BadkamermarktBlogSealskin bianco nero
25 mrt2009

Sealskin Bianco Nero

Sealskin Bianco Nero

Sealskin brengt met de douchebakken-serie Bianco & Nero een antwoord op alle trends én technische vraagstukken van de moderne badkamer. Ze zijn namelijk volledig vlak of met een minimale rand te plaatsen. Uniek is verder dat zowel de witte als de zwarte variant van deze douchebak een prachtige robuuste uitstraling van graniet hebben. Hiermee sluiten ze naadloos aan bij de trend van natuurlijke, pure materialen.

Bianco Nero: kunsthars met natuurlijke uitstraling

De uitstraling van natuursteen heeft de serie Bianco & nero te danken aan de manier waarop natuurlijke mineralen zijn verwerkt in het massief gevormde kunsthars. Hierdoor is dit materiaal nauwelijks van echt natuursteen te onderscheiden. Wel de uitstraling dus, maar niet de complexe onderhoudseisen van natuursteen. De meest gangbare schoonmaakmiddelen kunnen zonder problemen worden gebruikt bij Bianco & Nero en kleine krasjes kunnen bovendien eenvoudig worden verwijderd.

Snelle installatie door complete levering

De Bianco & Nero douchebakken worden compleet geleverd. Dus inclusief sifon en benodigde bevestigingsmaterialen. Hierdoor is dit Sealskin-product eenvoudig en snel te installeren.

Bianco & Nero is aldus het antwoord, ‘zwart-op-wit’, voor alle moderne vraagstukken in de badkamer.

Nog geen reacties
Reageren op dit artikel...
Naam:
E-mail:
Bericht:
 
Plaats uw reactie
Badkamermarkt.nl blog

Op onze blog vind je het laatste nieuws over badkamers en sanitair, geschreven door onze eigen specialisten. Je leest hier alles over nieuwe producten, veelgestelde vragen, trends, tips en nog veel meer.

U vindt ons ook op:
Laatste Badkamermarkt Tweets
Maak een wensenlijst
Wat is je e-mailadres?
Bevestigen
Wachtwoord vergeten
ContactgegevensBezorginformatieBetaalmogelijkhedenVerzendkostenMaak een afspraakLees onze beoordelingen