BadkamermarktBlog
20 nov 2012

Doucheplezier: een nieuwe kijk op water

Badkamermarkt.nl

Doucheplezier: een nieuwe kijk op water Voor de een is een douche een snelle opfrisbeurt, een ander geniet liever van een prikkelende massage, of ziet douchen als een reinigend ritueel. Steeds meer mensen genieten ook van een tropisch moment onder de regendouche.

18 nov 2012

Hansgrohe Starck Organic

Badkamermarkt.nl

Hansgrohe Starck Organic Terug naar de essentie van het leven. Dat was het doel van Axor en ontwerper Philippe Starck bij het ontwerpen van de nieuwe kranenserie Axor Starck Organic. In dit unieke, organische en minimalistische design zijn de lijnen en vormen van de natuur te herkennen.

16 nov 2012

Een chocolade douche?

Badkamermarkt.nl

Een chocolade douche? Niet alleen de smaak, maar ook ook de geur en de kleur maken chocolade onweerstaanbaar. Chocolade geeft je een blij gevoel. Dus waarom geen chocolade in de badkamer?

15 nov 2012

Ecostat Select thermostaatkraan

Badkamermarkt.nl

Ecostat Select thermostaatkraan De douche thermostaatkraan Ecostat Select van Hansgrohe kent vele voordelen. Wij zetten ze voor u op een rij.

14 nov 2012

Hüppe douchebakken in hardsteenlook

Badkamermarkt.nl

Hüppe douchebakken in hardsteenlook Hardsteen is en duurzaam en mooi materiaal. Het is dan ook niet zo verwonderlijk dat dit materiaal steeds vaker wordt toegepast in badkamers en welness-ruimten.

10 nov 2012

Unieke waterbeleving met Raindance Select van Hansgrohe

Badkamermarkt.nl

Unieke waterbeleving met Raindance Select van Hansgrohe De Raindance Select handdouche van Hansgrohe zorgt voor meer doucheplezier! Deze handdouche heeft een vloeiende, ronde en moderne vormgeving en is een nieuwe uitbereiding van de succesvolle Raindance douches van Hansgrohe.

7 nov 2012

Kludi Fizz: Buitengewoon doucheplezier

Badkamermarkt.nl

Kludi Fizz: Buitengewoon doucheplezier Een vloeiend geheel. Zo kunnen we spreken over de nieuwe serie Kludi Fizz. De hand- en hoofddouches uit deze serie hebben een buitengewoon design, dat bovendien de functionaliteit van de douches ten goede komt.

4 nov 2012

Sphinx 300 Comfort

Badkamermarkt.nl

Sphinx 300 Comfort Zelfstandigheid is goed voor je zelfvertrouwen. Dat geldt zeker voor mindervalide mensen. Met dit in gedachte heeft Sphinx de 300 Comfort-serie op de markt gebracht. Een serie waarin elk onderdeel ergonomisch doordacht is en afgestemd op mensen met minder bewegingsvrijheid.

Badkamermarkt.nl blog

Op onze blog vind je het laatste nieuws over badkamers en sanitair, geschreven door onze eigen specialisten. Je leest hier alles over nieuwe producten, veelgestelde vragen, trends, tips en nog veel meer.

Filter berichten:
U vindt ons ook op:
Maak een wensenlijst
Wat is je e-mailadres?
Bevestigen
Wachtwoord vergeten
ContactgegevensBezorginformatieBetaalmogelijkhedenVerzendkostenMaak een afspraakLees onze beoordelingen