BadkamermarktFontein

Fonteinen voor het toilet

Fontein voor jouw toiletruimte nodig?

Een fontein uitkiezen voor een toilet is niet een keuze voor even tussendoor. Juist in een kleine ruimte, zoals in een toiletruimte, is het van belang dat je de fontein kiest die het best past in jouw toiletruimte en jouw stijl. Gezien de beperkte ruimte in een toiletruimte creëert een fontein voor een groot deel de stijl.

Soorten fonteinen


Er zijn verschillende soorten fonteinen waar je uit kunt kiezen. Kies bijvoorbeeld tussen een fontein zonder opbergruimte of voor een fonteinmeubel met opbergruimte. Een eenvoudig fonteinmeubel is handig wanneer er beperkte ruimte in de toiletruimte beschikbaar is. Ook een hoekfontein is perfect voor een minder ruime toiletruimte. Wanneer je genoeg ruimte in je toiletruimte hebt is een fonteinmeubel met opbergruimte erg praktisch, hier kun je bijvoorbeeld reserve toiletrollen uit het zicht opbergen.

Stijl van fonteinen


Kies een strak vierkant design voor een moderne stijl of een ronde fontein voor een speelse toevoeging aan je toiletruimte. De stijl die je fontein uitstraalt hangt ook af van de fonteinkraan. Kies bijvoorbeeld een kraan met vierkante vormen voor een strakke uitstraling. Wil je goed beide handen kunnen wassen onder je fonteinkraan zonder alles onder te spetteren? Kies dan voor een hoger model fonteinkraan, zoals de Grohe Costa-L fonteinkraan. Een hoge uitloop is niet alleen praktisch, het zorgt ook voor een chique uitstraling.

Inspiratie of advies nodig?


Vind je het lastig om de juiste fontein te kiezen? Breng dan een bezoek aan onze showroom, onze adviseurs staan altijd klaar om je te helpen. Bekijk, voel en ervaar de fonteinen uit ons assortiment en maak de juiste keuze.
Maak een wensenlijst
Wat is je e-mailadres?
Bevestigen
Wachtwoord vergeten
ContactgegevensBezorginformatieBetaalmogelijkhedenVerzendkostenMaak een afspraakLees onze beoordelingen