Bad

Baden

Een bad geeft een badkamer een luxe uitstraling en zorgt voor extra comfort. Of je nu op zoek bent naar een vrijstaand bad of een hoekbad, Badkamermarkt heeft altijd een bad dat perfect past bij jou en je badkamer. In ons assortiment vind je ook whirlpools, losse whirlpoolystemen en badkranen die jouw bad omtoveren tot eyecatcher van je badkamer.

Soorten baden


Voordat je overgaat tot het aanschaffen van een ligbad is het belangrijk om na te denken over de eisen waaraan het bad moet voldoen. Daarnaast is het ook belangrijk om te kijken naar de situatie in jouw badkamer. Heb je een ruime badkamer? Dan is een vrijstaand ligbad erg geschikt. Wanneer je beperkte ruimte hebt in je badkamer kan een afgeschuind bad of een hoekbad een oplossing bieden.

Alles wat je nodig hebt


Mocht je al precies weten wat jouw nieuwe bad gaat worden dan raden we je aan om ook bij de setaanbiedingen te kijken. Daar worden namelijk bijpassende badpoten of een passsende afvoer bij je bad aangeboden, dat scheelt weer een hoop uitzoekwerk.

Inspiratie of advies nodig?


Weet je nog niet wat jouw toekomstige bad wordt? Daar helpen we je graag bij. Kom naar onze showroom en laat je inspireren en adviseren door onze adviseurs. Zij gaan graag met jou kijken welk bad bij jouw wensen en persoonlijke situatie past.
Maak een wensenlijst
Wat is je e-mailadres?
Bevestigen
Wachtwoord vergeten
ContactgegevensBezorginformatieBetaalmogelijkhedenVerzendkostenLees onze beoordelingen