BadkamermarktBlog
14 aug 2013

Geberit inbouwreservoirs

Badkamermarkt.nl

Geberit inbouwreservoirs Geberit is al sinds 1874 een leider op het gebied van sanitair. Tegenwoordig is Geberit een wereldwijd aanbieder van sanitaire technologie met ongeveer 6100 medewerkers in maar liefst 41 landen.

21 jul 2013

Water gebruik en water besparen

Badkamermarkt.nl

Water gebruik en water besparen Ieder persoon gebruikt zo'n 150 liter water per dag. Echter, als we nagaan hoeveel water er nodig is voor alles wat er geconsumeerd wordt, gebruiken we per persoon totaal 4.645 liter per dag, elke dag weer.

17 jul 2013

LoooX Colour Box en Colour Shelf

Badkamermarkt.nl

LoooX Colour Box en Colour Shelf LoooX is een badkamermerk dat nieuwe en hippe accessoires voor de badkamer op de markt brengt. Na de LoooX Box worden nu de series LoooX Colour Box en de LoooX Colour Shelf geïntroduceerd.

12 jul 2013

Radiatorcapaciteit berekenen

Badkamermarkt.nl

Radiatorcapaciteit berekenen Een radiator wordt gebruikt om een fijne temperatuur te creëren in een ruimte. Het is van belang om voor iedere badkamer te bepalen wat een geschikte radiator zou kunnen zijn, want niet elke ruimte is bijvoorbeeld hetzelfde qua grootte.

7 jul 2013

Vrouwen langer in de badkamer dan mannen

Badkamermarkt.nl

Vrouwen langer in de badkamer dan mannen Ideal Standard deed onderzoek naar het doen en laten in verschillende badkamers. Aan dit onderzoek deden mannen en vrouwen uit vier verschillende landen mee.

3 jul 2013

Badkamergedrag in de praktijk

Badkamermarkt.nl

Badkamergedrag in de praktijk Voor velen is de badkamer dé ideale plek om tijd te maken voor zichzelf en compleet tot rust te komen. Maar hoe gebruiken mensen de ruimte in de badkamer nou daadwerkelijk?

29 jun 2013

Nieuwe gewaagde kleuren Pressalit Scandinavia PLUS

Badkamermarkt.nl

Nieuwe gewaagde kleuren Pressalit Scandinavia PLUS Pressalit is de Deense fabrikant van closetzittingen. Dit merk introduceert u drie verrassend nieuwe kleuren binnen de Scandinavia PLUS collectie.

25 jun 2013

Wandcloset zonder spoelrand

Badkamermarkt.nl

Wandcloset zonder spoelrand In huis heeft u waarschijnlijk veel schoonmaakklussen, maar we kunnen het ons voorstellen dat het schoonmaken van een wc onder de minst favoriete valt. Vooral de spoelrand is een probleem, waar vaak bacteriën en vuil volop aanwezig zijn.

Badkamermarkt.nl blog

Op onze blog vind je het laatste nieuws over badkamers en sanitair, geschreven door onze eigen specialisten. Je leest hier alles over nieuwe producten, veelgestelde vragen, trends, tips en nog veel meer.

Filter berichten:
U vindt ons ook op:
Laatste Badkamermarkt Tweets
Quick view