BadkamermarktWhirlpool

Whirlpools en bubbelbaden

Jouw whirlpool kiezen

Een whirlpool aanschaffen, hoe doe je dat? Niet iedere dag sta je voor de keuze een voor jouw geschikte whirlpool te kiezen. Er zijn veel verschillende whirlpools, of ook wel spa's en systeembaden te krijgen, maar wat zijn de voors en tegens? Waar moet je op letten bij het aanschaffen van een whirlpool? Wat de verschillen zijn tussen de verschillende aanbieders van whirlpools. Zo zijn er bij een whirlpool luchtjets (spa genoemd) en een whirlpool waterjets (hydro genoemd) of een combinatie hydro-spa whirlpool. Het verschil is aanzienlijk. Bij een Cleopatra whirlpool zie je de spa-jets altijd in de bodem, dit omdat lucht direct naar boven gaat en dus op die manier langs het lichaam gaat. Als de jets aan de zijkant van de whirlpool zouden zitten dan raakt het nauwelijks je lichaam. Hydrojets zitten daarintegen meestal aan de zijkant. Water is goed te richten zodat massage kan worden bewerkstelligd.

Opties bij een whirlpool

Wat zijn nu handige opties voor een whirlpoolbad? Een afstandsbediening is gemakkelijk om de whrilpoolinstellingen af te stemmen op jouw lichaam tewijl je direct ontspannen ligt. Juist het veelvuldig kunnen verstellen van de whirpool is fijn. De mogelijkheden worden duidelijk in beeld gebracht en natuurlijk zijn alle afstandsbedieningen van een whirlpool waterdicht. Het kiezen van een extra waterjet is een veel gebruikte optie. Juist het goed verdelen van de waterstralen is prettig. Niet alle whirlpools hebben binnen het basismodel jets in de rug of aan het voeteind. Dit terwijl juist het hebben van voet en rugjets erg prettig is.

Het electronisch verwarmen van badwater kan gekozen worden omdat water in beweging sneller afkoelt. Anderzijds kan er natuurlijk ook gewoon wat warmwater worden toegevoegd. Het nadeel van een whirlpool met badwaterverwarmer is het moeten hebben van een extra stroomvoorziening.
Het hebben van verlichting in de whirlpool geeft een extra dimentie mee. Water in beweging met daaronder verlichting is een lust voor het oog. Rustgevend en het straalt een mate van luxe en genot uit. Mocht het lampje kapot zijn dan is deze vanaf de buitenkant gewoon te vervangen.

Bubbelbad

Een whirlpool is luxe ontspanning. Zoek je een bubbelbad om na een dag hard werken heerlijk in te kunnen relaxen? Hier vind je een grote collectie bubbelbaden en whirlpools. Ben je van plan om alleen in je bubbelbad te gaan, of heb je liever de mogelijkheid om met 2, 3 of meerdere personen te kunnen genieten, wij bieden voor iedere wens een passende oplossing. Trouwens, kijk ook eens bij de whirlpool aanbiedingen op de site, voor nog meer voordeel. Als 's lands grootste badkamerspecialist op het internet hebben wij een uitgebreid team zeer ervaren verkoopmedewerkers die je graag op de hoogte brengen van alle nieuwe trends, ook op het gebied van bubbelbaden.
Natuurlijk kunnen wij ook alles leveren op het gebied van zitbaden, ligbaden en hoekbaden. Want voor welk systeem je ook kiest, na een tijdje 'bubbelen' voel je jezelf zeker fitter. Het warme water en de bubbels verkwikken, masseren en ontspannen het lichaam zeer geleidelijk. Spieren komen tot rust, de bloedsomloop wordt gestimuleerd en de huid wordt geprikkeld. De whirlpool is verkrijgbaar in drie verschillende uitvoeringen. Allereerst die met luchtjets, de zogenaamde spa. De luchtjets zitten in de bodem van het ligbad en sturen luchtbubbels omhoog langs je lichaam. Een heerlijk ontspannen gevoel is het resultaat. De tweede uitvoering is een whirlpool met waterjets. Deze zijn gemonteerd in de zijkant van het bad. Deze richtbare jets staan garant voor een heerlijke massage. De derde uitvoering whirlpool is een combinatie van deze twee modellen whirlpools.

Waarom een Whirlpool?

De Spa- en Hydrojets zorgen ervoor dat je bloedsomloop wordt gestimuleerd. Dit versterkt door de temperatuur van het badwater geeft je lichaam een extra impuls. Bij een hoge temperatuur in het ligbad zal de temperatuur van het lichaam oplopen. Automatisch gaat de bloedsomloop sneller omdat het lichaam de temperatuur gelijk wil houden. Echter door deze snellere bloedomloop wordt er ook meer zuurstof aan je lichaam toegevoegd waardoor je fitter wordt als je de whirlpool uitkomt. Mocht je te lang in een whirlpool blijven bestaat de kans dat het lichaam moe is geworden om het bloed rond te pompen waardoor je een rozig gevoel krijgt als je uiteindelijk klaar bent met bubbelen.

Onderhoud, hygiëne en service van uw whirlpool

Hier onderscheidt een goede whirlpool fabrikant zich van een mindere. Zo heeft een fabrikant als Cleopatra bijvoorbeeld alles uit en te na getest waardoor de kans op service zo klein mogelijk is. Mocht er dan toch iets mis gaan dan is er een team van specialisten beschikbaar die service kunnen verrichten bij jou thuis. Op gebied van onderhoud en hygiëne hebben fabrikanten als Cleopatra whirlpool tevens een duidelijk streepje voor. Zo blijft er na gebruik nooit water achter in de whirlpool omdat de whirlpoolleidingen zo zijn geconstrueerd dat alles wegloopt en worden leidingen na gebruik schoongespoeld na gebruik met schoon leidingwater. Verder zijn er speciale whirlpoolreingingstabeletten die afhankelijk van gebruik ca. één keer per 6 weken gebruikt dienen te worden. Het advies is dus om zeker een whirlpool aan te schaffen maar doe dit dan wel binnen het assortiment van een vertrouwde fabrikant. Een whirlpool die in ieder ligbad op maat gemaakt kan worden. Neem een kijkje bij whirlpool op maat.
Quick view