BadkamermarktKraan

Kraan

Snel uw favoriete kraan voor de badkamer

Er is veel veranderd op gebied van badkamerkranen. Comfort is steeds belangrijker geworden maar ook duurzaamheid en waterbesparing worden met de dag belangrijker. Thermostaatkranen zijn waterbesparend maar bij douchekoppen en normale mengkranen wordt waterbesparing ook steeds belangrijker.

U zult merken dat het gemakkelijk is naar uw gewenste wastafelkraan te surfen door onze webshop, binnen een paar klikken heeft u uw doel bereikt.
We raden u aan ook onze films van badkranen en films van keukenkranen te bekijken. Hier krijgt u uitleg over de werking ervan, wat de verschillen zijn en wat mogelijkheden zijn. U vindt deze films bij de meeste hoofdgroepen van badkamer kranen boven aan de pagina. Wilt u de badkamerkranen toegepast in de badkamer zien dan hebben we een complete afdeling die we 'Badkamer Showroom Online' noemen, een echte aanrader.
Quick view
Maakt u zich geen zorgen...
Wij horen nog steeds bij elkaar!

Totaalmarkt.nl is bezig met een grote metamorfose. We zien dat u van Badkamermarkt.nl af komt en zijn verheugd u mede te delen dat Sierbestratingtotaalmarkt.nl en de overige Totaalmarkten ook deze grote metamorfose krijgen!

We zien er tijdelijk dus even anders uit, maar we horen nog steeds
bij elkaar.