BadkamermarktBlogVilleroy en boch up2u badkamermeubels
18 jul2012

Villeroy & Boch Up2u badkamermeubels

Badkamermarkt.nl

De nieuwe serie Up2u van Villeroy & Boch is een collectie van moderne wastafelmeubels. Er is veel opbergruimte en het design is fraai.

Up2u is een nieuwe design badkamerserie van Villeroy & Boch met moderne kleurtinten en accenten. Dit meubel is verkrijgbaar in verschillende houtkleuren en heeft daardoor een authentieke en natuurlijke uitstraling. Het Up2u badkamermeubel is voorzien van diverse slimme opbergmogelijkheden en kan gecombineerd worden met zowel enkele als dubbele wastafels. Daarom is deze badkamerserie geschikt voor de grotere en de kleinere badkamer. Hieronder een aantal voorbeelden:

     
1. Villeroy & Boch Up2u badmeubel met Subway 2.0 wastafel 2. Villeroy & Boch Up2u badmeubel met Memento dubbele wastafel 3. Villeroy & Boch Up2u badmeubel met Subway 2.0 wastafel

Deze meubelen van Villeroy & Boch zijn prachtig te combineren met de opmerkelijke, maar tijdloze wastafels van de serie Subway 2.0, ook van Villeroy & Boch. Tevens zijn de onderkasten ook prima te combineren met de premium Memento wastafels, die juist weer minder opvallend zijn. Dit maakt het mogelijk dat de meubels in een elegante, traditionele badkamer passen, maar ook prachtig staan in een strakke moderne badkamer.

Deze jonge, nieuwe serie Up2u van Villeroy & Boch is op dit moment nog niet verkrijgbaar in onze webshop. Wilt u meer informatie? Neem dan contact op met een van onze medewerkers via info@badkamermarkt.nl of 0412 - 610557.

Nog geen reacties
Reageren op dit artikel...
Naam:
E-mail:
Bericht:
 
Plaats uw reactie
Badkamermarkt.nl blog

Op onze blog vind je het laatste nieuws over badkamers en sanitair, geschreven door onze eigen specialisten. Je leest hier alles over nieuwe producten, veelgestelde vragen, trends, tips en nog veel meer.

U vindt ons ook op:
Laatste Badkamermarkt Tweets
Maak een wensenlijst
Wat is je e-mailadres?
Bevestigen
Wachtwoord vergeten
ContactgegevensBezorginformatieBetaalmogelijkhedenVerzendkostenMaak een afspraakLees onze beoordelingen