BadkamermarktBlog
8 dec 2013

Extra allure in de douche met designrooster van Geberit

Badkamermarkt.nl

Extra allure in de douche met designrooster van Geberit Een mooie badkamer kenmerkt zich door de aandacht voor het detail. Geberit heeft met dit gegeven in het achterhoofd een zestal designroosters voor de vierkante afvoerputten van de inloopdouche op de markt gebracht. Ze zijn los verkrijgbaar en dus ook in een handomdraai op een bestaande doucheput te plaatsen.

4 dec 2013

De douche WC ... wist u dit?

Badkamermarkt.nl

De douche WC ... wist u dit? Ook wij Nederlanders gaan steeds vaker overstag als het gaat om reinigen met water op het toilet. Steeds meer mensen kiezen voor producten zoals de Aquaclean douchewc van Geberit en we spreken al over het ‘Nieuwe Welzijn’.

1 dec 2013

Erkenning voor Geesa-collectie Wynk

Badkamermarkt.nl

Erkenning voor Geesa-collectie Wynk Tijdens de Dutch Design Week is sanitairproducent Geesa dubbel in de prijzen gevallen. Zowel voor de R60 spiegelcollectie als voor de Wynk-collectie ontving het bedrijf de Erkenning Goed Industrieel Ontwerp 2013 (GIO 2013).

27 nov 2013

Hansaloft mengkranen ware pronkstukken

Badkamermarkt.nl

Hansaloft mengkranen ware pronkstukken Hansa brengt met de nieuwe Hansaloft mengkranen een krachtige uitstraling in de badkamer. De twee basismodellen zijn ware pronkstukken en bovendien voldoen ze met een waterverbruik van slechts 6 liter per minuut aan alle moderne verbruikseisen.

23 nov 2013

Kleurentrends bij Hüppe douchewanden

Badkamermarkt.nl

Kleurentrends bij Hüppe douchewanden Hüppe zorgt voor nog meer harmonie in de badkamer door hun douchewanden uit te voeren in de trendkleuren zwart en grijsbruin. Zowel de profielen als het glas van de douchewand kunnen in deze kleuren worden uitgevoerd.

16 nov 2013

Rond? Vierkant? Grohe Grandera!

Badkamermarkt.nl

Rond? Vierkant? Grohe Grandera! Fraai afgewerkt. Vierkant en toch rond. Dat is de nieuwe serie Grandera van Grohe. Puur, eenvoudig en toch extravagant. Tijdloos, klassiek en toch modern.

13 nov 2013

Hansgrohe LowFlow wastafelkranen voor extra waterbesparing

Badkamermarkt.nl

Hansgrohe LowFlow wastafelkranen voor extra waterbesparing Hansgrohe heeft de afgelopen jaren al vele malen verrast met waterbesparende kranen die toch een hoog comfortgehalte hebben. Door twee reeds bestaande besparingsopties samen te brengen in een nieuwe wastafelkraan, zet Hansgrohe nu een volgende stap als het gaat om waterbesparing.

8 nov 2013

Digitale versie Sphinx Badkamerboek

Badkamermarkt.nl

Digitale versie Sphinx Badkamerboek Sphinx Maastricht heeft een manier bedacht om u nog sneller te voorzien van inspiratie als u op zoek bent naar een nieuwe badkamer of als u uw oude badkamer wilt renoveren: Sphinx badkamerboek app.

Badkamermarkt.nl blog

Op onze blog vind je het laatste nieuws over badkamers en sanitair, geschreven door onze eigen specialisten. Je leest hier alles over nieuwe producten, veelgestelde vragen, trends, tips en nog veel meer.

Filter berichten:
U vindt ons ook op:
Laatste Badkamermarkt Tweets
Quick view