BadkamermarktServiceBetalen

Betaalmogelijkheden

Op Badkamermarkt.nl kan je op verschillende manieren betalen:

- iDeal
- Paypal
- Klarna Achteraf betalen
- Creditcard VISA/Mastercard
- Bancontact - Mr. Cash (alleen beschikbaar in België)

Hieronder volgt een korte uitleg over wat de diverse methoden inhouden:

iDEAL
Als je kiest voor betalen via iDeal maak je direct bij het afronden van je bestelling via internetbankieren het bedrag aan ons over. Dit gebeurt via de vertrouwde internetbankier-omgeving van jouw eigen bank. iDeal is vertrouwd, gemakkelijk, veilig en snel. Op iDeal.nl vind je de vele voordelen van deze betaalmethode.

PayPal
Met PayPal ben je altijd beschermd door een extra beveiliging. Indien je kiest voor PayPal kan je inloggen met jouw account en hoef je niet nogmaals je financiële gegevens, zoals je bankgegevens of creditcardnummer bij ons in te vullen. De extra kosten voor het betalen via Paypal bedragen 1.5% van het totale orderbedrag. 

Klarna Achteraf betalen (tot € 1.000,-)
Wil je de producten eerst ontvangen en dan pas betalen? Dat kan met Klarna Achteraf betalen. Voor de beoordeling van je aanvraag om achteraf te betalen wordt er op de door jou ingevulde gegevens een kredietcheck uitgevoerd. Indien akkoord kun je achteraf betalen op rekening. Wanneer de producten binnen zijn, ontvang je ook de factuur. Het factuurbedrag betaal je binnen 14 dagen na aankoop. Let er wel op dat als je met Klarna wilt betalen het orderbedrag tussen de € 10,- en € 1000,- moet zijn. De kosten van het betalen met Klarna Achteraf betalen bedragen €1,95.

Creditcard
Betaal makkelijk en snel met je creditcard van VISA of Mastercard. Hierbij vul je je persoonlijke- en kaartgegevens in. Het voordeel hiervan is dat het bedrag pas later van je rekening wordt gehaald via je creditmaatschappij. De extra kosten voor het betalen via creditcard bedragen 1.5% van het totale orderbedrag (max. € 60,-).

Bancontact - Mr. Cash (alleen beschikbaar in België)
Betaal je bestelling als Belgische klant eenvoudig en veilig via internetbankieren. Dit gebeurt via de vertrouwde internetbankier-omgeving van je eigen bank. Bancontact / Mr. Cash is vertrouwd, gemakkelijk, veilig en snel. De extra kosten voor het betalen via Bancontact / Mr. Cash bedragen 1.5% van het totale orderbedrag.

Maak een wensenlijst
Wat is je e-mailadres?
Bevestigen
Wachtwoord vergeten
ContactgegevensBezorginformatieBetaalmogelijkhedenVerzendkostenLees onze beoordelingen