BadkamermarktBlogInnovatieve radiator van kermi
25 jun2012

Innovatieve radiator van Kermi

Badkamermarkt.nl

De Fedon designradiator van Kermi wordt gekenmerkt door de vlakke, rechte lijnen en de opvallende accenten met een unieke functionaliteit: de accessoirevoeg.

Een extra functie van deze designradiator zit verborgen in de zeer functionele "accessoirevoeg" die naar keuze links of rechts geplaatst is. In deze voeg kan men naar keuze één of meerdere accessoires plaatsen zoals bijvoorbeeld een spiegel, verlichting of een handdoekhouder. Ook een uniek accessoire is het praktische planchet of het handige garderobe element met hanger voor uw badjas. Alle accessoires voor de Kermi Fedon designradiator zijn uiteraard hoogwaardig afgewerkt en eenvoudig te plaatsen in de voeg.

Natuurlijk is strakker dan strak ook nog mogelijk, de Kermi Fedon radiator is ook verkrijgbaar zonder accessoirevoeg. Bij dit verwarmingselement voor uw badkamer blijven de bevestiging en de aansluiting uit zicht en vallen dus geheel achter de radiator weg. De temperatuur is eenvoudig in te stellen door middel van het bedieningswieltje dat mooi in het design opgenomen is aan de onderkant van de accessoirevoeg.


Nog geen reacties
Reageren op dit artikel...
Naam:
E-mail:
Bericht:
 
Plaats uw reactie
Badkamermarkt.nl blog

Op onze blog vind je het laatste nieuws over badkamers en sanitair, geschreven door onze eigen specialisten. Je leest hier alles over nieuwe producten, veelgestelde vragen, trends, tips en nog veel meer.

U vindt ons ook op:
Laatste Badkamermarkt Tweets
Maak een wensenlijst
Wat is je e-mailadres?
Bevestigen
Wachtwoord vergeten
ContactgegevensBezorginformatieBetaalmogelijkhedenVerzendkostenMaak een afspraakLees onze beoordelingen