BadkamermarktBlogCleopatra whirlpool wellpool
28 feb2009

Cleopatra Whirlpool - Wellpool

Cleopatra Wellpool

In de wereld van de wellness heeft Cleopatra met de Wellpool absoluut iets toegevoegd. Een prachtig design ligbaden met drie variaties, Wellpool Square 410, Wellpool Soft 420 en de Wellpool Oval 430. Voor iedere smaak is er een betaalbare whirlpool te kiezen.

Cleopatra vertrouwde kwaliteit

Cleopatra geeft aan dat we nog steeds kritisch mogen zijn op hetgeen er wordt geboden. Vertrouwde kwaliteit blijft terwijl de Wellpool in een prijsniveau ligt wat absoluut aantrekkelijk genoemd mag worden. Het van oorsprong Nederlandse bedrijf is een aantal jaren geleden overgenomen door Hansgrohe. Het gevolg hiervan was dat Cleopatra naast de professionele markt ook steeds meer de focus kreeg op de consumenten.

Met de Cleopatra Wellpool wordt ook de ' water-voor-water actie ' gesteund.

Belangrijk te weten is dat bijna alle baden te ondiep zijn. Vaak steken de knieën of borst boven het water waardoor het comfort snel afneemt.

Cleopatra Wellpool: dieper voor meer comfort

Cleopatra whirlpool wellpool
Cleopatra heeft hier met de Wellpool rekening mee gehouden. het bad is ca. 7 cm. dieper dan een doorgaans ligbad waardoor je lekker kan onderdompelen. Er zijn verschillende mogelijkheden met de Wellpool. De whirlpool heeft grofweg 3 opties. De eerste optie is lucht/spa jets vanuit de bodem, de tweede is waterjets vanuit de zijkant en ten derde is een combinatie van deze twee.

Nog geen reacties
Reageren op dit artikel...
Naam:
E-mail:
Bericht:
 
Plaats uw reactie
Badkamermarkt.nl blog

Op onze blog vind je het laatste nieuws over badkamers en sanitair, geschreven door onze eigen specialisten. Je leest hier alles over nieuwe producten, veelgestelde vragen, trends, tips en nog veel meer.

U vindt ons ook op:
Laatste Badkamermarkt Tweets
Maak een wensenlijst
Wat is je e-mailadres?
Bevestigen
Wachtwoord vergeten
ContactgegevensBezorginformatieBetaalmogelijkhedenVerzendkostenMaak een afspraakLees onze beoordelingen