BadkamermarktBlogZelfde bad meer water
5% korting op het gehele assortiment!Tot 30 april geldig!
2 jul2012

Zelfde bad, meer water

Badkamermarkt.nl

Bette staat niet alleen voor baden en douches van exclusief design maar staat ook bekend om hun innovatieve oplossingen.

Met deze nieuwe Plus 5 overloop van Bette kunt u genieten van een 5 centimeter extra water in uw bad. Door deze speciale overloopt wordt het waterpeil van uw bad met 5 centimeter verhoogd en dat zorgt uiteraard voor meer badcomfort, vooral bij kleine baden is dit dus ideaal. De overloopgarnituur Plus 5 van Bette wordt eenvoudig bediend door een push- en pullfunctie en is geschikt voor alle baden met een afvoerdiameter van 52mm.

Deze afvoer is op dit moment nog niet verkrijgbaar via onze webshop. Wilt u meer informatie of deze badoverloop bestellen? Dan kunt u contact opnemen met één van onze adviseurs via 0412 - 610557.

Nog geen reacties
Reageren op dit artikel...
Naam:
E-mail:
Bericht:
 
Plaats uw reactie
Badkamermarkt.nl blog

Op onze blog vind je het laatste nieuws over badkamers en sanitair, geschreven door onze eigen specialisten. Je leest hier alles over nieuwe producten, veelgestelde vragen, trends, tips en nog veel meer.

U vindt ons ook op:
Laatste Badkamermarkt Tweets
Quick view
Maakt u zich geen zorgen...
Wij horen nog steeds bij elkaar!

Totaalmarkt.nl is bezig met een grote metamorfose. We zien dat u van Badkamermarkt.nl af komt en zijn verheugd u mede te delen dat Sierbestratingtotaalmarkt.nl en de overige Totaalmarkten ook deze grote metamorfose krijgen!

We zien er tijdelijk dus even anders uit, maar we horen nog steeds
bij elkaar.