BadkamermarktKraan

Badkamerkranen

Maak je badkamer af met de juiste kraan

Lange tijd waren kranen slechts een onderdeel van de badkamer dat standaard aanwezig was. Er moest water uitkomen, dat was zo ongeveer de enige eis die er aan een badkamerkraan werd gesteld. Dat is nu anders. Of je nu op zoek bent naar een badkraan, douchekraan, wastafelkraan, keukenkraan, fonteinkraan, of bidetkraan, Badkamermarkt heeft het allemaal.

Inbouw of opbouw kraan


Tegenwoordig zijn comfort en design ook erg belangrijk als het gaat om kranen. De juiste badkamerkraan maakt je wastafel namelijk compleet. Een inbouw kraan zorgt voor een mooi afgewerkte uitstraling en is gemakkelijk schoon te maken. Opbouwkranen zijn in ontzettend veel verschillende varianten verkrijgbaar. Kies afhankelijk van jouw voorkeur en de stijl die je wilt creëren voor een kraan met een draaiknop, een hendel of een met twee kruisgrepen.

Duurzaamheid


Ook het besparen van water wordt met de dag belangrijker. Hoewel thermostaatkranen in eerste instantie dienen voor comfort en veiligheid, helpt een thermostaat je ook bij het besparen van water. Douchethermostaten handhaven zelf de gekozen temperatuur tijdens het douchen, je hoeft hem dus niet zelfs steeds opnieuw in te stellen. Daarnaast zijn er ook al douchekoppen die waterbesparend zijn, zoals diverse douchekoppen van Grohe.

Bekijk en ervaar in onze showroom


Kies de kraan die aansluit bij jouw wensen en past bij jouw situatie. Kom je er zelf niet helemaal uit? Breng dan een bezoek aan onze showroom. Bekijk, voel en ervaar onze kranen in het echt en krijg deskundig advies van onze adviseurs.
Maak een wensenlijst
Wat is je e-mailadres?
Bevestigen
Wachtwoord vergeten
ContactgegevensBezorginformatieBetaalmogelijkhedenVerzendkostenLees onze beoordelingen