BadkamermarktInloopdouche

Inloopdouche

Wanneer een inloopdouche gemetseld is dan is de beleving al snel dat het klein is zodra je erin staat. Je kijkt tegen muren in plaats van door glas. Een inloopdouche van glas heeft tevens het voordeel dat de badkamer groter lijkt. Onderschat niet hoe ver spatwater komt. Als richtlijn zou je 70 cm. rondom een persoon kunnen nemen waar het water terecht komt.

Inloopdouche kopen?

Inloopdouches

Bij een inloopdouche is het gemakkelijk een plateau of zeephouder te hebben waar de shampoo neergezet kan worden. Hierdoor hoeft deze niet op de 'vaak nog natte' douchevloer te staan. Bij een normale douchecabine heb je dichte deuren waardoor de wasem je warm houdt. Bij een inloopdouche is het daarom extra fijn een regendouche te gebruiken. Een regendouche geeft een bredere straal die het lichaam warm houdt. Tenslotte is het van belang dat je zorgt dat de hoeken goed waterdicht zijn. Bij de douchegoot kan hiervoor een speciale seal-set besteld worden en de inwendige hoeken moeten natuurlijk met siliconenkit worden dichtgezet.

Inloopdouches

Inloopdouche Toebehoren

De afvoer bij een inloopdouche wordt meestal gemaakt van een lijngoot. Een ander veel gebruikt merk, naast EasyDrain, is Trend douchegoten. Een lijngoot - ook wel afvoergoot genoemd - voert het water over de gehele breedte af waardoor er geen tegels dwars doorgesneden hoeven te worden om daarmee een afschot naar een doucheputje te creëren.

Inloopdouches kun je gelijkvloers kiezen zoals deze op de foto afgebeeld. Verder kan er ook gekozen worden voor een inloopdouche waarbij de wanden op de douchebak staan. Een veel gekozen douchebak hiervoor is een acryl douchebak van Duravit.

Alles voor de Inloopdouche

Video: Badkamermarkt.nl: tips voor de badkamer

Vragen?

Heb je vragen? Aarzel niet om contact met ons op te nemen! Bel 0412 - 610557 of mail naar info@badkamermarkt.nl.

Gerelateerde Pagina's Inloopdouche:
Lees hier alle informatie over de gemetselde inloopdouche.
Zie hier alles wat je nodig hebt voor een inloopdouche in uw badkamer.
Zie hier wat je kunt doen om een inloopdouche te maken.

Quick view