BadkamermarktBlogHansgrohe massaud minimalistische badkamerkranen
29 jan2009

Hansgrohe Massaud minimalistische badkamerkranen

Hansgrohe: kranen met een eigen gezicht
Zeker is dat Hansgrohe kranen maakt met een eigen gezicht. Of het nu gaat om een klassieke- of juist een hypermoderne kranenserie, Hansgrohe kranen stralen klasse uit.

Hansgrohe Massaud 
Zo heeft Hansgrohe met de Massaud lijn weer een topper ontworpen. Klasse, elegantie, een eigen identiteit maar vooral eigentijds in de landelijk minimalistische stijl. Hansgrohe heeft in de Massaud serie ook direct goed uitgepakt. Het is een zeer uitgebreide serie waar verschillende keuzes gemaakt kunnen worden bij de badkranen, wastafelkranen, inbouwthermostaten, douches etc. etc. Badkamermarkt.nl heeft alle kranen in een overzicht voor u op een rij gezet.

www.hansgrohe.nl

Best verkocht...
Nog geen reacties
Reageren op dit artikel...
Naam:
E-mail:
Bericht:
 
Plaats uw reactie
Badkamermarkt.nl blog

Op onze blog vind je het laatste nieuws over badkamers en sanitair, geschreven door onze eigen specialisten. Je leest hier alles over nieuwe producten, veelgestelde vragen, trends, tips en nog veel meer.

U vindt ons ook op:
Laatste Badkamermarkt Tweets
Quick view
Maakt u zich geen zorgen...
Wij horen nog steeds bij elkaar!

Totaalmarkt.nl is bezig met een grote metamorfose. We zien dat u van Badkamermarkt.nl af komt en zijn verheugd u mede te delen dat Sierbestratingtotaalmarkt.nl en de overige Totaalmarkten ook deze grote metamorfose krijgen!

We zien er tijdelijk dus even anders uit, maar we horen nog steeds
bij elkaar.