BadkamermarktBlog
2 jul 2015

Zomerse acties bij Badkamermarkt!

Badkamermarkt.nl

Zomerse acties bij Badkamermarkt! De nieuwe badkamermarktkrant van Badkamermarkt is weer uit! En wel de zomereditie. Hierin staan de laatste badkamertrends voor de zomer, handige tips en leuke zomerse acties. Onze zomerse acties lichten wij deze week speciaal voor jou uit!

24 jun 2015

Neem een kijkje in de badkamer van de familie Grob!

Badkamermarkt.nl

Neem een kijkje in de badkamer van de familie Grob! Familie Grob kocht jaren geleden al een badkamer via internet. Dat was zo goed bevallen, dat ze besloten om het bij hun nieuwe huis net zo aan te pakken. Op internet kwamen ze al snel uit bij Badkamermarkt. Alles verliep soepel en vlekkeloos. De kleine badkamer is omgetoverd tot een moderne badkamer.

17 jun 2015

5 stappenplan voor het renoveren van jouw badkamer

Badkamermarkt.nl

5 stappenplan voor het renoveren van jouw badkamer Gaat jouw badkamer al een tijdje mee? En ben je niet helemaal tevreden meer met de wastafel of de badkamerkraan? Lees dan ons handige 5 stappenplan om jouw badkamer te renoveren.

10 jun 2015

5 zomertrends voor jouw badkamer

Badkamermarkt.nl

5 zomertrends voor jouw badkamer De zomer komt er aan! Tijd om aan de slag te gaan in jouw badkamer voor een lekkere opfrisbeurt. Ook deze zomer zijn er weer een aantal populaire badkamertrends. Lees hieronder onze top 5 en breng de zomer in jouw badkamer.

5 jun 2015

Wereldmilieudag: sta stil bij onze leefomgeving

Badkamermarkt.nl

Wereldmilieudag: sta stil bij onze leefomgeving Ieder jaar organiseert de Verenigde Naties op 5 juni de Wereldmilieudag. Het doel van deze dag is om de samenleving stil te laten staan bij ons milieu en bewustzijn hierover te creëren. Iedereen kan zijn steentje bijdrage aan een duurzame leefomgeving. Benieuwd wat jij kan doen? Met onze bespaartips kun je daar al bij stil staan in je eigen badkamer!

1 jun 2015

Nieuw: Geberit Cleanline douchegoot

Badkamermarkt.nl

Nieuw: Geberit Cleanline douchegoot De nieuwe Geberit Cleanline douchegoot is uitermate geschikt voor inloopdouches. De Cleanline douchegoot is eenvoudig te installeren en te reinigen. Over elk detail van de douchegoot is nagedacht.

27 mei 2015

Goede voorbereiding is het halve werk!

Badkamermarkt.nl

Goede voorbereiding is het halve werk! Je hebt besloten dat het tijd is voor een nieuwe badkamer. Maar hoe ga je dit aanpakken en wat kost het verbouwen van je badkamer? Ga je aan de slag in jouw badkamer, bereid je dan goed voor. Dat scheelt een hoop tijd en geld.

8 apr 2015

Uitgelicht: Grohe Eurosmart

Badkamermarkt.nl

Uitgelicht: Grohe Eurosmart Grohe staat voor kwaliteit, duurzaamheid en design. Grohe is al meer dan honderd jaar actief in de gehele wereld. Het is de grootste fabrikant van sanitair in Europa. Deze week lichten wij de Grohe Eurosmart uit. Tijdloze badkamer- en keukenkranen die passen in elk interieur.

Badkamermarkt.nl blog

Op onze blog vind je het laatste nieuws over badkamers en sanitair, geschreven door onze eigen specialisten. Je leest hier alles over nieuwe producten, veelgestelde vragen, trends, tips en nog veel meer.

Filter berichten:
U vindt ons ook op:
Maak een wensenlijst
Wat is je e-mailadres?
Bevestigen
Wachtwoord vergeten
ContactgegevensBezorginformatieBetaalmogelijkhedenVerzendkostenMaak een afspraakLees onze beoordelingen