BadkamermarktBadkamerradiator

Badkamerradiator

Er zijn een aantal belangrijke zaken waar je zeker rekening mee dient te houden bij het ontwerpen of inrichten van jouw eigen badkamer. De keuze van de radiator is daarbij erg belangrijk. Je kunt jouw keuze maken uit vele typen badkamer radiatoren van merken als Plieger, DiaNorm, Jaga, Vasco etc.

Een ander 'probleem' waar je tegen aan kunt lopen is bijvoorbeeld de vraag: Waar hang ik mijn badkamer radiator precies op? Gelukkig denkt badkamermarkt.nl niet in problemen maar in oplossingen en dus helpen wij je graag met het inrichten van de badkamer.

Alle radiatoren

Vasco radiator

De radiator van Vasco onderscheidt zich van andere radiatoren, omdat het iets creatiefs over zich heeft. De radiatoren van Vasco zijn goed afstembaar op jouw decoratie. Vasco heeft een breed assortiment aan badkamer radiatoren: handdoekradiatoren en horizontale of verticale radiatoren, alles uiteraard in verschillende kleuren en maten. Vasco benadrukt het ontwerp, de innovatie en de kwaliteit van het radiatorenprogramma.

Vasco radiatoren

 

Plieger radiator

Plieger stelt verwarming en kwaliteit van de radiatoren centraal. Plieger is tot voor kort begonnen met design radiatoren, waardoor de radiator nu ook als een sieraad kan worden beschouwd in een moderne ruimte. Wat de Plieger radiatoren speciaal maakt, is dat ze mooi zijn, maar ook heel functioneel. De kwaliteit van de radiatoren is uitstekend. De designradiatoren hebben een eersteklas afwerking.

Plieger radiatoren

Jaga radiator

De radiatoren van Jaga voldoen aan hoge eisen wat betreft de afwerking. De kwaliteit van de radiatoren is voortreffelijk. Wat Jaga radiatoren excentriek maakt, is dat ze op milieuvriendelijke wijze worden bewerkt en geproduceerd. De radiatoren hebben een enorm goede krasweerstand. De Jaga designradiator bevat een creatieve, maar gewaagde esthetiek.

 
 Jaga radiatoren

Video: Radiatoren

Vragen?

Heb je vragen? Aarzel niet om contact met ons op te nemen! Bel 0412 - 610557 of mail naar info@badkamermarkt.nl.

Neem contact op met onze afdeling verkoop of bezoek een van onze showrooms. Heb je jouw badkamerontwerp al klaar dan nemen we jouw persoonlijke ontwerp graag met je door. Een ding is zeker, Badkamermarkt.nl laat je ook met het uitzoeken van jouw badkamerradiator niet in de kou staan!

Meer informatie
Aanvraag voor een showroombezoek
Badkamerradiator
Jaga
Vasco

Quick view