BadkamermarktWhirlpool

Whirlpools en bubbelbaden

Geniet van wellness in huis met een whirlpool

Niet iedere dag sta je voor de keuze om de juiste whirlpool voor jouw badkamer uit te zoeken. Bedenk eerst welke eisen je stelt aan een whirlpool. Wil je graag een whirlpool met luchtjets of een whirlpool met waterjets? Voor maximale ontspanning kun je ook kiezen voor een combinatie van luchtjets en waterjets. Daarnaast zijn er ook nog een hoop opties waar je uit kunt kiezen. Weeg voor jezelf af welke opties je belangrijk vindt.

Waarom een whirlpool?


Het nemen van een bad geeft veel mensen het gevoel van rust en ontspanning. Stel de whirlpool in op jouw persoonlijke wensen en kom helemaal tot rust dankzij de masserende en bruisende stralen. Daarnaast zorgen de jets in een whirlpool ervoor dat je bloedsomloop gestimuleerd wordt. In combinatie met de temperatuur van het badwater krijgt je lichaam een extra impuls. Een whirlpool werkt daarom verkwikkend, je voelt je na het baden weer helemaal fit.

Kies uit verschillende extra opties


Een erg handige optie voor een whirlpool bad is een afstandsbediening waarmee je de whirlpool instellingen perfect kunt instellen, zelfs wanneer je al in het bad ligt. Een andere populaire optie is het kiezen van extra jets. Vooral jets in de rug of bij de voeten zijn een echte aanrader, deze zitten soms niet in een standaardmodel. Je kunt ook kiezen voor de extra optie elektrisch verwarmen van badwater. Hierdoor blijft het water je gehele badsessie goed op temperatuur.

Maak de juiste keuze


In een groot assortiment kan het soms lastig zijn om de juiste keuze te maken. Bij een whirlpool is het erg belangrijk of deze past bij je lengte en of je er lekker in ligt. Ervaar diverse whirlpool baden in onze showroom. Onze adviseurs staan klaar om je te helpen bij het kiezen van het juiste whirlpool bad.
Quick view