BadkamermarktBlogGrohe blue
28 jul2009

Grohe Blue

Grohe Blue

Grohe heeft met de Grohe Blue weer innovatie kracht laten zien. Schijnbaar eenvoudig wordt het water door een keukenkraan Grohe Blue gereinigd zoals water ook wordt gereinigd door verschillende zandlagen in de natuur.

Grohe zorgt daarmee voor gemak, het sjouwen met zware waterflessen is voorbij, en het is ecologisch verantwoord. De productie van het water uit de Grohe Blue kraan staat in geen verhouding tot de productie van gefabriceerd mineraal water.    

Grohe Blue: Gemakkelijk, de hele dag vers water ter beschikking

Grohe Blue maakt het mogelijk om tot 500 liter aan vers water uit uw kraan te tappen met één Grohe Blue filter (artikelnummer 40400 000) die ca. 6 maanden meegaat.

                  Grohe Blue


De Grohe Blue: Milieuvriendelijk

Dat een Grohe Blue keukenkraan verantwoord is komt voort uit het feit dat er ca. 7 liter water nodig is voor de productie van 1 liter mineraalwater.

De Grohe Blue keukenkraan

De keukenkraan wordt geleverd in een starterskit wat te bestellen is onder het nummer Grohe Blue 33249 000 voor een bruto adviesprijs van € 999,- excl. btw. U zult begrijpen dat wij van Badkamermarkt.nl hier een mooie aanbieding van maken.

Ook voor ander sanitair bent u natuurlijk bij Badkamermarkt.nl aan het goede adres.

Nog geen reacties
Reageren op dit artikel...
Naam:
E-mail:
Bericht:
 
Plaats uw reactie
Badkamermarkt.nl blog

Op onze blog vind je het laatste nieuws over badkamers en sanitair, geschreven door onze eigen specialisten. Je leest hier alles over nieuwe producten, veelgestelde vragen, trends, tips en nog veel meer.

U vindt ons ook op:
Laatste Badkamermarkt Tweets
Maak een wensenlijst
Wat is je e-mailadres?
Bevestigen
Wachtwoord vergeten
ContactgegevensBezorginformatieBetaalmogelijkhedenVerzendkostenMaak een afspraakLees onze beoordelingen