BadkamermarktBlogGrohe essence
7 mrt2009

Grohe Essence

Grohe Essence overzicht

Misschien wel de meest gekozen kranenserie in Nederland. Grohe heeft met de kranenlijn Grohe Essence een fantastische serie op de markt gebracht. Zowel de wastafelkraan, de badkraan, als de douchekraan hebben een uitstraling die past bij de huidige badkamersmaak. Keer op keer weet Grohe met het ontwerp de gevoelige snaar te raken. Kwaliteit en design smelt samen.
Badkamermarkt.nl heeft gekozen voor de kranen uit de Grohe Essence serie. U ook?

Grohe Essence wastafelkraan

We nemen even de wastafelkraan van Grohe onder de loep. De wastafelkraan binnen de serie Grohe Essence is een eenhendel wastafelkraan. De perlator (waar de straal uitkomt) is zo gesitueerd dat het water schuin uit de uitloop komt. De kraan is gemaakt uit ronde vormen en is haaks samengesteld. Uiterst doeltreffend, immers de uit de Grohe Essence serie kranen zijn in vrijwel ieder design in te passen.
Grohe Essence Badkraan

Ook de badkraan uit de Grohe Essence serie is niet zomaar een kraan. Direct de uitstraling geeft al aan dat Grohe is afgestapt van het traditionele model.
Badkamermarkt.nl heeft een complete collectie Grohe Essence badkamerkranen voor u samengesteld tegen de meest voordelige prijzen.

Overzicht Grohe Essence kranen

Nog geen reacties
Reageren op dit artikel...
Naam:
E-mail:
Bericht:
 
Plaats uw reactie
Badkamermarkt.nl blog

Op onze blog vind je het laatste nieuws over badkamers en sanitair, geschreven door onze eigen specialisten. Je leest hier alles over nieuwe producten, veelgestelde vragen, trends, tips en nog veel meer.

U vindt ons ook op:
Laatste Badkamermarkt Tweets
Maak een wensenlijst
Wat is je e-mailadres?
Bevestigen
Wachtwoord vergeten
ContactgegevensBezorginformatieBetaalmogelijkhedenVerzendkostenMaak een afspraakLees onze beoordelingen