BadkamermarktWastafel

Wastafels

De wastafel, de eyecatcher van de badkamer

De eerste blik die in een badkamer wordt geworpen, valt vaak op de wastafel met de bijbehorende wastafelkraan. Als hij goed gekozen is, is het een waar pronkstuk in je badkamer. Daarnaast is de wastafel natuurlijk een onmisbaar onderdeel in een badkamer. Ons dagelijks terugkerende ritueel van mooi-en-fris-maken speelt zich immers af aan deze wastafel. Reden te meer om goed na te denken over de aanschaf van een wastafel.

Voor welk type wastafel ga jij?


Er zijn veel verschillende soorten wastafels. Je keuze hangt af van de eisen die je stelt aan een wastafel. Sta je meestal alleen in de badkamer of is het vaak spitsuur? Wanneer je vaak met meerdere personen tegelijk op de badkamer staat is een wastafel met dubbele waskom een uitkomst. Heb je weinig ruimte tot je beschikking, zoals in de toiletruimte? Kies dan voor een fontein.

Creëer de stijl die jij wilt


Een wastafel moet praktisch zijn en bij jouw stijl passen. De vorm van een wastafel bepaalt in grote mate de uitstraling van de badkamer. Wil jij je badkamer of toiletruimte een moderne uitstraling geven of past een klassieke look meer bij jouw wens?

Bekijk en ervaar wastafels in onze showroom


Kom naar onze showroom en vertel onze adviseurs jouw wensen op het gebied van wastafels en waskommen. Onze adviseurs voorzien je graag van een deskundig advies en weten alles over bijvoorbeeld Duravit, Villeroy en Boch en Keramag wastafels.
Maak een wensenlijst
Wat is je e-mailadres?
Bevestigen
Wachtwoord vergeten
ContactgegevensBezorginformatieBetaalmogelijkhedenVerzendkostenLees onze beoordelingen