BadkamermarktBadkamerkranen

Badkamerkranen

Er zijn vele merken badkamerkranen. Badkamermarkt.nl beschrijft een aantal merken zodat je een inzicht krijgt in de sterke en minder sterke punten.

Meer badkamerkranen

Hansgrohe badkamerkranen

Hansgrohe is een belangrijke naam binnen de wereld van de badkamer- en keukenkranen. Kwaliteit is al geen issue meer, het is meer vanzelfsprekend. Meerwaarde wordt gezocht in nieuwe technieken, afstemmen van de badkamerkranen op de actuele stijlen en het toepassen van nieuwe technieken waardoor het exclusieve karakter van het merk bewaakt blijft. De badkamerkranen van Hansgrohe worden onderverdeeld in twee submerken t.w. Hansgrohe en Axor. Hansgrohe is het basisprogramma en Axor is de meest exclusieve lijn badkamerkranen.

Meer Hansgrohe badkamerkranen

Grohe badkamerkranen

Grohe is ongetwijfeld het bekendste merk waar het gaat om badkamerkranen. Deze titel is dan ook verdiend door jaren actief en kritisch met badkamerkranen te zijn geweest. Vooral ook de breedte van het assortiment kranen is opzienbarend. Grohe is een van de weinige merken die erin geslaagd is om voor iedere badkamer een geslaagd product te ontwikkelen. In een exclusieve badkamer heeft Grohe de serie Onda terwijl voor de budget badkamer Grohe Costa is ontwikkeld.

Meer Grohe badkamerkranen

Video: Badkamermarkt.nl: tips voor de badkamer

Vragen?

Heb je vragen? Aarzel niet om contact met ons op te nemen! Bel 0412 - 610557 of mail naar info@badkamermarkt.nl.

Quick view