BadkamermarktServiceContact gegevens

Over Badkamermarkt

Een badkamer samenstellen is echt een vak; er komt veel meer bij kijken dan je zou denken. Daarom wil je natuurlijk goed geadviseerd worden en niet zomaar producten aanschaffen. Badkamermarkt helpt je daar graag bij!

Ons team bestaat uit badkameradviseurs met jarenlange ervaring en een interieur styliste met oog voor detail. Wij werken alleen met deskundige adviseurs met meer dan 10 jaar ervaring in de sanitair branche. Laat je door onze ervaren adviseurs dus gerust bijpraten over onze producten en laat je nieuwe badkamer vrijblijvend uittekenen door onze interieur styliste. Zo wordt jouw droombadkamer realiteit.

Bij Badkamermarkt krijg je gedegen advies en vinden we daardoor altijd een passende oplossing voor jouw stijlwensen, (gezins)situatie, ruimte en budget. Dankzij een goede relatie met onze leveranciers zijn wij in staat om praktisch alle A-merken sanitair tegen gunstige prijzen aan te bieden. Door de combinatie van internet en de fysieke wereld bieden we volledige keuzevrijheid. 

Badkamermarkt klanten zijn tevreden klanten! Ontdek ook wat klanten over ons zeggen op Trustpilot en bekijk badkamers die wij gerealiseerd hebben voor klanten, zoals de badkamer van de familie Pennings en Cranen.

Contact gegevens


Badkamermarkt.nl
Kantoor
Industrieweg 152
5683 CG Best


Tel 0412-610557
Email info@badkamermarkt.nl

KVK nummer: 28086460
BTW nummer: NL 808817073B01


Telefonisch bereikbaar

Ma - Vr 8.30u - 17.00u


Bankgegevens

IBAN nummer: NL91INGB0007517337
BIC CODE: INGBNL2A 

 
Badkamermarkt op social media

Maak een wensenlijst
Wat is je e-mailadres?
Bevestigen
Wachtwoord vergeten
ContactgegevensBezorginformatieBetaalmogelijkhedenVerzendkostenLees onze beoordelingen