BadkamermarktBlogInnovatieve radiator van kermi
5% korting op het gehele assortiment!Tot 30 april geldig!
25 jun2012

Innovatieve radiator van Kermi

Badkamermarkt.nl

De Fedon designradiator van Kermi wordt gekenmerkt door de vlakke, rechte lijnen en de opvallende accenten met een unieke functionaliteit: de accessoirevoeg.

Een extra functie van deze designradiator zit verborgen in de zeer functionele "accessoirevoeg" die naar keuze links of rechts geplaatst is. In deze voeg kan men naar keuze één of meerdere accessoires plaatsen zoals bijvoorbeeld een spiegel, verlichting of een handdoekhouder. Ook een uniek accessoire is het praktische planchet of het handige garderobe element met hanger voor uw badjas. Alle accessoires voor de Kermi Fedon designradiator zijn uiteraard hoogwaardig afgewerkt en eenvoudig te plaatsen in de voeg.

Natuurlijk is strakker dan strak ook nog mogelijk, de Kermi Fedon radiator is ook verkrijgbaar zonder accessoirevoeg. Bij dit verwarmingselement voor uw badkamer blijven de bevestiging en de aansluiting uit zicht en vallen dus geheel achter de radiator weg. De temperatuur is eenvoudig in te stellen door middel van het bedieningswieltje dat mooi in het design opgenomen is aan de onderkant van de accessoirevoeg.


Best verkocht...
Kermi Fedon planchet links - ZC00850002
€ 196,15
Quick view
Meer informatie
Kermi Fedon spiegel - ZC00870001
€ 124,41
Quick view
Meer informatie
Kermi Fedon verlichting links - ZC00890002
€ 374,14
Quick view
Meer informatie
Kermi Fedon designradiator rechts - DFV101600702RXK
€ 899,02
Quick view
Meer informatie
Kermi Fedon handdoekbeugel - ZC00840002
€ 138,03
Quick view
Meer informatie
Nog geen reacties
Reageren op dit artikel...
Naam:
E-mail:
Bericht:
 
Plaats uw reactie
Badkamermarkt.nl blog

Op onze blog vind je het laatste nieuws over badkamers en sanitair, geschreven door onze eigen specialisten. Je leest hier alles over nieuwe producten, veelgestelde vragen, trends, tips en nog veel meer.

U vindt ons ook op:
Laatste Badkamermarkt Tweets
Quick view
Maakt u zich geen zorgen...
Wij horen nog steeds bij elkaar!

Totaalmarkt.nl is bezig met een grote metamorfose. We zien dat u van Badkamermarkt.nl af komt en zijn verheugd u mede te delen dat Sierbestratingtotaalmarkt.nl en de overige Totaalmarkten ook deze grote metamorfose krijgen!

We zien er tijdelijk dus even anders uit, maar we horen nog steeds
bij elkaar.