BadkamermarktBlog
15 jun 2016

Bruynzeel douchecabines in vele slimme designvariaties

Badkamermarkt.nl

Bruynzeel douchecabines in vele slimme designvariaties Een douchecabine kan alleen een praktisch onderdeel zijn van de badkamer. Met een Bruynzeel douchecabine is het echter ook mogelijk om de douchecabine een opvallend en karaktervol onderdeel van de badkamer te laten zijn. Het assortiment van Bruynzeel douchecabines kent daarom vele slimme designvariaties en elegante uitvoeringen. Lees er meer over in deze blog.

8 jun 2016

Grohe Eurocube Joy: strakke lijnen met een bijzondere bediening

Badkamermarkt.nl

Grohe Eurocube Joy: strakke lijnen met een bijzondere bediening Eurocube Joy van Grohe past perfect bij een modern interieur. Het overkoepelende concept van Grohe Eurocube Joy doet denken aan de dynamische levensstijl van drukke mensen en benadrukt de schoonheid van een kubus. Omring jezelf door rustige, rechte lijnen en het moderne, drukke leven wordt een beetje beter beheersbaar. Lees in deze blog meer over Grohe Eurocube Joy.

1 jun 2016

Ontdek de veelzijdigheid van het Leava Empoli badkamermeubel

Badkamermarkt.nl

Ontdek de veelzijdigheid van het Leava Empoli badkamermeubel Het Leava Empoli badkamermeubel biedt vele mogelijkheden in de badkamer. Kies uit alle verschillende afmetingen en kleuren jouw favoriet. Afhankelijk van jouw keuze kun je met het Leava Empoli badkamermeubel een moderne, luxe, landelijke of klassieke sfeer in je badkamer creëren. Bekijk alle mogelijkheden en laat je creativiteit de vrije loop.

18 mei 2016

De spiegelkast: onmisbaar in je badkamer

Badkamermarkt.nl

De spiegelkast: onmisbaar in je badkamer Boven je wastafel of badkamermeubel, een spiegelkast is ideaal om in de badkamer te hebben. Ongemerkt heeft een spiegelkast veel voordelen. Van het opruimen van je accessoires tot perfect beeld tijdens het klaarmaken. Het aanbod aan spiegelkasten is erg groot. Lees in deze blog meer over de voordelen en mogelijkheden van een spiegelkast.

11 mei 2016

Een Villeroy & Boch toilet voor optimale hygiëne en perfect comfort

Badkamermarkt.nl

Een Villeroy & Boch toilet voor optimale hygiëne en perfect comfort Traditie, kwaliteit en authenticiteit: dat zijn de klassieke eigenschappen van Villeroy & Boch. Wanneer je kiest voor een Villeroy & Boch toilet kies je voor optimale hygiëne en perfect comfort. De moderne toiletten hebben tegenwoordig veel meer te bieden dan hun basisfunctie. Lees in deze blog meer over de kwaliteit van Villeroy & Boch toiletten.

4 mei 2016

De mobiele badkamer: ideaal tijdens je badkamer verbouwing

Badkamermarkt.nl

De mobiele badkamer: ideaal tijdens je badkamer verbouwing Ben jij van plan je badkamer te verbouwen? Dan ben je vaak afhankelijk van je buren of familie voor een douche, gezien je op dat moment zelf geen badkamer thuis hebt. Een mobiele badkamer biedt uitkomst tijdens je badkamer verbouwing. Op die manier kun je douchen op het moment dat jij wilt, zonder afhankelijkheid. Lees in deze blog meer over de mobiele badkamer.

27 apr 2016

Trend Tennessee douchegoten

Badkamermarkt.nl

Trend Tennessee douchegoten Een douchegoot is onmisbaar in een inloopdouche. Douchegoten zorgen voor de waterafvoer van het douchewater en zijn tegenwoordig oogstrelende oplossingen voor alle soorten douchevloeren. Trend heeft een nieuwe douchegoot in het assortiment: de Tennessee douchegoot. Combineer het inbouwdeel met een van de vier verschillende roosters. Maak je douche met de Tennessee douchegoot compleet.

20 apr 2016

Leava badkamermeubels: duidelijke vormgeving en mooie materialen

Badkamermarkt.nl

Leava badkamermeubels: duidelijke vormgeving en mooie materialen Bij Leava koop je meer dan een badkamer, je koopt een beleving. Deze beleving wordt gecreëerd door de perfecte balans tussen kwaliteit en design. Gekenmerkt door strakke duidelijke vormgeving en mooie materialen biedt Leava stijlvol en duurzaam sanitair voor degene die houden van exclusiviteit. Ontdek nu de prachtige badkamermeubels van Leava.

Badkamermarkt.nl blog

Op onze blog vind je het laatste nieuws over badkamers en sanitair, geschreven door onze eigen specialisten. Je leest hier alles over nieuwe producten, veelgestelde vragen, trends, tips en nog veel meer.

Filter berichten:
U vindt ons ook op:
Maak een wensenlijst
Wat is je e-mailadres?
Bevestigen
Wachtwoord vergeten
ContactgegevensBezorginformatieBetaalmogelijkhedenVerzendkostenMaak een afspraakLees onze beoordelingen