BadkamermarktBlog
18 feb 2015

Klassiek, landelijk of modern: waar gaat jouw voorkeur naar uit?

Badkamermarkt.nl

Klassiek, landelijk of modern: waar gaat jouw voorkeur naar uit? Een badmeubel is niet alleen zeer praktisch, maar ook een echte eyecatcher in jouw badkamer. Badmeubels heb je in verschillende stijlen, er is dus altijd een badmeubel te vinden die past bij jouw smaak. Hieronder hebben wij drie stijlen uitgelicht: klassiek, landelijk en modern.

11 feb 2015

Help! Hoe hang ik mijn badmeubel op?

Badkamermarkt.nl

Help! Hoe hang ik mijn badmeubel op? Je hebt jouw droombadkamer gevonden met het perfecte badmeubel, maar hoe hang je het badmeubel op? Waar moet je rekening mee houden? En wat zijn de verschillende mogelijkheden? Hieronder staan de drie meest gestelde vragen met antwoord. Plus nog wat extra tips voor het ophangen van een badmeubel.

4 feb 2015

Hoe kies ik het juiste badmeubel?!

Badkamermarkt.nl

Hoe kies ik het juiste badmeubel?! Februari staat bij Badkamermarkt in het teken van badmeubels. Waar moet je op letten bij het uitzoeken van een badmeubel? Wat zijn de trends? En voor welke prijs heb je een volwaardig badmeubel? Wij hebben het gevraagd aan Gert-Jan. Hij is een ervaren adviseur bij Badkamermarkt en weet alles op het gebied van badkamers.

28 jan 2015

Sphinx werkt aan een duurzame toekomst

Badkamermarkt.nl

Sphinx werkt aan een duurzame toekomst Bij Sphinx staat verantwoord ondernemen hoog in het vaandel. Zij werken aan duurzaamheid in elke fase van de productlevenscyclus, van grondstof tot eindproduct. Met als doel om producten van hoge kwaliteit te kunnen bieden, die ook nog zuinig omgaan met water en energie.

21 jan 2015

Grohe combineert design, comfort én duurzaamheid

Badkamermarkt.nl

Grohe combineert design, comfort én duurzaamheid Grohe is een van de grootste fabrikanten van sanitair in Europa. Zij hebben al meer dan 100 jaar ervaring en zijn actief in de gehele wereld. Zij staan voor design, comfort en duurzaamheid.

14 jan 2015

Bespaartips voor jouw badkamer

Badkamermarkt.nl

Bespaartips voor jouw badkamer Deze maand staat bij Badkamermarkt in het teken van duurzaamheid. Een begrip dat tegenwoordig een belangrijke rol speelt in de samenleving. Bekijk hier de 6 tips op welke manieren jij water en energie kunt besparen.

7 jan 2015

Badkamertrends 2015

Badkamermarkt.nl

Badkamertrends 2015 Heb je plannen voor het verbouwen van je badkamer en ben je nog op zoek naar inspiratie? Laat je door ons inspireren. Hieronder vind je de vijf badkamertrends van 2015.

31 dec 2014

Waskom Sondo van Alape

Badkamermarkt.nl

Waskom Sondo van Alape Sondo is een moderne, maar toch ook klassieke waskom die is ontstaan in samenwerking met designer Gerhard Busalt.

Badkamermarkt.nl blog

Op onze blog vind je het laatste nieuws over badkamers en sanitair, geschreven door onze eigen specialisten. Je leest hier alles over nieuwe producten, veelgestelde vragen, trends, tips en nog veel meer.

Filter berichten:
U vindt ons ook op:
Maak een wensenlijst
Wat is je e-mailadres?
Bevestigen
Wachtwoord vergeten
ContactgegevensBezorginformatieBetaalmogelijkhedenVerzendkostenMaak een afspraakLees onze beoordelingen