BadkamermarktNieuwe badkamer

Nieuwe badkamer

Geweldig, eindelijk is het dan zover. Een nieuw huis of je hebt het geld bij elkaar om de lang verwachte wens in vervulling te laten gaan en u gaat uw huis opknappen. Maar dan komen de vragen...

Een nieuwe moderne badkamer of een nieuwe klassieke badkamer? Wat wil ik wel en wat wil ik niet in mijn nieuwe badkamer? Hebben mijn partner en ik wel dezelfde smaak bij een nieuwe badkamer? Wat kost een nieuwe badkamer eigenlijk?

Het zijn allemaal vragen waar Badkamermarkt.nl antwoorden op heeft. Verstandig is om eerst even een kijkje te nemen in de diverse showrooms, bij ons op de website of in de tijdschriften.

Alles voor nieuwe badkamer

Wij hebben een ontwerpprogramma beschikbaar waar u een badkamer kunt ontwerpen zodat u snel een beeld krijgt van de verhoudingen in uw nieuwe badkamer

We hebben voor iedere beurs een compleet programma. Ligbaden, douchebakken, wastafels, fonteintjes, designradiatoren en voor de super de luxe nieuwe badkamer hebben we ook whirlpools en stoomcabines.

Zeker als u wat rondgekeken hebt dan zal blijken dat er veel badkamer producten in verschillende badkamer stijlen toe te passen zijn. Een badkamer ontwerpen is zo geboren.

De kosten van een badkamer lopen erg uiteen. De wensen zoals u die bij een nieuwe badkamer voor ogen hebt bepaalt natuurlijk voor een groot deel het totaal wat u kwijt zult zijn.

Wat kost een nieuwe badkamer

Badkamer produkten Badkamer montage
 Nieuwe badkamer: voordelig € 1.500,= - € 2.500,= € 1.000,= - € 2.500,=
 Nieuwe badkamer: gemiddeld  € 3.500,= - € 5.500,= € 3.500,= - € 5.500,=
 Nieuwe badkamer: luxe € 6.500,= - € 12.500,= € 5.500,= - € 7.500,=
Quick view