BadkamermarktToilet

Toiletten

Kies het juiste toilet

Het inrichten van een toiletruimte begint met het kiezen van het juiste toilet. Voordat je het juiste toilet kunt kiezen dien je eerst enkele keuzes te maken. Wil je graag een hangend of een staand toilet? Het staande toilet is het traditionele toilet en is ideaal wanneer de afvoer in de grond zit verwerkt in plaats van in de wand. Een hangend toilet creëert een ruimtelijk effect en ziet er doorgaans erg stijlvol uit. Daarnaast is een toiletruimte met een hangende toilet eenvoudig schoon te maken.

Een douche-wc zorgt voor optimaal comfort en hygiëne


Naast het normale toilet kun je ook kiezen voor een douche-wc. De douche-wc brengt comfort en hygiëne samen, geen wonder dat dit type wc ook in Nederland steeds meer gewild is. Met een douche-wc tover je het kleinste kamertje in huis om tot je persoonlijke wellnesszone.

Maak je toilet compleet


Met alleen het kiezen van een toilet ben je er nog niet. Ook heb je onder andere een inbouwreservoir en bedieningsplaat nodig. Natuurlijk kunnen ook de toiletaccessoires niet ontbreken. Zorg ervoor dat de bedieningsplaat en toiletaccessoires overeen komt met de stijl van je badkamer. Om je te helpen geven we bij iedere toilet een setaanbieding aan. Hier zie je precies welk inbouwreservoir het beste past bij jouw uitgekozen toilet.

Wij helpen je graag verder


Heb je nog vragen of wil je graag advies? Bezoek dan onze showroom. Onze adviseurs voorzien je graag van een deskundig advies.
Maak een wensenlijst
Wat is je e-mailadres?
Bevestigen
Wachtwoord vergeten
ContactgegevensBezorginformatieBetaalmogelijkhedenVerzendkostenLees onze beoordelingen