BadkamermarktBadkamermeubel

Badkamermeubel

Badkamermarkt.nl is gevestigd in Noord-Brabant, maar uiteraard leveren wij aan huis in heel Nederland. Wilt u een badkamermeubel met eigen ogen zien voor u tot aanschaf overgaat? Kijk dan eens in onze 'Online Showroom'. Maar u kunt natuurlijk ook een kijkje nemen in een van de 20 showrooms waarmee wij afspraken hebben gemaakt.

Wist u dat u bij ons ook uw eigen badkamer kunt ontwerpen?

Wasmeubels, spiegelkasten, vrijstaande opbergkasten, hangkasten, hoge kasten, onderbouw kasten: Badkamermarkt.nl heeft het allemaal!

Alle badkamermeubels

Voordelig badkamermeubel

Of u nou van een landelijke stijl houdt, helemaal voor strak modern gaat of toch liever een klassieke inrichting heeft, bij Badkamermarkt.nl kunt u terecht voor een passend badkamermeubel tegen een scherpe prijs. Onze meubels zijn van gerenommeerde merken en ze zijn verkrijgbaar in veel verschillende soorten en afmetingen. Alle badkamermeubels zijn heel gemakkelijk online te bestellen en worden op een afgesproken dag bij u thuisbezorgd.

Voordelig badkamermeubel

Design badkamermeubel

Uiteraard bent u ook voor een wat luxere design badkamermeubel terecht bij Badkamermarkt.nl. Alle topmerken zijn hier vertegenwoordigd, denk bijvoorbeeld aan een mooi badkamermeubel van Detremmerie of een prachtige hoge opbergkast van het merk Sphinx. Daarnaast heeft u een ruime keuze uit verschillende spiegelkasten, deze zijn naast mooi ook nog eens zeer functioneel voor het opbergen van al uw badkamerspulletjes.

Design badkamermeubel

Ons Trend huismerk

Wilt u een badkamermeubel van topkwaliteit, maar bent u ook prijsbewust? Bekijk dan eens het Trend assortiment in Badkamermarkt.nl. Het huismerk is van dezelfde kwaliteit als de bekende merken alleen dan een stuk voordeliger qua prijs. Hoe dat kan? Als online winkel hoeven wij geen dure showroom te huren, en die kostenbesparing berekenen wij aan u door. Omdat ook onze bezorgkosten minimaal zijn, blijft het totaalbedrag dat u betaalt laag.

Trend badkamermeubel
Quick view