BadkamermarktToilet

Toilet

Super eenvoudig een toilet samenstellen!

Via deze overzichtspagina is het erg eenvoudig een voor u geschikt toilet samen te stellen. Of het nu een wandcloset of een duoblok toilet moet zijn, wij hebben ze voor u overzichtelijk uiteengezet. Daarnaast hebben we van veel toiletten ook een film gemaakt zodat u snel inzicht krijgt in de verschillende eigenschappen van de toiletten. Zodra u het toilet naar wens heeft gevonden, raden we u ook aan om eens bij de set aanbiedingen te kijken. Daar krijgt u een compleet pakket aangeboden wat op elkaar is afgestemd met een extra setkorting, plus u kunt er geen fout in maken.

Naast het normale toilet zijn er ook douche toiletten te zien en systemen die het mogelijk maken om een toilet te plaatsen in een situatie waar slecht een beperkte afvoercapaciteit beschikbaar is.
Voor een wandtoilet kunt u een keuze maken tussen verschillende inbouwreservoirs en bijpassende bedieningsplaten. Badkamermarkt biedt het complete assortiment Geberit inbouwreservoirs.

Een wandcloset kopen. Voor de één een gezellige 'stoel' in de badkamer waarop je kan zitten als je partner in bad licht of een knus kamertje beneden waar de krant eens grondig wordt doorgenomen. Voor de ander een praktisch ding wat vooral functioneel moet zijn. Wij van badkamermarkt.nl hebben voor ieder wat wils. Beide standpunten hebben in ieder geval gemeen: 'Als ik een wandcloset naar mijn smaak heb, dan het liefst zo voordelig mogelijk'.
Quick view