BadkamermarktBlog
1 nov 2014

Nieuw: Easy Drain S-Line

Badkamermarkt.nl

Nieuw: Easy Drain S-Line De nieuwe douchegoot van Easy Drain is nagenoeg onzichtbaar, stijlvol en luxe.

27 okt 2014

Badkamer is meer dan een wasruimte

Badkamermarkt.nl

Badkamer is meer dan een wasruimte De tijd dat de badkamer puur en alleen gebruikt werd om onszelf snel even te wassen is voorbij. De badkamer is alle lange tijd meer dan alleen een wasruimte.

22 okt 2014

Grohe wint Product Design Awards

Badkamermarkt.nl

Grohe wint Product Design Awards Grohe heeft vier prominente reddot Product Design Awards gewonnen in de categorieën bad, douche en keuken.

17 okt 2014

Kludi brengt nieuwe wastafelmengkraan op de markt

Badkamermarkt.nl

Kludi brengt nieuwe wastafelmengkraan op de markt Kludi komt met een nieuwe wastafelmengkraan met een hoge draaibare uitloop in drie varianten: Kludi Zenta, Kludi Q-BEO en Kludi O-CEAN.

12 okt 2014

Alape inbouwwaskom

Badkamermarkt.nl

Alape inbouwwaskom In 1970 produceerde Alape haar eerste inbouwwaskom ‘EW 3’ van geglazuurd staal. Alape presenteert een verfijnde versie van deze waskom tijdens Interieur Kortrijk van 17 t/m 26 oktober 2014.

7 okt 2014

Nieuw: Subway 2.0 DirectFlush van Villeroy & Boch

Badkamermarkt.nl

Nieuw: Subway 2.0 DirectFlush van Villeroy & Boch De DirectFlush is een innovatie van Villeroy & Boch. Het innovatieve closet heeft een open spoelrand, waardoor het toilet snel en eenvoudig te reinigen is.

2 okt 2014

DEA-collectie Ideal Standard

Badkamermarkt.nl

DEA-collectie Ideal Standard Robuust, vloeiend, sensueel en royaal zijn kenmerken van de nieuwe badkamer DEA van Ideal Standard die de Britse ontwerper Dick Powell ontwierp.

28 sep 2014

Viega ontwikkelt de Multiplex Trio E-App

Badkamermarkt.nl

Viega ontwikkelt de Multiplex Trio E-App De Multiplex Trio E-App maakt het mogelijk om de elektronische badarmaturen Viega Multiplex Trio E, E2 en E3 op afstand en draadloos te kunnen bedienen.

s
Badkamermarkt.nl blog

Op onze blog vind je het laatste nieuws over badkamers en sanitair, geschreven door onze eigen specialisten. Je leest hier alles over nieuwe producten, veelgestelde vragen, trends, tips en nog veel meer.

Filter berichten:
U vindt ons ook op:
Laatste Badkamermarkt Tweets
Quick view