BadkamermarktBlog
16 dec 2015

Schoon toilet maakt goede gastvrouw

Badkamermarkt.nl

Schoon toilet maakt goede gastvrouw Of jouw gasten je een goede gastvrouw of gastheer vinden, is voor een groot deel afhankelijk van de staat van je wc. Uit onderzoek van Geberit blijkt dat 70% van de Nederlanders  een goede gastvrouw of –heer zegt te herkennen aan een fris en schoon toilet. Daarnaast kwam er ook een top 3 van ergernissen naar voren, die echter gemakkelijk kunnen worden voorkomen. Lees hieronder op welke manieren.

9 dec 2015

Leava: perfecte balans tussen kwaliteit en design

Badkamermarkt.nl

Leava: perfecte balans tussen kwaliteit en design In korte tijd is het merk Leava uitgegroeid tot een toonaangevend merk en dankt haar inspiratie aan het bijzondere Scandinavische landschap. Zoals dat landschap leeft, leeft Leava ook. Daarom koop je met Leava ook geen badkamer, maar een beleving. Leava brengt je badkamer naar een hoger niveau en dat zie je ook terug in haar kwaliteit. Naast kwaliteit kenmerkt Leava zich ook aan comfort, design en luxe.

2 dec 2015

Grohe SmartControl Rainshower

Badkamermarkt.nl

Grohe SmartControl Rainshower De meeste mensen gebruiken de douche iedere dag – om zich te wassen, om wakker te worden, om te ontspannen na een lange dag of om te herstellen. Grohe heeft een nieuw systeem regendouche ontwikkeld om jou optimaal van je dagelijkse douche te laten genieten. Laat je meevoeren en geniet van hedendaags design en innovatieve technologie met de Grohe SmartControl Rainshower.

25 nov 2015

Sinterklaas en Kerst cadeautips voor de badkamer

Badkamermarkt.nl

Sinterklaas en Kerst cadeautips voor de badkamer De feestdagen staan weer voor de deur! Vaak is het lastig om een goed cadeau te bedenken om te geven voor Sinterklaas en/of Kerst. Regelmatig verdwijnen cadeaus in de kast zonder gebruikt te worden. Wil jij een nuttig en praktisch cadeau geven, wat zeker gebruikt gaat worden? Laat je door ons inspireren en geef iets voor in de badkamer!

18 nov 2015

Wastafel: Pronkstuk in de badkamer

Badkamermarkt.nl

Wastafel: Pronkstuk in de badkamer De wastafel is waarschijnlijk het meest gebruikte item in je badkamer. ’s Ochtends bij het opstaan en ’s avonds voor het slapen besteed je de meeste tijd aan je wastafel. Bovendien is het een prominent pronkstuk in je badkamer. Daarom is het een item dat je met zorg uitkiest. Ga je voor een standaard wastafel, een waskom, een in inbouwwastafel, een brede dubbele wastafel, een vrijstaande wastafel of een meubelwastafel? Elke wastafel heeft zijn eigen kwaliteiten. Vind de wastafel die het best bij jou past.

11 nov 2015

Veilig in de badkamer

Badkamermarkt.nl

Veilig in de badkamer Een badkamer is niet altijd de meest veilige plek in huis. Een gladde vloer, gloeiend hete kraan, douchewanden in duizend stukjes, bevangen worden door de hitte, er kunnen zich nogal wat ongelukken voordoen. Gelukkig ontwikkelen veel merken extra veilig sanitair zodat jij, je kinderen, ouders of grootouders veilig zijn in de badkamer. De volgende tips verlagen de kans op ongelukken in de badkamer.

4 nov 2015

Hoe kies ik de juiste bedieningsplaat?

Badkamermarkt.nl

Hoe kies ik de juiste bedieningsplaat? De bedieningsplaat boven je wc, iets waar je je vroeger niet druk om hoefde te maken. Bij een staande toilet had je hier weinig over te zeggen. Tegenwoordig worden er steeds meer wandclosets verkocht. Hierbij kun je je eigen bedieningsplaat uitkiezen. Ga je voor bijpassend wit, modern chroom of luxe roestvrijstaal? Plaats je de plaat verticaal of horizontaal? En hoe weet je dat de bedieningsplaat wel staat bij het tegelwerk? Viega introduceert een tool waarin al deze vragen stap voor stap worden beantwoord.

28 okt 2015

Veelzijdige badkameroplossingen: Grohe douchesystemen

Badkamermarkt.nl

Veelzijdige badkameroplossingen: Grohe douchesystemen Grohe weet als geen ander de perfecte combinatie aan betrouwbare en prestatiegerichte douchesystemen samen te stellen. Grohe biedt stijlvolle en veelzijdige badkameroplossingen zodat je alleen nog maar hoeft te genieten van een heerlijke douche-ervaring.

Badkamermarkt.nl blog

Op onze blog vind je het laatste nieuws over badkamers en sanitair, geschreven door onze eigen specialisten. Je leest hier alles over nieuwe producten, veelgestelde vragen, trends, tips en nog veel meer.

Filter berichten:
U vindt ons ook op:
Maak een wensenlijst
Wat is je e-mailadres?
Bevestigen
Wachtwoord vergeten
ContactgegevensBezorginformatieBetaalmogelijkhedenVerzendkostenMaak een afspraakLees onze beoordelingen