitgebreid met twee nieuwe lengtes, namelijk 90 en 120 cm.

12 dec 2013

Heerlijk én duurzaam zitten op een Pressalit-toiletzitting

Badkamermarkt.nl

Heerlijk én duurzaam zitten op een Pressalit-toiletzitting Pressalit is met haar toiletzittingen voor alle actuele keramiekmerken zoals Sphinx, Duravit, Keramag en Laufen bijna niet meer weg te denken uit de badkamer en het toilet.

Badkamermarkt.nl blog

Op onze blog vind je het laatste nieuws over badkamers en sanitair, geschreven door onze eigen specialisten. Je leest hier alles over nieuwe producten, veelgestelde vragen, trends, tips en nog veel meer.

Filter berichten:
U vindt ons ook op:
Laatste Badkamermarkt Tweets
Quick view