BadkamermarktServiceLevering

Levertijden


Op iedere productpagina vind je de verwachte levertijd van het product. In het product-overzicht van je bestelling zijn ook de verwachte levertijden opgenomen. Voor het maken van een leverafspraak dien je in principe uit te gaan van het product met de langste levertijd.

Badkamermarkt doet er vanzelfsprekend alles aan om de artikelen binnen de aangegeven termijn uit te leveren. In de praktijk zijn wij afhankelijk van de fabrikanten en leveranciers. Het kan voorkomen dat er geheel buiten onze invloed of macht om vertragingen optreden bij de fabrikanten of leveranciers. Vandaar dat we de aangegeven levertijden nooit 100% kunnen garanderen.

Wij willen je derhalve adviseren om niet langer te wachten met het plaatsen van de bestelling dan voor jou strikt noodzakelijk is. 

Verzendkosten


Binnen Nederland
Normaal gesproken is de levering bij Badkamermarkt.nl een gratis service. In sommige gevallen zijn we toch genoodzaakt om verzendkosten in rekening te brengen:

- bestellingen boven € 99,- worden gratis geleverd.
- voor pakket verzendingen onder € 99,- rekenen wij € 4,95.
- voor vracht verzendingen onder €99,- rekenen wij €29,95,.
- Let op: voor levering op één van de Waddeneilanden bedragen de kosten € 35,-.

Voor België
Levering in België is mogelijk:

- voor pakketzendingen rekenen we € 9,95.
- voor vracht leveringen aan huis bedragen de verzendkosten € 49,95.
 
Standaard berekenen wij dus € 9,95 verzendkosten voor levering in België. Mochten hier extra kosten bij komen door bijvoorbeeld de grootte van je zending dan word je hiervan tijdig op de hoogte gebracht.

Algemeen
Indien de klant niet aanwezig is op de afgesproken dag, op het overeengekomen afleveradres, of nalatig is met het verstrekken van informatie of instructies, noodzakelijk om te komen tot aflevering, zal het aangekochte product c.q. de aangekochte producten in overleg opnieuw worden aangeboden. Hiervoor worden herleveringskosten berekend van minimaal € 20,-. 
 

Afleveren van je bestelling

Badkamermarkt.nl laat de keuze aan jou. Wil je de producten aan huis (of ander afleveradres) bezorgd hebben of ga je ze liever zelf afhalen? In het eerste geval maakt de afdeling orderverwerking een afspraak met je voor levering op een door jou bepaalde werkdag. Op deze dag zal in principe de hele dag iemand op het afgesproken adres aanwezig moeten zijn om de artikelen in ontvangst te nemen.

Op de dag zelf kan je voor het aflevertijdstip 's morgens tussen 8.30 en 9.30 uur naar de afdeling orderverwerking van Badkamermarkt bellen: 0412-610557. Onze medewerkers vertellen je dan in welk dagdeel de levering zal plaatsvinden. De producten worden aan de (eerste) voordeur, op de begane grond afgeleverd. Dit betekent dat je zelf in eventueel verticaal transport (naar de 1e verdieping) moet voorzien.

Je kunt er ook voor kiezen om de spullen op een tijdstip dat het jou uitkomt bij een afhaallocatie zelf af te halen. Ook in dit geval maak je een afspraak, zodat we ervoor kunnen zorgen dat de producten klaar liggen.

Bestelling afhalen

Badkamermarkt.nl levert de bestelling graag aan huis. Nadeel hiervan is dat er gedurende de leverdag iemand op het afleveradres aanwezig moet zijn. Omdat wij ons kunnen voorstellen dat je liever zelf het moment van levering bepaalt, bieden wij je de mogelijkheid om je bestelling op een afhaallocatie af te halen. Voordeel hiervan is dat je zelf het tijdstip bepaalt. Neem in dit geval contact op met de afdeling orderverwerking om een datum van afhalen af te spreken.

Je kunt afhalen op de volgende locatie:
- Eindhoven (Hurksestraat 34-36a) - Ma. t/m vrij. 07.30 tot 17.00uur

Maak een wensenlijst
Wat is je e-mailadres?
Bevestigen
Wachtwoord vergeten
ContactgegevensBezorginformatieBetaalmogelijkhedenVerzendkostenLees onze beoordelingen