BadkamermarktBlog
26 dec 2014

Kludi L-INE S keukenmengkranen

Badkamermarkt.nl

Kludi L-INE S keukenmengkranen Kludi brengt een nieuwe serie keukenmengkranen op de markt met zijdelingse bediening en een hoge draaibare uitloop.

21 dec 2014

De IMO kranenserie van Dornbracht

Badkamermarkt.nl

De IMO kranenserie van Dornbracht IMO is een afkorting voor ‘in my opinion’ en staat symbool voor het accentueren van jouw levensopvattingen. De IMO kranenserie biedt de mogelijkheid om een geheel eigen stijl te creëren in jouw badkamer.

16 dec 2014

Grohe F-digital Deluxe

Badkamermarkt.nl

Grohe F-digital Deluxe Grohe introduceert de F-Digital Deluxe. Deze zorgt voor sfeerverlichting, ontspannende muziek en zachte stoom. Zo verandert jouw douche in een persoonlijke spa.

11 dec 2014

Nieuw: Kludi vrijstaande badmengkranen

Badkamermarkt.nl

Nieuw: Kludi vrijstaande badmengkranen Vrijstaande baden vormen het centrale punt in je badkamer en laten je badkamer groter lijken. Een badkraan die perfect in de ruimte opgaat en ook nog alle functionaliteiten bezit mag dan ook niet ontbreken. Kludi brengt nieuwe vrijstaande badmengkranen op de markt die perfect passen in jouw badkamer.

6 dec 2014

Nieuw: Viega spoelreservoir

Badkamermarkt.nl

Nieuw: Viega spoelreservoir Viega heeft een wc-element ontwikkeld met een bescheiden spoelreservoir. Handig in een kleine ruimte of wanneer de aansluitmogelijkheden beperkt zijn.

1 dec 2014

Gemakkelijk doorspoelen

Badkamermarkt.nl

Gemakkelijk doorspoelen Met de Geberit afstandsbediening Type 70 spoel je gemakkelijk jouw kleine of grote boodschap door.

26 nov 2014

Alape design waskommen

Badkamermarkt.nl

Alape design waskommen Alape presenteert haar design waskommen, vervaardigd uit 3 mm dun geglazuurd staal.

21 nov 2014

Sphinx meubelprogramma

Badkamermarkt.nl

Sphinx meubelprogramma Het veelzijdige meubelprogramma Sphinx 345 is uitgebreid met drie nieuwe, actuele kleuren. 

Badkamermarkt.nl blog

Op onze blog vind je het laatste nieuws over badkamers en sanitair, geschreven door onze eigen specialisten. Je leest hier alles over nieuwe producten, veelgestelde vragen, trends, tips en nog veel meer.

Filter berichten:
U vindt ons ook op:
Laatste Badkamermarkt Tweets
Maak een wensenlijst
Wat is je e-mailadres?
Bevestigen
Wachtwoord vergeten