BadkamermarktWastafel

Wastafels

De wastafel, de eyecatcher van de badkamer

De eerste blik die in een badkamer wordt geworpen, valt vaak op de wastafel en natuurlijk de bijbehorende wastafelkraan. Als hij goed gekozen is, is het een waar pronkstuk in de ruimte. Daarnaast is de wastafel natuurlijk een onmisbaar onderdeel in een badkamer. Ons dagelijks terugkerende ritueel van mooi-en-fris-maken, speelt zich immers af aan deze wastafel. Reden te meer om goed na te denken over de aanschaf van een wastafel.

De verschillende typen wastafels

Welke varianten wastafels zijn er? Welke bijbehorende kenmerken hebben de modellen? De traditionele wastafelzuil is nog steeds bij velen in trek. Maar de zwevende opstellingen winnen duidelijk terrein. Of kies je toch voor de nieuwste opstelling, waarbij de natuurstenen wastafels slechts op een dunne plank zijn bevestigd?
Wij helpen je via een overzichtelijke onderverdeling op weg om snel en goed geïnformeerd een keuze te maken. De wastafel films in de online showroom geven je inzicht in de (on)mogelijkheden van de wastafel die je op het oog hebt.

Mooie wastafels geven badkamers net dat beetje extra cachet waardoor een drukbezet mens nog fijner kan onthaasten. De vorm van een wastafel bepaalt in grote mate de uitstraling van de badkamer. Krijgt de badkamer een moderne uitstraling of past een klassieke look meer bij jouw wens? Vertel ons al jouw wensen op het gebied van wastafels en waskommen en onze adviseurs voorzien je van een deskundig advies over merken als Alape waskommen, Duravit wastafels, Villeroy en Boch wastafels, en Keramag wastafels.
Quick view