BadkamermarktBlog
5 jun 2015

Wereldmilieudag: sta stil bij onze leefomgeving

Badkamermarkt.nl

Wereldmilieudag: sta stil bij onze leefomgeving Ieder jaar organiseert de Verenigde Naties op 5 juni de Wereldmilieudag. Het doel van deze dag is om de samenleving stil te laten staan bij ons milieu en bewustzijn hierover te creëren. Iedereen kan zijn steentje bijdrage aan een duurzame leefomgeving. Benieuwd wat jij kan doen? Met onze bespaartips kun je daar al bij stil staan in je eigen badkamer!

1 jun 2015

Nieuw: Geberit Cleanline douchegoot

Badkamermarkt.nl

Nieuw: Geberit Cleanline douchegoot De nieuwe Geberit Cleanline douchegoot is uitermate geschikt voor inloopdouches. De Cleanline douchegoot is eenvoudig te installeren en te reinigen. Over elk detail van de douchegoot is nagedacht.

27 mei 2015

Goede voorbereiding is het halve werk!

Badkamermarkt.nl

Goede voorbereiding is het halve werk! Je hebt besloten dat het tijd is voor een nieuwe badkamer. Maar hoe ga je dit aanpakken en wat kost het verbouwen van je badkamer? Ga je aan de slag in jouw badkamer, bereid je dan goed voor. Dat scheelt een hoop tijd en geld.

8 apr 2015

Uitgelicht: Grohe Eurosmart

Badkamermarkt.nl

Uitgelicht: Grohe Eurosmart Grohe staat voor kwaliteit, duurzaamheid en design. Grohe is al meer dan honderd jaar actief in de gehele wereld. Het is de grootste fabrikant van sanitair in Europa. Deze week lichten wij de Grohe Eurosmart uit. Tijdloze badkamer- en keukenkranen die passen in elk interieur.

1 apr 2015

Neem een kijkje in de badkamer van de familie Verschuur!

Badkamermarkt.nl

Neem een kijkje in de badkamer van de familie Verschuur! Henk en Sjan Verschuur zijn via een nieuwbouwproject in Heesch in contact gekomen met Badkamermarkt. Hier hebben zij een prachtige badkamer gevonden voor hun nieuwe huis. Zij hebben gemerkt dat Badkamermarkt service hoog in het vaandel heeft staan. Zij genieten nu volop van hun droombadkamer.

25 mrt 2015

Inspirerende badkamerstijlen

Badkamermarkt.nl

Inspirerende badkamerstijlen Er zijn uiteenlopende badkamerstijlen, zo is er voor ieder wat wils. Kies een stijl die in je hele badkamer terugkomt of combineer verschillende stijlen met elkaar. Met kleine details als deurknopjes en kranen maak je jouw badkamer persoonlijk.

18 mrt 2015

Wereld Waterdag

Badkamermarkt.nl

Wereld Waterdag Zondag 22 maart is het Wereld Waterdag. Een dag om stil te staan bij het belang van goed waterbeheer en sanitatie. Wereldwijd wordt er bewustwording gecreëerd voor de mondiale waterproblematiek.

11 mrt 2015

Grohe Grohtherm 1000 NEW

Badkamermarkt.nl

Grohe Grohtherm 1000 NEW Grohtherm 1000 NEW van Grohe is een uitgebreide serie thermostatische douchekranen. De douchekranen zijn afgewerkt met glanzend chroom en zorgen voor een heerlijke douche met een constante watertemperatuur.

Badkamermarkt.nl blog

Op onze blog vind je het laatste nieuws over badkamers en sanitair, geschreven door onze eigen specialisten. Je leest hier alles over nieuwe producten, veelgestelde vragen, trends, tips en nog veel meer.

Filter berichten:
U vindt ons ook op:
Maak een wensenlijst
Wat is je e-mailadres?
Bevestigen
Wachtwoord vergeten
ContactgegevensBezorginformatieBetaalmogelijkhedenVerzendkostenMaak een afspraakLees onze beoordelingen