BadkamermarktBlogSphinx 430
27 feb2009

Sphinx 430

Sphinx 430 inleiding

Het moet gezegd worden, Sphinx blijft in beweging. Ook nu weer heeft Sphinx met de Sphinx 430 een geraffineerd stukje werk geleverd. Doordacht praktisch, elegant en uitstraling van klasse.
De vormgeving laat het toe om de producten zowel in een eigentijdse als klassieke ruimte toe te passen. Een wastafel wordt veel gecombineerd met warme houtfineer of in hoogglans wit wat weer wordt afgewerkt met chroom.
Lees snel verder voor meer informatie over Sphinx 430.

Sphinx 430 past bij iedereen!

Sphinx heeft met de nieuwe complete badkamerlijn Sphinx 430 een compleet nieuw genre aangeboord. Een design wat past bij nu. Strakke vormen met rond gecombineerd. Een badkamerlijn die was bestemd voor de moderne vijftigplusser. Sphinx 430 blijkt echter ook een lijn te zijn die het jongere publiek aanspreekt.
Zoals we van Sphinx gewend zijn betreft het hier ook een complete serie waarin o.a. de volgende items zijn ondergebracht:
Wastafel Sphinx 430 - Badkamermeubel Sphinx 430                                                               


Nog geen reacties
Reageren op dit artikel...
Naam:
E-mail:
Bericht:
 
Plaats uw reactie
Badkamermarkt.nl blog

Op onze blog vind je het laatste nieuws over badkamers en sanitair, geschreven door onze eigen specialisten. Je leest hier alles over nieuwe producten, veelgestelde vragen, trends, tips en nog veel meer.

U vindt ons ook op:
Laatste Badkamermarkt Tweets
Maak een wensenlijst
Wat is je e-mailadres?
Bevestigen
Wachtwoord vergeten
ContactgegevensBezorginformatieBetaalmogelijkhedenVerzendkostenMaak een afspraakLees onze beoordelingen