BadkamermarktVerwarming

Badkamerverwarming

Verwarming in jouw badkamer in alle facetten

De tijd dat een radiator altijd hetzelfde eruit ziet, ligt allang achter ons. Van de traditionele paneelradiator tot een designradiator, tegenwoordig heb je ontzettend veel keus. Hoe kom je nou tot een juiste keus? Overweeg wat je belangrijker vindt: design of functionaliteit.

Design of functionaliteit


Een radiator vind je in alle soorten en maten die je maar kunt bedenken. Hou jij van een warme badkamer en ook van een lekker warme handdoek na het douchen? Dan is een handdoekradiator misschien de perfecte radiator voor jouw badkamer. Wanneer je je badkamer nog iets stijlvoller wilt aankleden, kijk dan eens voor een designradiator. Ook is een traditionele paneelradiator uitermate geschikt voor in de badkamer. Tegenwoordig zien ook paneelradiatoren er een stuk stijlvoller uit dan vroeger en misstaan zeker niet in je badkamer.

Vloerverwarming en spiegelverwarming voor optimaal comfort


Ook voor vloerverwarming en spiegelverwarming ben je bij Badkamermarkt aan het juiste adres. Met vloerverwarming zijn koude voeten door een onaangename badkamervloer verleden tijd. Spiegelverwarming is ook erg fijn en handig in je badkamer. Nooit meer last van een beslagen spiegel met de spiegelverwarming van Cerabad of Trend.

Advies nodig?


Weet jij nog niet wat voor radiator het beste in jouw badkamer past? Kom naar onze showroom voor deskundig advies van onze adviseurs. Zij kunnen je helpen met het kiezen van het juiste vermogen die je nieuwe radiator nodig heeft. Vraag stijladvies aan onze badkamerstyliste en maak met een passende radiator jouw badkamer compleet.
Maak een wensenlijst
Wat is je e-mailadres?
Bevestigen
Wachtwoord vergeten
ContactgegevensBezorginformatieBetaalmogelijkhedenVerzendkostenLees onze beoordelingen